ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Bunu yapan benim gözümde asalaktır. Sırf kendini sevsin diye rüşvet veriyordur.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kim ki o?100 bin lirasını kaptıran biliyorum ve kapıdaki 2 lüks arabasını sürekli kullandıran kadın![]()
Bizim bi akrabamız babası yurt dışında zengin bir iş adamı kız burda annesi ile yaşıyor hafifte çirkin bir kızımız. İşte bi çocuk buna aşık olmuş sandık (!) hepimiz evlenir diye beklerken 100 bin para bazığ altınlar ve 50 bin de olan borçlarını ödetip ortadan kayboldu.Kim ki o?
evet var ya. Mügeye de gelmişti böyle birisi. Allah şaşırtmasın.
Allah para için yaklaşanlar dan korusun herkesi çok amin :dSerçe hanım valla bu devirde zaten genelde paraya aşık olunuyor. Güvenmemek lazım. Bir anlık basireti bağlanabilir de ikincisini de yapıuorsa sıkıntı.
Yok valla mesaj falan yok kimi tanıyorum ki burda kimsenin hayatını bilmiyorum.Gene birilerine mesaj yolluyor dolaylı dolaylı
Hiç bir kadın erkeğe para yedirmez zengin cigolo hastası kadınlar hariçYok valla mesaj falan yok kimi tanıyorum ki burda kimsenin hayatını bilmiyorum.
Sadece yaşamdan kesitler efendim![]()
Aferin hep böyle ol erkeksin sen!Allah'ım nasip etme.
Yediriyorlar yahu!Hiç bir kadın erkeğe para yedirmez zengin cigolo hastası kadınlar hariç