Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet hayatım sevgilinizle yapılacak aktiviteler konusuna kitap okumak yazmış kızsın, hepimiz öğrendikKitap okumuyorsa hi bile deemem….
Geyik olsun diye yazdım aşk olsun. Bazı konulara yazılanlar eğlenceli oluyor da hdjndjdevet hayatım sevgilinizle yapılacak aktiviteler konusuna kitap okumak yazmış kızsın, hepimiz öğrendik
Kitap okuyan adamla manito olunmaz..Kitap okumuyorsa hi bile deemem….
NedenKitap okuyan adamla manito olunmaz..
Cirit ne diye sorduğunda bütün romantizmin bozulmasıBütün gün aklımda cirit atmaktan yorulmuşsundur!” Jahahahaba
Beyaz atlı prensimin Kars lı olması kjkjkjCirit ne diye sorduğunda bütün romantizmin bozulması
Romantik olmaz.. kaşı gözü oynayan, itlik, serserilik yapan, kumarbaz kişileri tercih et..
Kizin kalpten mi gitmesini istiyorsun?Romantik olmaz.. kaşı gözü oynayan, itlik, serserilik yapan, kumarbaz kişileri tercih et..
Bilge kadın olarak söyle.. yazılarım da tek bir eksik var mı..Kizin kalpten mi gitmesini istiyorsun?
Ben şimanskiden devam o zaman. En büyük kumar o… skljkksksRomantik olmaz.. kaşı gözü oynayan, itlik, serserilik yapan, kumarbaz kişileri tercih et..
Angie yi öyleleri üzer asko.Bilge kadın olarak söyle.. yazılarım da tek bir eksik var mı..
enci hanımı üzmeyecek tek kişi forumda.. yılın çifti olmaya adaylar, ama işte ne diyelim.. benim önerilerimi dikkate alsa mutluluktan delirir.Angie yi öyleleri üzer asko.
Kimmiş o jfjfjjfenci hanımı üzmeyecek tek kişi forumda.. yılın çifti olmaya adaylar, ama işte ne diyelim.. benim önerilerimi dikkate alsa mutluluktan delirir.
Mutlu olmanın sırrı vasatın bir tık üstü biriyle birlikte olmak..
Ne çok mal olacak, ne de uçup kaçan..
Kim kim?enci hanımı üzmeyecek tek kişi forumda.. yılın çifti olmaya adaylar, ama işte ne diyelim.. benim önerilerimi dikkate alsa mutluluktan delirir.
Mutlu olmanın sırrı vasatın bir tık üstü biriyle birlikte olmak..
Ne çok mal olacak, ne de uçup kaçan..