Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doz alirken yazdiginiz metiyeleri kullansaniza kansbsbjdBence erkekler cilve yapmalı zaten kadın kısmı cilve mi yaparmış ya..
Türk erkeği yoruyor ya sevk falan bırakmıyor ki..Doz alirken yazdiginiz metiyeleri kullansaniza kansbsbjd
Bak bu dogru olabilir ama turk erkegi ile turk kizinin ortak bir ozelligi bu. Ama ne hikmetse anlasamiyorlar. Turk kizi turk erkeginden daha fazla yorar cunku aşılması gerekilen surları daha yuksektir.Türk erkeği yoruyor ya sevk falan bırakmıyor ki..
O surların sebebi yine Turk erkeği ve iki yüzlülüğü değil mi? Derin konular amaan boşver.Bak bu dogru olabilir ama turk erkegi ile turk kizinin ortak bir ozelligi bu. Ama ne hikmetse anlasamiyorlar. Turk kizi turk erkeginden daha fazla yorar cunku aşılması gerekilen surları daha yuksektir.
Değil annem. Kolay manupile edilebilirler fakat siz cok radikal kaliyorsunuz.O surların sebebi yine Turk erkeği ve iki yüzlülüğü değil mi? Derin konular amaan boşver.
Kizlar @İç Oğlanı bile sizden iyi cilve yapiyor.
Direkt ofansif.
Ben anlaticiyim shiplenemem amsnndndHak veriyorum ve ikinizi shipliyorum..