Erguvan kokulu annem ~

• Kullanıcı Sol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - ForumSal Amatör Şairler
Konu sahibi son olarak 2917 gün önce görüldü
9tduu.jpg

Ve bir buğulu gecelerin koynundan sesleniyorum sana.
Annem.
Yüreğimin cesur , yüreğimin yufka yanı.
Yokluğun , yokluğun diyorum Annem , acı çok acı tıpkı hırçın dalgaları olan karadeniz gibi.
Karadeniz gibi annem..

Erguvan kokulu annem..
Gittiğinden beri hiç bir koku senin kokun etmedi . Hani derdin ya çok kızdırdığımda seni " Senin de evladın olacak yavrum o zaman sende anlayacaksın beni , acıyan yerlerini unutturur insana evlat. "
Haklıymışsın annem minicik elleri olan gözleri boncuk boncuk bakan bir evladım oldu.Canımdan can verdiğim ömrümü uğruna feda ettiğim.Birşeyler eksik annem..Sol yanım demiyorum. Ruhum eksik ruhumun bir parçası eksik.Sıcaklığın öyle sinmiş ki ruhuma o sıcaklık dinmez ana dinmez dinemez.

Üşüyorum annem hani öpmeye bile kıyamadığın sarılırken bile incitmekten korktuğun kızın yürek parçan canının yarısı üşüyor anne sarıl yavruna sarıl minik prensesine..
O her gece uyumadan önce sarıldığım göğsüne yine hasretim anne.

Ne oldu sana annem..Neden o gözler kapalı neden eskisi gibi cevap vermiyorsun bana bak kızın geldi hani ellerinle kınasını yaktığın yavrun yavrucuğun kınalı kuzun..Korkuyorum annem ben bu suskunluğa alışamadım.Sarıl boynuma yine annem hani birlikte sarılıp söylediğimiz türküyü söyleyelim yine.." Atem tutem men seni şekere gatem men seni aksam baben gelende oy ogüne atem men seni " söyle kurban olayım annem söylebir ses ver yavruna yürek sızına..

Dağ gibi yürekli kadın neredesin ?
Nerede bir sesi ile dünyalara hükmeden kadın. ?
Tamamlayamıyorum annem senden sonra kalan parçalarımı hep bir parçam eksik annem.

Hep bitmemiş şiirlerim var annem sana dair seni anlatan ama bir türlü sonu gelmeyen..
Şimdi ki gibi ..

ÖzgeD.
16:53
17.07.2012

Saolasın Eyüp'üm gözlerine sağlık.

Hissettirmesini çok iyi biliyosun bence.
Çok az yazıyı okurken gözüm dolar.

Yüreğinize sağlık hissettirebildi isem ne mutlu :)

Geri