Ergin Ataman: Galatasaray başkanlığına aday olacağım

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Panathinaikos çifte zafer yaşayan Ergin Ataman, "Koçluk kariyerimi bitirdiğimde Galatasaray başkanlığına aday olacağım." ifadelerini kullandı.

Ataman, sarı-kırmızılı kulübe başkanlık yapmak istediğini belirterek, "Ben Galatasaraylıyım ve futbolu yakından takip ediyorum. Koçluk kariyerimi bitirdiğimde Galatasaray başkanlığına aday olacağım... Şaka değil." dedi.

AS'a konuşan Ataman, "Galatasaray'ı çalıştırırken dönemin başkanı Ünal Aysal bana futbol takımının teknik direktörlüğünü yapıp yapamayacağımı sormuştu. Ona; 'Oyuncuları yöneteceğimi ama hazırlanmam ve lisans almam gerektiğini' söylemiştim." ifadelerini kullandı.

Yunanistan'ın Panathinaikos ekibiyle THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan tecrübeli başantrenör Ataman, Avrupa'da kariyerindeki 6. kupayı kazanmıştı.

Atamanlı Panathinaikos Yunan Ligi'nde de şampiyon olmuştu.

Kaynak

başkan olur mu bilemem de en kötü bir başkanvekilliği. sadece basketbol şubesiyle ilgilense bile yeter.

Galatasaraylı olduğunu bilmeyen yok ki zaten.

Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadığında takımı yemeğe götürüp ödemeyi Galatasaray bonus kartıyla yapan adamdır kendisi. Galatasaray’ın öz evladı.

Geri