Ergenlik Şarkıları..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sonbaharın hüznü sardı ruhumu kefen gibi..

Kendini bi bøk Sananlar dünyası..

Biz Ergenken efenim Emre Altuğ'un sıcak şarkısı vardı
Bütün kızlar klibi izlerken ayılıp bayılırdık hey gidi

Rahmetli Ertuğ ergin kardeşimi dinlemeden uyumadığım gün yoktur..

seksendört grubunun adını analiz yapanların olduğu dönem, herkesin grubun isminden farklı anlam çıkarma çabası, hayalet sevgilim irem’le gruptan birini eşleştirmeye çalışmak, tuna mı serter mi daha tatlı diye kızların tirendi/salsa-allah belanı verecek spam- testlerine kendini adaması, ölürüm hasretinle falan filan derken sadece ağzının tadını bilenlerin dinlediği, unutamadığı o şarkı… beni baya üzer. üzücü çünkü…

renklerin içinde efsanesinden sonra çıkardıkları ateş ve su albümünün kalplerde yer edinen en iyi şarkılarından biri. bu dönemlerden sonra koray candemir’in karizmasının yanından geçebilecek rockçı çıkmamıştır. bunlar hep son rockçılardı işte, sonrakiler ebegümeci falan. ergenliğimizin kalitesine bak…

Yaşar'ın tüm şarkıları. Gerçi ben hala dinliyorum, hatta ergenken bayağı aşıktım bu adama. Dans ettiğimizi falan hayal ediyordum.: ))))))))))

Bir de Erhan Güleryüz vardı, onu da unutmayalım, kliplerinde onu terk edip ağlatan kadın rolüyle az zaman oyalanmadım.dddd

dünden beri baya ergenlik şarkılarının etkisindeyim. şu şarkıların hepsinin bi sokağı, bi ruhu, bi hissi var. buradan kreş'e, badem'e, yasemin mori'ye, peyk'e, mavisakal'a, vega'ya falan ışınlanıyorsun. rock'n coke izleyip kapanış yapmak da mantıklı aslında.

Geri