Ergenlik döneminizi anımsatan şeyler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yaklaşık 4/5 yıl kahküllü dolaştım ..qq nasıl bıktıysam artık bir daha hiç kahkül kullanmadım :D

Geçen yaza kadar justin timberlake, blue , manga posterleri duruyordu. Aradım bulamadım. Arkalarında telefona icon indireceğin numalar vardı

images (83).jpeg

images (84).jpeg

images (86).jpeg
Ah be bunu gorunce gozlerim yasardi.
Woods of desolation (yeni ismi austere)
Empriyum
Nocturnal depression
Thy light
Mgla

Son düzenleme:
serçe’nin paylaştığı magic tattoolar…. Her rengi vardı bende onların kdjd tam ergenlik dönemi eveett.
Bir de benim bir sekizinci sınıf dönemim var, incecik alınmış kaşlarım, evet benim kaşlarım, benim gür kaşlarım…

serçe’nin paylaştığı magic tattoolar…. Her rengi vardı bende onların kdjd tam ergenlik dönemi eveett.
Bir de benim bir sekizinci sınıf dönemim var, incecik alınmış kaşlarım, evet benim kaşlarım, benim gür kaşlarım…
Evde gizlice yaptıysan tabi kjkjk

ben de inceltmiştim ilk aldığımda annem kızmasın diye de suçu halama attım kjkjjjhkjj

Evde gizlice yaptıysan tabi kjkjk

ben de inceltmiştim ilk aldığımda annem kızmasın diye de suçu halama attım kjkjjjhkjj

yok yok, ben birçok kişiye göre erken aldırmaya başladım kaşlarımı:d benimkiler bildiğin gibi değildi jfjd düzenli olarak kuaföre aldırırdım. Ancak o dönem bir ince kaş modası vardı, eli ona alışıktı; normalde almadığı bir incelikte aldı, ergen mergen ben bir çocuktum, kadın değilim ki ay çok kötü olmuştu jfjf hem de 8. Sınıf mezuniyet gecesi öncesiydi, o fotoğraflarımı akşam bulabilirsem, şu çocukluk/bebeklik fotolarında paylaşırım jdjd çocukken başarısız kahkül denemelerim var ya:d gizlice…

Geri