Eren Erdem Kimdir

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Devlet Adamları ve Siyasiler
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Zırvalamış twitter’da gelişmiş arama yapabilmek için bir adet hesap ismi ve bir kelime yeterli tarihe gerek yok. Basit bir gogıllama ile kestiler tarih saat yok dediği twitlerde tarih saat olduğu da net görülebilir. Hepsini geçtim ağzı olan konuşur twitler nerede abi niye silmiş :d hadi onu da geçelim mahkemeler ne ara bu kadar güvenilir oldu bakın aynı mahkemeler bu adamı hapse atarken ne diyorduk acep ?

Son düzenleme:
https://eksisozluk.com/chpli-eren-erdemin-tweeti-hakkinda-kivirmasi--5254468

Bi inceleyin. Bu konu gümdemi işgal ettiği zamanlarda zaten kendisi attığını ifade etti. Ve alıntı bir yazı '' işareti içinde olur. Vekil olmuş ama bunu öğrenememiş mi diye sorarlar adama.

120820152249457561970_3.jpg

Eleştirilebilecek yönleri var. Örneğin paylaştığım videonun sonunda kurduğu bir cümle var. "Eğer twitin tarihini paylaşmazlarsa Selam Tevhid davasındaki AKP'li bürokratları açıklarım ve tapeleri yayınlarım" gibi bir cümle kuruyor. O cümlede dahi üç farklı suç işliyor. Suçu gizleme, şantaj ve görevi kötüye kullanma. Madem biliyorsun neden açıklamıyorsun? Değil mi...
Kendisi şahsımca çok sevdiğim, aman aman dediğim bir siyasetçi de değil. Ancak İran konusunda öyle olmadığı da ayrı bir gerçek.

Inanin.
Iktidari elestirmek ile Devlete zarar verme güdüsü giriftar olmus durumda.
Bir örnek de Can Dündar dir.
Ayni kafa.
O yüzden çöp bu insanlar.
Lafi uzatmayin.

Zırvalamış twitter’da gelişmiş arama yapabilmek için bir adet hesap ismi ve bir kelime yeterli tarihe gerek yok. Basit bir gogıllama ile kestiler tarih saat yok dediği twitlerde tarih saat olduğu da net görülebilir. Hepsini geçtim ağzı olan konuşur twitler nerede abi niye silmiş :d hepsini geçtim mahkemeler ne ara bu kadar güvenilir oldu bakın aynı mahkemeler bu asamı hapse atarken ne diyorduk acep ?

Ne yapalım yargının genel durumu hakkında tartışmamı yapalım. Adam ben yapmadım diyor siz "twiti ben gördüm yalan söylüyor" diyorsunuz. İki ayrı mahkeme aynı yönde karar vermiş siz "mahkemeler ne ara bu kadar güvenilir" oldu diyorsunuz .Keşke mahkemeye hakim olarak siz girseymişsiniz, ben "Basit bir gogıllama yaptım bu adam suclu" der layı kapatırdınız..

Ben gözümle gördüm twiti hocam basit bir gogıllama dediğim şey adamın tarihleri kırpıp paylaşmışlar demesine cevabendi. Bütün twitler tarihli. Asıl soruya cevap alamadım twitler nerede ? Neden silmiş videoda bahsetmiyor belki sen bilirsin

Eleştirilebilecek yönleri var. Örneğin paylaştığım videonun sonunda kurduğu bir cümle var. "Eğer twitin tarihini paylaşmazlarsa Selam Tevhid davasındaki AKP'li bürokratları açıklarım ve tapeleri yayınlarım" gibi bir cümle kuruyor. O cümlede dahi üç farklı suç işliyor. Suçu gizleme, şantaj ve görevi kötüye kullanma. Madem biliyorsun neden açıklamıyorsun? Değil mi...
Kendisi şahsımca çok sevdiğim, aman aman dediğim bir siyasetçi de değil. Ancak İran konusunda öyle olmadığı da ayrı bir gerçek.

Ülkemizde ''açıklarım ha, konuşurum ha'' şeklindeki söylemler her siyaside görülüyor. Ve bizler de seçmenler olarak en az çamura bulanmış olanını seçmek durumunda kalıyoruz.
Şahsen bir süredir siyasetle ilgilenmiyorum ve herhangi bir partiyi de desteklemiyorum. Çünkü kendimce sebeplerim var.
Salt bu yüzden bile bazı zamanlar hangi partili olduğuma tartıştığım insanlar karar verebiliyorlar :)
Tüm bunların yanında söz konusu tweet olayı gündem olduğunda haberlere, yazılanlara, çizilenlere göz gezdirmiştim. Atılmış veya atılmamış, çok umursadığımdan değil ama şu an yaşanmış veya yaşanmamış bir olayda dahi dezenformasyonlar yüzünden doğru bilgiye ulaşmakta zorlanıyoruz.
İşte bu daha sıkıntılı bir durum.

Ben gözümle gördüm twiti hocam basit bir gogıllama dediğim şey adamın tarihleri kırpıp paylaşmışlar demesine cevabendi. Bütün twitler tarihli. Asıl soruya cevap alamadım twitler nerede ? Neden silmiş videoda bahsetmiyor belki sen bilirsin

Bende size üç farklı twit var biri gerçek diğer ikisi sahte demiştim. O gördüğünüz twitle insanların Eren erdem söyledi diye paylaştıkları görsellerdekini karşılaştırın sonra gidip gogulllayın bakalım neden silmiş. Ben sizi bekliyorum

Twit yok artık işte onu diyorum adam twiti silmiş neden silmiş diyorum sevgili xerath aynı twit aynı tarih evet ama artık yol silmiş neyden ürktü ?

Twit yok artık işte onu diyorum adam twiti silmiş neden silmiş diyorum sevgili xerath aynı twit aynı tarih evet ama artık yol silmiş neyden ürktü ?

Sevgili Feveran oradan bakınca Eren Erdem'e falan benziyor muyum?
Tahmin ediyorum sizden ve şahan gözlerinizden ürkmüş olabilir. Size tavsiye keskin gözlerinizle adama mesaj atın neden sildiğini isterse söyler.

Benim umrumda değil kimden yana olduğu bundan dolayı da hapse girilmez isterse gitsin yeni kaledonya’dan taraf olsun ama sadece dediğini yemesin kıvırmasın sonra inanılabilirliği düşük oluyor yedi kuşak chpliyim yakıştırmıyorum hür görüşüm

Benim umrumda değil kimden yana olduğu bundan dolayı da hapse girilmez isterse gitsin yeni kaledonya’dan taraf olsun ama sadece dediğini yemesin kıvırmasın sonra inanılabilirliği düşük oluyor yedi kuşak chpliyim yakıştırmıyorum hür görüşüm

Elbette hür görüşünüze saygı duyarım.

İti akşamlar.

Geri