S
stonecypher
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Vatan Haini.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
https://eksisozluk.com/chpli-eren-erdemin-tweeti-hakkinda-kivirmasi--5254468
Bi inceleyin. Bu konu gümdemi işgal ettiği zamanlarda zaten kendisi attığını ifade etti. Ve alıntı bir yazı '' işareti içinde olur. Vekil olmuş ama bunu öğrenememiş mi diye sorarlar adama.
![]()
Zırvalamış twitter’da gelişmiş arama yapabilmek için bir adet hesap ismi ve bir kelime yeterli tarihe gerek yok. Basit bir gogıllama ile kestiler tarih saat yok dediği twitlerde tarih saat olduğu da net görülebilir. Hepsini geçtim ağzı olan konuşur twitler nerede abi niye silmiş :d hepsini geçtim mahkemeler ne ara bu kadar güvenilir oldu bakın aynı mahkemeler bu asamı hapse atarken ne diyorduk acep ?
Eleştirilebilecek yönleri var. Örneğin paylaştığım videonun sonunda kurduğu bir cümle var. "Eğer twitin tarihini paylaşmazlarsa Selam Tevhid davasındaki AKP'li bürokratları açıklarım ve tapeleri yayınlarım" gibi bir cümle kuruyor. O cümlede dahi üç farklı suç işliyor. Suçu gizleme, şantaj ve görevi kötüye kullanma. Madem biliyorsun neden açıklamıyorsun? Değil mi...
Kendisi şahsımca çok sevdiğim, aman aman dediğim bir siyasetçi de değil. Ancak İran konusunda öyle olmadığı da ayrı bir gerçek.
Ben gözümle gördüm twiti hocam basit bir gogıllama dediğim şey adamın tarihleri kırpıp paylaşmışlar demesine cevabendi. Bütün twitler tarihli. Asıl soruya cevap alamadım twitler nerede ? Neden silmiş videoda bahsetmiyor belki sen bilirsin
Twit yok artık işte onu diyorum adam twiti silmiş neden silmiş diyorum sevgili xerath aynı twit aynı tarih evet ama artık yol silmiş neyden ürktü ?
Benim umrumda değil kimden yana olduğu bundan dolayı da hapse girilmez isterse gitsin yeni kaledonya’dan taraf olsun ama sadece dediğini yemesin kıvırmasın sonra inanılabilirliği düşük oluyor yedi kuşak chpliyim yakıştırmıyorum hür görüşüm