Eren Erdem Kimdir

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Devlet Adamları ve Siyasiler
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
14 Ağustos 1986 senesinde dünyaya gelen Eren Erdem doğma büyme Fatih, İstanbulludur. Türk siyasetçi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili.

Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye Genel Seçimleri’nde CHP milletvekili olarak meclise giren Erdem, üniversite eğitimini yarıda bırakmıştır.

Yazarlık tarafıyla da bilinen Eren Erdem toplamda 9 kitap çıkarmış ve büyük ilgi görmüştür. TBMM'nin en genç siyasetçilerinden biri olan Erdem siyasete ise 07 Haziran 2015 tarihinde girdi.

Eren Erdem, 7 Haziran 2015 yılında yapılan genel seçimler öncesi CHP İstanbul 3. bölgeden 6. sırada aday oldu. 25. dönem Milletvekili olarak CHP İstanbul Milletvekili seçildi. 1 Kasım 2015 tarihinde 26. dönemde yeniden milletvekili seçilen Erdem, çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Eren Erdem, Nuray Erdem ile evlidir.

Kitapları:

2009 – Gayya Karanlığından Kuran Aydınlığına
2010 – Abdestli Kapitalizm
2011 – Nurjuvazi
2012 – İslam ve Kapitalizm
2011 – Şeytan Evliyaları
2012 – Selman-ı Pak
2012 – Riya Tabirleri
2013 – Devrim Ayetleri
2014 – Devrimci Peygamber
alıntı

karanlık bir adam. o kısmı geçiyorum sene 2011 tabi o zaman genciz twitter falan takılıyoruz ben bu bahsi geçen twiti bu adamın hesabında gördüm mahkemeye mi inanacağım gözlerime mi ? Heh tabi böyle düşünebilir mi düşünebilir belki değişmiştir düşünceleri ama bunlar suç mu değil tabi ki. Anayasada suç olarak belirtilen bir şey yapmadıysa salacaksın.

Son düzenleme:
Bahsi geçen tweeti atmadığını mahkemede mi ispat etmiş anlamadım? Bildiğim kadarıyla attığını ama önceki paylaşımları ile bağlantılı bir tweet olduğunu kendisi açıkladı.
Kaldı ki her ne olursa olsun, ülkesine bağlı bir insanın söylememesi gereken sözlerdir bunlar. Zaten birtakım konularda sorgulanınca yol arkadaşlarını da satmışlığı vardır.
Chp'nin bu ve türevlerine ihtiyacı yok.

Bir dönem antikapitalist müslümanlar diye bir zırva vardı onun ekmeğini yiyenlerden misal numan da öyleydi 1 mayıs’a falan katılıyordu.

Bahsi geçen twit kendisine ait değil. Bir yazarın konuşmalarından alıntı yapıyor ve bunları sıralı tiwit halinde paylaşıyor. Ama saat tarih bölümü kesilerek servis edildiği için zan altında bırakılıyor. Kuşkusuz bu söylemlerin alıcısı olduğu için yankı da buldu. Ve hala birçok kişi tarafından böyle zannediliyor.

Biraz tutarlı olmak gerekir. Bu adam ajan dahi olsa(ki zannetmiyorum, sadece üzerinde durduğu ve kaşıdığı konular birilerini rahatsız ediyor) böyle bir şey söyleyebileceğini düşünmek insanın mantığını zorlaması gerekir. Ajan olan biri neden açık açık ajanım desin? Türkiye ile İran savaşırsa İran’ın tarafını tutarım cümlesini söyleyebilecek kadar aptal mı bu adam?

https://m.youtube.com/watch?v=EQfgbsqGJyA

Kendisine geçmiş olsun.

Bahsi geçen tweet nerede acaba silinmiş mi ? Aaa acaba neden

Gözlerine bir baktır feveran . Yanlış şeyler görme bir daha.
Hem alıntılar '' işaretleri arasında olur, direkt yazılmaz. Onu da hata ile kullanmamış demek ki adamcağız.

Vekil olmadan önce zırvalamış olunca da twitleri silip çamura yatıyor aklı sıra işte madem öyleydi silmeseydi baksaydı millet

https://eksisozluk.com/chpli-eren-erdemin-tweeti-hakkinda-kivirmasi--5254468

Bi inceleyin. Bu konu gümdemi işgal ettiği zamanlarda zaten kendisi attığını ifade etti. Ve alıntı bir yazı '' işareti içinde olur. Vekil olmuş ama bunu öğrenememiş mi diye sorarlar adama.

120820152249457561970_3.jpg

Geri