Erdoğan'ın gezi eylemcilerine sürtük demesi

Konu sahibi son olarak 438 gün önce görüldü

seçim yaklaşırken yine tutunacakları tek dal olan ''gezi eylemleri'' ve ''camiye işediler, bira şişeleriyle camiyi pislediler'' sesleri yankılanmaya başladı. senelerdir aynı cümleyi döndürüp dolaştırıp sonuna minik bir ekleme yaparak gündem yaratıyor canımız başkanımız. bugün de ''sürtük'' diyerek bir yenisini eklemiş oldu. seneye sabırsızlıkla bekliyoruz ne diyeceğini.
ama şey diye de soralım hepimiz mi sürtüğüz yoksa sadece camiye işeyenler mi? çünkü yarın ''ben hakkıyla eylem yapan vatandaşlarımı camiye işeyenlerle bir tutar mıyım'' da diyebilir.
dünkü travmalarımızı unutturma çabasını da takdir ediyorum, teşekkürler.

Ulan ne çok şey oldunuz be geziciler

Çapulcu
Ayyaş şimdi de sürtük

ay bi sürtük olmadığım kalmıştı. onu da olduk. şükür rabbim.

TDK bu tip kelimeleri temizleme çalışması yaparken ki sanırım bu kelimeyi de çıkartmıştı ve halkın belli bir kesiminin hedef alınarak söylenmiş olması oldukça düşündürücü.

TDK bu tip kelimeleri temizleme çalışması yaparken ki sanırım bu kelimeyi de çıkartmıştı ve halkın belli bir kesiminin hedef alınarak söylenmiş olması oldukça düşündürücü.
Fışkı yıda çıkarmış mı Tdk yoksa hiç var etmedi mi Sjsjsj

Fışkı yıda çıkarmış mı Tdk yoksa hiç var etmedi mi Sjsjsj
Uzun zamandır bu tip kelimeleri ve özellikle kadınları aşağılayan cinsiyetçi kelime ya da ırkçı ifadeler, deyimler vs. hepsini temizleme çalışması yapıyorlar ancak en son halini bilmiyorum. İnternet sayfaları üzerinden kontrol edince çıkmıyorsa atılmış demektir.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Canım liderim biricik reisim ne güzel konuşuyor. Agzindan bal damlıyor.
Dik dur reis eğilme ESP'liler seninle

biz dusuncelerimizle sen hirsizliginla anilacaksin

Sürtüklere kurban olsun. En azından onlar bay Recep gibi ülkeyi sömürmüyor, halkı soymuyor, iftira atmıyorlar,......

camiye ayakkabıyla girenler sürtükse camide çocuk taciz eden mülteci ne oluyor onu da söyleseydi.

aile var ne biçim konuşuyon yapraamm sjsmxnsj bu geldi aklıma

Bi anama sövmediği kaldı. Olmaz öyle. Rozetini bırakıp öyle konuş bağalım.

Geri