Erdoğan'ın CHP'li Belediyeleri Hedef Alan Sözleri Yeniden Gündemde. Operasyonların Sinyalini Geçen Hafta Vermiş

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
FcmTVjt.md.jpg

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere ve Büyükçekmece Başkanvekili Şahin'in de aralarında olduğu 10 isim gözaltına alındı. Öte yandan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca, "rüşvet" soruşturması kapsamında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de gözaltına alındı. Gözaltılar sonrası, Erdoğan'ın geçen hafta CHP'li belediyeleri hedef alan sözleri yeniden gündem oldu.

CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek gözaltına alındı.

PİYASALAR KAPALIYKEN…​

Operasyonların, piyasaların kapalı olduğu hafta sonunda gerçekleştirilmesi dikkat çekti.

Tutdere ve Karalar'a yönelik operasyonu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Aziz İhsan Aktaş'a yönelik soruşturma kapsamında gerçekleştiği öğrenildi.

BÜYÜKÇEKMECE BAŞKANVEKİLİ DE GÖZALTINDA​

Operasyonlarda, Tutdere ve Karalar'ın da aralarında olduğu toplam 10 isim gözaltına alındı.

MUHİTTİN BÖCEK DE GÖZALTINDA​

Öte yandan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen "rüşvet" soruşturmasında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu da gözaltına alındı.

Böcek’in oğlu Gökhan Böcek, yurtdışında olduğu için gözaltına alınamadı.

ERDOĞAN “SİNYALİ” GEÇEN HAFTA VERMİŞ​

CHP’li belediyelere yeni operasyonlar sonrası, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçen haftaki sözleri yeniden gündem oldu.

Erdoğan, geçen hafta CHP’li belediyeleri hedef aldığı açıklamasında, “Sadece İstanbul değil, başka illerde de ne yazık ki durum felaket” demişti.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlamış ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedef alarak, "Yönettikleri belediyeler, hepsi iflas bayrağını çekmiş durumda. Yolsuzluk, usulsüzlük, haraç ve rüşvet almış başını gidiyor" demişti.

Erdoğan, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ortaya koyduğu deliller, belgeler hepsi ortada. Sadece İstanbul değil, başka iller de ne yazık ki durum felaket" ifadelerini kullanmıştı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Yönettikleri belediyeler, hepsi iflas bayrağını çekmiş durumda. Durumlar hiç iyi değil. Yolsuzluk, usulsüzlük, haraç ve rüşvet almış başını gidiyor. İşte son zamanlarda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ortaya koyduğu deliller, belgeler hepsi ortada. Sadece İstanbul değil, başka iller de ne yazık ki durum felaket.”

KAYNAK

Manavgat'taki rüşvet açığa çıktı: Destek için belediye önüne akın ettiler

6868f4128eb1a558__w1200xh709.jpg

ifrira değil, duyum değil, tahmin değil. Canlı, görüntülerle yapılan baskın var ve hala destekleyen seçmenleri.
Bu nasıl KOYUNLUKTUR !
Üstelik ihbar edenler de kendi adamları...

Bu tutuklamalar ile aslında Erdoğan’a operasyon yapılıyormuş… diyor İYİP’li vekil;

Parti içinde iç savaş var. Bir den çok Cumhurbaşkanı ve Parti başkanı adayı olunca, birbirlerini zora sokmaya çalışıyorlar. Birbirlerinin adamlarını elemeye çalışıyorlar. Doğru ve yanlış ihbarlar olabilir. Kardeşler arasında da olur böyle şeyler. Özellikle Miras konularında. Bence bu da böyle bir şey. En kalleş olan ayakta kalır.

Doğru ve yanlış ihbarlar olabilir. Kardeşler arasında da olur böyle şeyler. Özellikle Miras konularında. Bence bu da böyle bir şey. En kalleş olan ayakta kalır.
öyle bi anlattın ki fetöyle akp gibi oldu

14 Aralık 2022'de başlayan ve hangi aşamasında olduğunu bilmediğimiz bir sürecin içerisindeyiz. İmamoğlu yargılandığında Berlin'de robotik zart zurt takılan Kılıçdaroğlu da bu sürecin bir aparatıdır, X aday olursa oy veririz/vermeyiz diyerek muhalefeti dizayn etmeye çalışan Dem de kazanacak aday tartışması üzerinden halka parmak sallayıp Kılıçdaroğlu'nu dayatan Tip ve diğer sözüm ona sol partiler de iktidarın kanatları altında makbul sendikacılık yapan başat sendikalar da. İktidar, elinin altındaki bütün bu aparatlarla süreci istediği gibi dizayn edip istediği yöne çekiyor. Chp ise her mitingde daha da sindirilen halk dışında kimsenin desteği olmadan sürecin bir unsuru olmaya ve sürece karşı yönde etki etmeye çalışıyor ama olmuyor. Hiçbir zaman da olmayacak zira tesir edebilecek tüm eylem planları doğrudan veya dolaylı olarak Akp'nin kontrolünde olan sendika, meslek örgütleri, sanayi odaları, barolar ve diğer stk'lardan geçiyor. Başta sendikalar olmak üzere meslek örgütleri ve stk'lar bilhassa 19 Mart'tan sonraki süreçte iktidar saflarında olduklarını eylem ve söylemleriyle gösterdiler. Ortada böyle bir tablo varken Chp ne yapabilir bilemiyorum. Bildiğim tek şey etrafına çizilen çizgilerin içinde kaldığı müddetçe bu içine tutulmaya çalışıldığı cendereden kurtulamayacağı.

CHP içinde bir sürü gruplaşmalar var. Bunlar birbirine zıt toplumlar. İçlerinden biri galip gelene kadar bu zıtlaşmalar tavan yapacak. Şahsi görüşüm, bu kişi Mansur Yavaş olur. Adam sessizce derinden çalışır izlenimi veriyor bana. Tabi gönül ister ki KK geri gelsin. Severiz kendisini.

Birader konuyla ilgili bir fikrin varsa yaz okuyalım. Üyelere konu dışı sataşıp durma. Geçen bana da birşey yazmışsın kale almadım ama bunu huy haline getirmişsin heralde. Uyarayım dedim. Yani konulara odaklansak , varsa fikrini alsak diyorum.

CHP içinde bir sürü gruplaşmalar var. Bunlar birbirine zıt toplumlar. İçlerinden biri galip gelene kadar bu zıtlaşmalar tavan yapacak.
sen yazdıkça gözümde tarikatlarla akp canlanıyo
her seferinde kazanan akp olurken zararı halk görüyo

sen yazdıkça gözümde tarikatlarla akp canlanıyo
her seferinde kazanan akp olurken zararı halk görüyo
Halkın bir zarar gördüğü yok. Halk kazanıyor. CHP'li belediyeleri görüyorsun. Rüşvet, Tecavüz, Şantaj, ne ararsan var. Bir de sokak köpeği salgınını unutmayalım.

Halkın bir zarar gördüğü yok. Halk kazanıyor. CHP'li belediyeleri görüyorsun. Rüşvet, Tecavüz, Şantaj, ne ararsan var.
ben genelde akplilerin translarla seks partilerini görüyorum cemaatlerle kol kola gezip kavga ettiklerinde cezasını halka ödettiklerini görüyorum yabancıya hürmet yerliye eziyet görüyorum

ben genelde akplilerin translarla seks partilerini görüyorum cemaatlerle kol kola gezip kavga ettiklerinde cezasını halka ödettiklerini görüyorum yabancıya hürmet yerliye eziyet görüyorum
Nerede görüyorsun?

Nerede görüyorsun?
kıyamam ya
a haberde trtde tgrtde göremezsin
akpnin kontrol ettiği rtük yayın yasağı getirmese belki halk tvde tele1de falan görebilirdin ama onlar da iki kelime konuşunca hemen kapatıyolar
sosyal medya yasağı getirilmeden ve her yerden silinmeden önce internette görme şansın oluyo

Pandemide daha rahattık be sessiz sakindik, yine ülke gündemi hararetlendi. Yangınlara mı üzülsek , yaşanan siyasi olaylara mı şaşırsak yine ülkecek meraklı gözlerle aksiyon dolu gelişmeleri takip eder olduk.

kıyamam ya
a haberde trtde tgrtde göremezsin
akpnin kontrol ettiği rtük yayın yasağı getirmese belki halk tvde tele1de falan görebilirdin ama onlar da iki kelime konuşunca hemen kapatıyolar
sosyal medya yasağı getirilmeden ve her yerden silinmeden önce internette görme şansın oluyo
İftira, yalan, ve çarpıtma. CHP'nin siyaset anlayışı böyle. Sana da bulaşmış bu kötü huy.

şöyle düşünüyorum evime ya da iş yerime bir hediye paketi geliyor. o esnada polis basıyor aç bakalım ne gelmiş sana diyor açıyorum kutuda para var ? bu benim suçlu olduğumu gösterir mi ? bence hayır, kumpas ihtimali var mı ? bence evet, kumpas denilip kapatılabilir mi ? bence hayır. neye kime inanacağımızı bilmez halde kuşku ve şüpheyle yaşamaya devam

Geri