Erdoğan'ın Araplara Sempatisi

Konu sahibi son olarak 235 gün önce görüldü
Bunu da yapmış. Giydiği garip şeye bakın. :D
Eski insanlara benzemişler iyice

4C504362-308E-405A-9506-6F0BA22DDD4B.jpeg

Seker kiz @Candy_ Yerinde olsam Erdogan hakkin da soylemlerime ve actigim konulara dikkat ederdim.Zira zimni bir soyleminden,benzetmenden oturu forum kapanabilir,sen bir gece evinden basina cuval gecirilerek,ansizin alinabilirsin.

Hatta icisleri bakani x hesabindan seni cumle aleme "o provakor yakalandi" diyerek meshur edebilir. : )

Seker kiz @Candy_ Yerinde olsam Erdogan hakkin da soylemlerime ve actigim konulara dikkat ederdim.Zira zimni bir soyleminden,benzetmenden oturu forum kapanabilir,sen bir gece evinden basina cuval gecirilerek,ansizin alinabilirsin.

Hatta icisleri bakani x hesabindan seni cumle aleme "o provakor yakalandi" diyerek meshur edebilir. : )
Beni korkutmaya mı çalışıyorsun :emoji_sweat_smile:

Beni korkutmaya mı çalışıyorsun :emoji_sweat_smile:

Oyle bir niyetim yok.Siyaset ve siyasilerden haz eden birisi degilim.Lakin gucu elinde bulunduranin,adalete de istedigi gibi hulmettigine ve kendine gore evirdigine inaniyorum.Dostane bir tavsiye,dikkate alip almamak sizin insiyatifiniz diyelim...

Baki selamlar

Oyle bir niyetim yok.Siyaset ve siyasilerden haz eden birisi degilim.Lakin gucu elinde bulunduranin,adalete de istedigi gibi hulmettigine ve kendine gore evirdigine inaniyorum.Dostane bir tavsiye,dikkate alip almamak sizin insiyatifiniz diyelim...

Baki selamlar
Kötü bir şey paylaşmıyorum ki çekindiği fotoğrafı attım keske bu gibi seylerı @melnur @Ocean @ibadeath gibilerin, Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye pervasızca hakaret ve küfür ederken de söyleseydiniz

akpye en ufak şey söylemek suç ama kılıçdaroğluna bu trollerin saldırması normal. bu adalet değil . hem benim kimseden KORKUM yok.

Gayet de guzel olmus reisim catla.

arabistanlı lawrance benzemiş diyecem silivri soğuktur şimdi, forum da kapanır demedim la demedim aklımdan geçti öyle fikri düşünce özgürlüğü var

Geri