Haber Erdoğan’dan beslenme tavsiyesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Erdoğan’dan beslenme tavsiyesi

“Her akşam yatarken manda yoğurdu içine Medine hurması, kestane balı ve yulaf… Bu dörtlüyü karıştırarak yer yatarım, şifa”

Hala ölmemesinin sebebi bu mu acaba?
Ben de yapıcam.
ama bana manda yoğurdu gönderecek bi belediye yok

Zat hem ekonomist, hem doktor,.....
Bi bilmediği de yok ki.

Millet saydıkları içinden sadece yulaf yiyor :) o da kızlar zayıflamak için yiyor.
Kestane balını nereden bulsun millet.

O dediği kase en az elli lira. Vatandaş bunu yaparsa ayrılık kişi başı 1500 verir. 3 kişilik asgari ücretli aile için bu ilk ve son öğün olur.

herkesin burun kıvırdığı yulaf bile olmuş 20 tl... millet şifa derdini bırakalı çok oldu, bi de sen bıraksan... ölüm de bir görevdir. bir mertebedir başkanım.

İnsanlar 50 kuruş ucuza nasıl ekmek alırım diye düşünüyor, bazıları bayat ekmek alıp yiyor............

Daha yazmıyorum bu kadar yeterli

herkesin burun kıvırdığı yulaf bile olmuş 20 tl... millet şifa derdini bırakalı çok oldu, bi de sen bıraksan... ölüm de bir görevdir. bir mertebedir başkanım.
"Isınamadığım, sevemediğim, alışamadığım, robot gibi çalıştığım,..." Almanya'da zam gelmediyse yarım kilosu 0,45€ ile 0,59 € arası.

"Isınamadığım, sevemediğim, alışamadığım, robot gibi çalıştığım,..." Almanya'da zam gelmediyse yarım kilosu 0,45€ ile 0,59 € arası.
yulaflı tariflerim ve muhteşem yulaf lapalarım için bile bir gün almanya'ya gitmek isteyeceğimi düşünmezdim... robotlar gibi yulaf ezmesi yapmak istiyorum, çılgınca!

Oturduğu koltuk altın kaplama mı acabası

Geri