Erdoğan'dan 25 metreküp ücretsiz doğalgaz vereceğiz müjdesi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
birtakim bilmeyenler anlamayanlar gözleri kör kulaklari sagir zihinleri süpeli insanlar

yillardir türkiyedaki yapilan 100lerce projeleri görmüyorlar
nasil oluyorsa tam secim zamani gelince secim icin yaptilar diyorlar veya bilmeyerek secim icindiye algiliyorlar
halbuki hesap etseler 100lerce projeler yapilanlar var
secim asli arasi 20 senede belediye secimleriyle birlikde 13 secim oldu
yani asli arasi enfazla 13 proje olmasi gerekir bilmeyenlerin zihnine göre
bilmiyorsaniniz matamatiginizdemi yok

gidin arastirin kac proje yapilmis milyarlarin altindaki projeler saymamiza bile gerek yok

birtakim bilmeyenler anlamayanlar gözleri kör kulaklari sagir zihinleri süpeli insanlar

yillardir türkiyedaki yapilan 100lerce projeleri görmüyorlar
nasil oluyorsa tam secim zamani gelince secim icin yaptilar diyorlar veya bilmeyerek secim icindiye algiliyorlar
halbuki hesap etseler 100lerce projeler yapilanlar var
secim asli arasi 20 senede belediye secimleriyle birlikde 13 secim oldu
yani asli arasi enfazla 13 proje olmasi gerekir bilmeyenlerin zihnine göre
bilmiyorsaniniz matamatiginizdemi yok

gidin arastirin kac proje yapilmis milyarlarin altindaki projeler saymamiza bile gerek yok
Yav Mrt sen gözlerini iyi açta evlenecek bir hatun bul. Bu işler seni aşar bırak işine bak.

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır."
Benim değil, indirimleri kendisi açıklayıp birkaç gün sonra 3 TL zam gelince üç maymunu oynayanların sözü. Onlarcasından sadece biri.
Bu sözün verdiği güven ve örneklerden yola çıkarak boş bir seçim vaadinden öteye gitmeyeceğini adım gibi biliyorum.

alım gücüne bakmayıp maaşa zam yaptı diye sevinenlerin olduğu ülkede bu hesap sence dikkate alınır mı? ücretsiz verdi mi verdi, bir yıl ücretsiz mi ücretsiz. böyle bakılacak. artı yazar.

Doğru, hesap kitap yapmayan insanlar, yaratılan algıyı direkt kabul edecekler. Bedava doğalgaz veriyorlar bize, cehape gelince bu da gidecek diye alttan propagandayi işleyecekler.

Yakında soğan konuşmuyoruz, kürt alevi konuşmuyoruz bedava doğalgaz veriyoruz diyecekler. Lozanın gizli maddesi olduğuna inanan kitleler de inanacak.

Ne veriyorsa Kılıçdaroğlu sayesinde veriyor. Bak mesela EYT için önceleti ne diyordu ve donunda ne yaptı. Emekli ikramiyesi gene öyle, asgari ücret gene öyle,.......
Millet biliyor kimin sayesinde aldığını. Ne hikmetse hepsini seçim öncesine denk getiriyor. Ne tesadüf demi.
Haklısın canım 10 seçimdir Kılıçdaroğlu sayesinde kazanıyor

bu ülkede 42 43 olan emekli yaşını 65'e çekip milleti mağdur ettikten sonra bir lütufmuş gibi eyt ile milleti emekli edip alkışları topladılar.
reis bize büyük iyilik yaptı diye dolaşıyor millet.
kimse geleceğinin elinden alındığına bakmayacak, olmayan parasınden 150 tl arttırmayı kar sayacak binlerce insan yine oy verecektir bunlara.
geçelim.

25 metreküp benim çakmağımın gazına yetmez.

Geri