Erdoğan'dan 25 metreküp ücretsiz doğalgaz vereceğiz müjdesi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
doğalgazın metreküpü 4 lira 80 kuruş. 25 metreküp 120 lira yapar.
toplanın forumca halay çekek müjdeye bak.
referandum ile başkanlık sistemine geçildiği zamandan bu yana doğalgaza %600 zam geldi.

Milletin borusu o kadar genişledi ki 25 küçük gelir reyişşğ biraz daha yükselt

Türkiye kalkınmasın mı
Geleceğe yatırım olmasın mı
Türkiye kendi bulduğu gazı satmasın mı
Ne istiyonuz kardeşim herşey beleş mi olsun
Memnuniyetsizlik bağımlısı olmuşlar valla
Türkiye kendi denizinde kendi ilk defa gaz bulmuş
Devasa sondaj gemileri satın alıp denizlere açılmış
İstemezük diyen yunanistana racon kesmiş birde içimizdeki istemezükçülerle uğraşıyoruz

Türkiye kalkınmasın mı
Geleceğe yatırım olmasın mı
Türkiye kendi bulduğu gazı satmasın mı
Ne istiyonuz kardeşim herşey beleş mi olsun
Memnuniyetsizlik bağımlısı olmuşlar valla
Türkiye kendi denizinde kendi ilk defa gaz bulmuş
Devasa sondaj gemileri satın alıp denizlere açılmış
İstemezük diyen yunanistana racon kesmiş birde içimizdeki istemezükçülerle uğraşıyoruz
Ya kardeşim az aç gözünü bunlar hep seçim yatırımı

Ul.n arkadaşlar, süper zeka AKP sevgilisi arkadaşlar (Allah'tan Ramazan bitti sövgü kısmen serbest.) şu aşağıdaki grafiğe bakın bakalım doğalgazı neremizle yakacağız? 1204 gün öncesindeki fiyatlarıyla aynı şuanda doğal gaz. Tepeden de %77'den fazla düşmüş. Peki fiyatlar 2020 ile aynı mı? Hadi aynı olmasa diyelim normal bir enflasyon zammı şuandaki fiyatlarda olması mı gerekir? Siz nerede yaşıyorsunuz?
doğalgaz.png

Ul.n arkadaşlar, süper zeka AKP sevgilisi arkadaşlar (Allah'tan Ramazan bitti sövgü kısmen serbest.) şu aşağıdaki grafiğe bakın bakalım doğalgazı neremizle yakacağız? 1204 gün öncesindeki fiyatlarıyla aynı şuanda doğal gaz. Tepeden de %77'den fazla düşmüş. Peki fiyatlar 2020 ile aynı mı? Hadi aynı olmasa diyelim normal bir enflasyon zammı şuandaki fiyatlarda olması mı gerekir? Siz nerede yaşıyorsunuz?
Ekli dosyayı görüntüle 80172
Ee yani gaz arayıp çıkarmayalim mı

Ne zaman verecekmiş, daha geniş bilgilendirme yapsanız. Ben adamın sesine dayanamıyorum ve izlemiyorum. Faturaya ne zaman yansıyacak onu deyin bakalım.
Sürekli şahlanma, uçma, yükselme yaşıyoruz ama bu cebimize yansımıyor. Ulan seçim yatırımı da olsa keşke yapsa :)

Kemale sen ver, zaten reisinden pek de farkı yok kafa olarak. Sadece biri sol görüşlü, diğeri muhafazakar. Ama bak önümüzdeki seçim de, AKP seçmeninin Junior reis İmamoğlu'na oy vermesini beklemekteyim.
Sen kime vereceksin hiçbirini beğenmiyorsun ak parti seçmeni İmamoğluna vermez

ilk defa verme yarışına denk geliyorum.
iyi olan kazansın.

Geri