-
-
-
-
-
Ot gibi yaşamak istemeyip biraz gündemi takip edeyim diyen hemen hemen herkes için ızdırap dolu bir kaç günü daha geride bıraktık. Erdoğan, “Şeriata düşmanlık dininin kendisine husumettir” diyerek yine gündeme şeriat özlemini, kafasında tasavvur ettiklerini dillendirdi.
Kendi yorumumu çok fazla katmamak adına fazla uzatmayıp haftanın polemiğine geçmek istiyorum;
- Şeriata düşmanlık dininin kendisine mi husumettir?
- Şeriat güzel ama dünyadaki tüm müslümanlar mı(“ben hariç”) yanlış anlıyor, gerçek islam onlar değil mi?
- Erdoğan neden bu konuyu tekrardan gündeme getirme ihtiyacı hissetti? Kendi özel siyasal programının bir parçası mı yoksa gündemi değiştirip kutuplaşmayı bu eksene çekmek için mi?
Genel yorumları alalım…
Kendi yorumumu çok fazla katmamak adına fazla uzatmayıp haftanın polemiğine geçmek istiyorum;
- Şeriata düşmanlık dininin kendisine mi husumettir?
- Şeriat güzel ama dünyadaki tüm müslümanlar mı(“ben hariç”) yanlış anlıyor, gerçek islam onlar değil mi?
- Erdoğan neden bu konuyu tekrardan gündeme getirme ihtiyacı hissetti? Kendi özel siyasal programının bir parçası mı yoksa gündemi değiştirip kutuplaşmayı bu eksene çekmek için mi?
Genel yorumları alalım…