Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çin Paris İklim anlaşmasına onaylayan ülkelerden hatta 2016 yılında dahil olmuş.Çin niye yok Inanna hanimcim?
Yapmiyor ama.Çin Paris İklim anlaşmasına onaylayan ülkelerden hatta 2016 yılında dahil olmuş.
Süreyya hanımcım belirttiğim gibi küresel bir sorun bu bütün ülkelerin katılması realist beyan vermesi ve uygulaması gereken bir konu.Yapmiyor ama.
Türkiye niye ceksin bu cekik gözlülerin kaprisini?
Ben neye aciyorum biliyor musunuz Inanna hanimcim?Süreyya hanımcım belirttiğim gibi küresel bir sorun bu bütün ülkelerin katılması realist beyan vermesi ve uygulaması gereken bir konu.
Zaten Türkiye’de emin ol şuan bişey çektiğide yok kendi rant sistemine göre katliama devam ediyor zaten.
Bilmiyorum Süreyya hanımcım ama bu krizle ciddi mücadele edilmezse kaybeden insanoğlu olacak.Ben neye aciyorum biliyor musunuz Inanna hanimcim?
O hicbir ise yaramayacak bütce icin, vatandasin elinin cebine gitmesine.
Vergilerden kesilecek cünki.
Normal vatandas ayak uydurup vergisini ödesin,yesilciler 150 km uzak bir mitinge jetle gitsin.
O jetin yakitini da vatandas ödüyor.Zulum bu.
Neyse sizin iyi niyetinizden asla kuskum yok tabii.