Erdoğan: Kamuda bayram tatili 9 gün

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum.

Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza rahatça değerlendirebilecekleri 9 günlük bir vakit verdik.

Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Teamüllere göre böyle olacağını tahmin etmiştik zaten. Uçak biletimi almıştım bile. Güzel bir tatil yapalım bakalım.

Sorsanız bu ağır şartlarda çalışamıyoruz, iyileştirme filan yapın derler. Norveç’te bile memura bu kadar tatil yoktur belki.
Reis yine size çalışıyor, hadi iyisiniz : ddd

Bana da yok. Zaten benim bayramim degil. O yuzden problem yok. Calismaya devam

o 1,5 günlük idari izin için kulis çalışmaları yarın itibariyle başlar. bakalım neler öne sürecekler.

Sorsanız bu ağır şartlarda çalışamıyoruz, iyileştirme filan yapın derler. Norveç’te bile memura bu kadar tatil yoktur belki.
Reis yine size çalışıyor, hadi iyisiniz : ddd
images

Bizde de 9 gün.
Teyzemi ziyarete gideceğim bi aksilik çıkmazsa <3

Bu kadar tatil mi olur ya.. özel sektörde çalışanlar köle gibi..
Neyse banane, ben kendi işimi yapıyorum, kafama göre :) seçim sonrası belediyeye işe gireceğim.. maaşları yükseldi..

@amert ve bana hic tatil yok, hayatiniz tatille geciyor hala yaranamiyor reis size yaa. Neyse Scholz bize bir gün verse tüm oylar ona olur ama neredeeee

W hariç bu gurbetçiler neden sürekli yorum yapıyor atsınlar gurbtçileri

Geri