Erdoğan : İnşallah faizle birlikte enflasyon da düşecek, bir ekonomist olarak aldığım, öğrendiğim bilgi bu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Erdoğan: Benim yaklaşım tarzımı biliyorsunuz. İnşallah faizle birlikte enflasyon da düşecek. Bundan hiç endişeniz olmasın. Benim ekonomideki mantığım bu. Bir ekonomist olarak aldığım, öğrendiğim bilgi bu

Hala aynı uyduruk hikayeyi mi satıyor? Demek ki bu toplum da hala alıcısı var.

Ama bak @melnur inşallah diyo.
İşinizin Allah'a kalmış olmasını kabul ediyo.

En son ekonomistim dediğinden beri kulağımızın arkası kuru kalsın diye köşe bucak saklanır olduk.

İnşallah reis inşallah. Her inişin bir çıkışı vardır. Bu işler böyledir, çok kafa yormamak gerek. Bugün olmaz yarın olur, o gün olmaz bir gün olur yani bu işler böyledir.

İyi ki varsın
Bize içeriden haberler veriyor.
Hangi ülkenin reisi bunu yapıyor?
Ölünce kıymet bilirsiniz artık.

İyi ki varsın
Bize içeriden haberler veriyor.
Hangi ülkenin reisi bunu yapıyor?
Ölünce kıymet bilirsiniz artık.
Çok kızdım kendime önceki sefer.
"Faiz sebep enflasyon sonuç" lafıyla ilgilendik. Ne alaka dedik.

Reis bize yardim etmek istedi o dönem. Faizi indircem, siz de takdir edersiniz ki bu çok saçma şu an, ama size kısa bir süre ucuz kredi imkani tanıyacağım demek istedi. Adamla niye inatlasiyorsunuz. Borclan TL ile mümkün oldukça demek istemiş. Nasıl olsa borcun enflasyon ile eriyecek

Şimdi de diyor ki, iki senedir bedava faiz yediniz. Şimdi o parayı alın, bedava olan borsaya koyun. Yarın bigün deval olunca yabancıya fırsat tanıyacağım. Borsa ralli yaparken sen de sebeplen demek istiyor.

Adamı dinleyin. Kazanırsınız

Çok kızdım kendime önceki sefer.
"Faiz sebep enflasyon sonuç" lafıyla ilgilendik. Ne alaka dedik.

Reis bize yardim etmek istedi o dönem. Faizi indircem, siz de takdir edersiniz ki bu çok saçma şu an, ama size kısa bir süre ucuz kredi imkani tanıyacağım demek istedi. Adamla niye inatlasiyorsunuz. Borclan TL ile mümkün oldukça demek istemiş. Nasıl olsa borcun enflasyon ile eriyecek

Şimdi de diyor ki, iki senedir bedava faiz yediniz. Şimdi o parayı alın, bedava olan borsaya koyun. Yarın bigün deval olunca yabancıya fırsat tanıyacağım. Borsa ralli yaparken sen de sebeplen demek istiyor.

Adamı dinleyin. Kazanırsınız
Valla doktor ben de bunları yazacaktım. Daha doğrusu konuyu açma sebebim de bunu ifade etmekti. Adam açık açık borsaya girin mi desin, daha ne desin. Al işte nas diyorum, ben ekonomistim diyorum sen anla, yolunu bul diyor. Nedenlerle değil sonuçlarla ilgilenmek gerekli bu ülkede. Geçmişteki enayilikti bizimki. Yok millet fakirleşiyor, yok halkın ekmeği küçülüyor filan. Sana ne yani a.g. O kadar öfkelendin de ne oldu? Kayserili, Bayburtlu yine ona oyunu verdi. Maraşlı toprak altında günlerce kaldı yine onu buldu. Sen ben dövündüğümüzle kaldık.

Valla doktor ben de bunları yazacaktım. Daha doğrusu konuyu açma sebebim de bunu ifade etmekti. Adam açık açık borsaya girin mi desin, daha ne desin. Al işte nas diyorum, ben ekonomistim diyorum sen anla, yolunu bul diyor. Nedenlerle değil sonuçlarla ilgilenmek gerekli bu ülkede. Geçmişteki enayilikti bizimki. Yok millet fakirleşiyor, yok halkın ekmeği küçülüyor filan. Sana ne yani a.g. O kadar öfkelendin de ne oldu? Kayserili, Bayburtlu yine ona oyunu verdi. Maraşlı toprak altında günlerce kaldı yine onu buldu. Sen ben dövündüğümüzle kaldık.

@climax bunu benim yazdığımı düşün sjdkdk

o yüzden mi Merkez Bankası %38^den %44e çekti Enflasyon oranını :)

Bu adam yeni demiyor ben büyük ekonomistim diye, ilk baştan beri diyordu ve o dönem alkışlayanların bir kısmı bugünlerde homurtuyor ama kendi sayelerinde bugünlere geldiğimizi de asla üzerlerine almıyorlar. Size böyle ekonomist yakışır beyler çünkü, siz istediniz, büyüttünüz,...... Yok öyle şimdi ağlamak

bilal erdoğan da ekonomistim
dediydi sanki

Geri