Erdoğan: "Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip petrol bulundu."

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
11 yıldır yer altı kaynaklarını arayan, inceleyen bir mühendis olarak sadece seçim dönemleri ortaya çıkan bir petrol işitmemiştim. Ya dersi kaçırdım ya da hocalarım bilmiyordu…

Sürekli buluyor efendim. Durduramıyoruz.

Seçim sonrası yok olacaklar yine maalesef

performansınızı zayıf buldum sayın cumhurbaşkanım, seçim gününe kadar periyodik cetveldeki bütün elementleri bulmanız gerekirdi.

sıkıştıkça gaz / petrol çıkarıyor asdfdsag

100 bin varil çok mu?
Almanya'nın kuzeyinde de Petrol çıkıyor ama bir işe yaramıyor. Çok az mış. Hatta kuzey denizinden de Petrol çıkarıyorlar ama yine çok ta işe yaramıyor. Çıkaran ülkelerin ihtiyaçlarını karşılamıyor. Hatta Amerika Birleşik Devletleri en büyük Petrol üreten ülkeler arasında. Meksika körfezi, Kuzey Kanada, Alaska, buralarda hep Petrol var ve senelerdir de çıkarılıyor. Bizde neden çıkmasın? Çıkmasında ne gibi bir sıkıntı var? Belki sıkındı sizin kafa yapınızda.

Her dene seçim olsa keşke, müjdeler, yeni petrol kuyuları bulmak,....... bitmiyor hdjhglh.
Nede olsa her b*ka inanan kesim var.

Ana muhalefet lideri Erdoğan konuşuyor. Bu seçim iktidara gelirse halledecek inş.

Petrol olan yerde Terör olur.
Sudan, Suriye, Venezuela, Libya v.s.

2008 de orda askerdim hep buluyorlardı mk, sonra haburdan iceri aldilar falan fismekan

Dağda petrol mü olur yalanınızı sileyim.

Geri