-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana kıyıpta ekmek aldıranlar utansın..eee ben de böyle ekmek almaya gidiyorum... siz böyle gitmiyor musunuz....
Mercedes amg ile fırına gitmek o kadar zor ki anlatamam..... kim bizim gibileri kınıyorsa Allah hepsine aynı imtihanı versin......Sana kıyıpta ekmek aldıranlar utansın..
Yinede göndermeye kıyamazdık..ister Mercedes ile ister jet’le!senin arabanda mı vardı?Mercedes amg ile fırına gitmek o kadar zor ki anlatamam..... kim bizim gibileri kınıyorsa Allah hepsine aynı imtihanı versin......
Tabiki var......Yinede göndermeye kıyamazdık..ister Mercedes ile ister jet’le!senin arabanda mı vardı?
Oyuncağın markası neTabiki var......
volvo v40 tam bayan arabası...Oyuncağın markası ne
Çok zevksizmişsin araba konusunda sana mini cooper yada Mercedes A klasse giderdivolvo v40 tam bayan arabası...
Tamam da neden kendi alıyor ki okadar insan var onlara aldırsın komik değil mi sencede ? Ayrıca islam dini abartıyı ve gösterişi sevmez diye kendi söyler hep SjjssjAmerikan başkanının korumalarını gördünüz mü?
Yada diğer dünya ülkelerinin ?
Ne istiyonuz, bisiklete binip mi gitsin pide almaya ?
O bir devlet başkanı
Habercilik diye dezenformasyonda sınır tanımıyorlar
Kim Jong Un ne alaka ayrıca
Erdoğan'a muhalif olcaz diye aklın mantığın sınırlarını zorluyorlar valla
gitmek istemiş gitmişTamam da neden kendi alıyor ki okadar insan var onlara aldırsın komik değil mi sencede ? Ayrıca islam dini abartıyı ve gösterişi sevmez diye kendi söyler hep Sjjssj
İşte o halde eleştiri kaldırması lazım normal geliyor mu şu görüntü sana ciddengitmek istemiş gitmiş
eleştiri yaparsın elbetİşte o halde eleştiri kaldırması lazım normal geliyor mu şu görüntü sana cidden
İki tezat adım var bak ekmek almaya gidecek kadar mütevazi halktan fakat ordu gibi kalabalık ile gitmek ise bişeyleri göze sokmak gibi. Nerden bakarsan içe sinmiyor ama sana da saygı duyuyorumeleştiri yaparsın elbet
ama bu hep olan şey
korumalar güvenlik olayı hep olan şey
her ülkede yıllardır olan sıradan durum
amerikan başkanının konvoyu bir sokaktan geçerken orada hayat durduruluyor
adım bile atamıyorsun
amerikan polisi,fbı ve gizli servisin yıllardır uyguladığı bir prosedür bu
gidip koreli bir dikdatörle erdoğanı yanyana getirmek algı çalışmasıdır