Erdoğan, AKP’nin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını tanıtıyor

🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını ATO Congresium’da tanıtıyor. Bugünkü toplantıda 25 aday açıklanacak.

Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum’u 7 Ocak’ta, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok ile İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Hamza Dağ’ın adaylığını da 18 Ocak’ta gerçekleştirdiği törenlerle duyurmuştu.

WhatsApp-Image-2024-01-24-at-12.14.47-1200x675.jpeg

Aday tanıtım toplantısında konuşan Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanlığı’na aday olan Turgut Altınok’un başarılı olacağını söyledi, muhalefeti eleştirdi:

“Bakınız, AK Parti’nin yerel yönetim seçimlerine girdiği her yerde, gerek merkezi, gerek yerel yönetim, el ele vermek suretiyle milletimize verdiğimiz hizmeti muhalefetin sağlaması mümkün değil. Dikkat ederseniz, AK Parti ve Cumhur İttifakı dışında vizyoner projelere önem veren başka parti yok. Niçin biliyor musunuz? Çünkü onların şehirlerimize, milletimize hizmet vermek gibi derdi yok. Kendi iç çekişmelerinden vakit bulamıyorlar.”

Muhalefeti eleştirmeye devam eden Erdoğan, “Onların şehirlerimize eser kazandırmak gibi bir derdi yok. Kendi iç çekişmelerinden, rant kavgalarından ülke düşmanlarıyla işbirliğinden proje üretmeye vakit bulamıyorlar. İş bilmezlerin elinde şehirlerimiz perişan oldu. Yıllarca yönetimde kaldığı halde hiçbir şey yapmayanlardan bahsediyorum. Gerçi hiçbir şey yapmadılar demek doğru değil. Bol bol şov yaptılar, bol tatil yaptılar iç ve dış karanlık odaklarla ittifak yaptılar. Rant kavgalarından proje üretmeye vakit bulamıyorlar” dedi.

Erdoğan şöyle devam etti:

“Ülkemizin en büyük ilk 3 şehrinde temel atmama törenleri ile vakit geçiren, yüzü kızarması gerekirken şehri için hiçbir projesi olmaması ile övünen, sadece tabela değiştiren, insanların iradesine ipotek koyan, esersiz yıllardan söz ediyorum. Milletimiz bunun hesabını sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir. Onlar sadece emperyalistlerin ellerine tutuşturduğu senaryoları tekrarlar. Asla onların bizim vaktimizi ve enerjimizi boşa harcamasına izin vermeyeceğiz. Bunun için gerçek belediyecilik diyoruz. Milletimizin huzuruna programlarımızla çıkıyoruz. Gece gündüz çalışıyoruz, çalışacağız diyoruz. İşimizi düzgün yaparsak, enerjimizi milletimizin emrine verirsek, yalanla değil gerçek hizmetle milletin huzuruna çıkarsak, doğru olursak eğri zaten belasını bulur. Başkalarının hangi kirli pazarlıklarla gemilerini yürütmeye çalıştığının bizim için önemi yok. Varsın onlar algı ve kelime oyunlarıyla milletin aklını çeleceğini zannetsinler, biz işimize bakacağız. Vazifemizi en doğru şekilde yapmaya odaklanacağız.”

Emekliye zam

Erdoğan, emeklilere zam yapıldığını hatırlatarak, “Yalan ve şovla değil gerçek hizmetle milletin önüne çıkarsak emin olun eğri zaten belasını bulur. Biz doğru olursak emin olun eğri zaten belasını bulur. Seçime hazırlanırken ülkenin ihtiyaçlarını karşılayacak politikaları kararlılıkla hayata geçiriyoruz. Emeklilerimizin refah seviyesini yükseltmek için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Geçen sene bir defaya mahsus 5’er bin TL ödeme yaptık. SSK ve Bağ-Kur emeklisinin aylık artığı yüzde 49,25 oldu. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artış oranını memurlar ile aynı orana getirdik” diye konuştu.

Son düzenleme:
Turgut Altınok’un devrim niteliğindeki projelerinden birisi mahallere, caddeler çöp konteynırı koymak olur zira Keçiören’de bulmak çok zor sfdgghghhh

İLÇEADAY
AKYURTHİLAL AYIK
ALTINDAĞVEYSEL TİRYAKİ
AYAŞMEHMET KİRAZDİBİ (MHP)
BALAAHMET BURAN
BEYPAZARITUNCER KAPLAN
ÇAMLIDEREHAZIM CANER CAN
ÇANKAYADUHAN KALKAN
ÇUBUKBAKİ DEMİRBAŞ
ELMADAĞEYYÜP TEKİNER
ETİMESGUTENVER DEMİREL (MHP)
EVRENHÜSAMETTİN ÜNSAL
GÖLBAŞIRAMAZAN ŞİMŞEK
GÜDÜLMUZAFFER YALÇIN
HAYMANAÖZDEMİR TURGUT
KAHRAMANKAZANSERHAT OĞUZ
KALECİKERDAL DAL (MHP)
KEÇİÖRENZAFER ÇOKTAN
KIZILCAHAMAMSÜLEYMAN ACAR
MAMAKASIM BALCI
NALLIHANİSMAİL ÖNTAŞ
POLATLILEVENT ÇAĞLANCI (MHP)
PURSAKLARERTUĞRUL ÇETİN
SİNCANMURAT ERCAN
ŞEREFLİKOÇHİSARMEMİŞ ÇELİK
YENİMAHALLEABDULKADİR AYDOĞAN

Sadece çöplermi acaba ?
Benim Çocukluğum Keçiören de geçti.
Bakınız.

Park ve Bahçelerde Alkol Tüketimini Yasakladı .
Pazar yerlerindeki asayişi ve kontrolü ve düzeni sağladı.
ve en önemlisi nedir bilirmisin değil keçiören yada ankara da tüm TÜRKİYE de kentsel dönüşümü ilk başlatan turgut altınok dur.

Burada beni genel olarak tanırlar eğer geçmiş postlardan denk geldiysen düşüncemi yada fikirlerimi bilirsin.
Ancak bu seçimde aşırı kürtçü olarak bu seçimde ANKARA da büyükşehir için ALTINOK a oy vereceğim.
Turgut Altınok’un devrim niteliğindeki projelerinden birisi mahallere, caddeler çöp konteynırı koymak olur zira Keçiören’de bulmak çok zor sfdgghghhh

dün özgür bey
en düşük en düşük diyordu
oransal daha doğru olmuş

Sadece çöplermi acaba ?
Benim Çocukluğum Keçiören de geçti.
Bakınız.

Park ve Bahçelerde Alkol Tüketimini Yasakladı .
Pazar yerlerindeki asayişi ve kontrolü ve düzeni sağladı.
ve en önemlisi nedir bilirmisin değil keçiören yada ankara da tüm TÜRKİYE de kentsel dönüşümü ilk başlatan turgut altınok dur.

Burada beni genel olarak tanırlar eğer geçmiş postlardan denk geldiysen düşüncemi yada fikirlerimi bilirsin.
Ancak bu seçimde aşırı kürtçü olarak bu seçimde ANKARA da büyükşehir için ALTINOK a oy vereceğim.
Bu şey mi dostum hani müteahhitlerin alıp alıp yarım bıraktığı yapılar zira çok fazla var ve büyüklü küçüklü saçma sapan düzensiz görünümlü apartmanlar var ayrıca seçilirse Ankara’yı koca Keçiören’e çevirecek bu adam gerçekten emin misiniz nsndmmd

Ben eminim kardeşim bu platformda ve reeelde AKP ye en sert eleştiri yapan benim ama bu seçimde oylar AKP ye
Bu şey mi dostum hani müteahhitlerin alıp alıp yarım bıraktığı yapılar zira çok fazla var ve büyüklü küçüklü saçma sapan düzensiz görünümlü apartmanlar var ayrıca seçilirse Ankara’yı koca Keçiören’e çevirecek bu adam gerçekten emin misiniz nsndmmd

Ben eminim kardeşim bu platformda ve reeelde AKP ye en sert eleştiri yapan benim ama bu seçimde oylar AKP ye
Konu Akp CHP MHP değil ki kusura bakma ama keçiören ne ki örnek alınıp aa güzel başkanlık yapıyor oyumu vermeliyim durumu olsun.. okey ilçeyi baştan değiştirmeye çalıştı Keçiören’i ama eline yüzüne bulaştıran bir adam çok bir gelecek vaad etmiyor bence Keçiören denilince aklıma direkt dış çephe örtünü komik fayanslar, parklar, Somali’ler ve çöpler geliyor :(( bide yokuşlar tabii ki:d

Konu Akp CHP MHP değil ki kusura bakma ama keçiören ne ki örnek alınıp aa güzel başkanlık yapıyor oyumu vermeliyim durumu olsun.. okey ilçeyi baştan değiştirmeye çalıştı Keçiören’i ama eline yüzüne bulaştıran bir adam çok bir gelecek vaad etmiyor bence Keçiören denilince aklıma direkt dış çephe örtünü komik fayanslar, parklar, Somali’ler ve çöpler geliyor :(( bide yokuşlar tabii ki:d
O yokuşlar benimde zoruma giderdi örneğin piyangotepe ve eserterpe atapark civarı.
Neyse hayırlısı olsun .

Beypazarı’nda eğitim görürken Tuncer Kaplan öğrencileri bir iftar sofrasına davet edip bizlerle konuşmak, sorunlarımızı dinlemek ve çözümler üretmek istediğini söylemişti.. Üniversiteden seçilen kişilerle beraber davete icap edip SAYIN BAŞKANIMIZ TUNCER KAPLAN ile çok güzel bir iftardan sonra çayımızı yudumlamıştık.. bu tabloyu görünce aklımıza SAYIN BAŞKANIMIZ TUNCER KAPLAN’ın sorunlarımızı çözümlediği kelimeler geldi, bu arada okuyacaklarınız konuşmanın tamamıdır.

Benim gibi yaklaşık orada 20 öğrenci vardı. SAYIN BAŞKANIMIZ TUNCER KAPLAN, söz alarak konuşan her öğrenciye inanılmaz sorun çözümleyici bir şekilde yaklaştı ki hepimiz şok olduk, aktarıyorum..
x:Sayın başkanım, yollar çok kötü.. ulaşım yok, üniversitenin önünden dolmuş bile geçmiyor… buna nasıl bir çözüm üretebiliriz?
T.K: yalnız bu ABB’nin işi ve sorunu, diğer soruya geçelim..
y; Başkanım, sular inanılmaz kireçli..saçlarımız kazık gibi oluyor duştan sonra.. bir çözüm bulamaz mıyız?
T.K: yalnız bu da ABB’nin işi ve sorunu, diğer soruyu alalım..
k; Çöp konteynırları bulmakta güçlük çekiyoruz sokaklarda, koymayı düşünüyor musunuz?
T.K (sırıtarak) ; ABB.
h; başkanım, yeşil alanlar istiyoruz, aktivite yapabileceğimiz sahalar istiyoruz.. en azından biz göremesek de peşimizden gelen öğrencilerin sosyal aktivitelerini yapabileceği yerler olur..
T.K; bırakın onu sizden sonrakiler düşünüp istek etsin (salonda kendi adamları kahkaha atar)
en son söz istedim ve SAYIN BAŞKANIMIZ TUNCER KAPLAN’a şunu sordum.
“Her soruna ABB’nin işi diyerek cevap verdiniz ve tek bir sorunu çözemeyeceğinizi bizlere gösterdiniz. En azından şunu beklerdik, bizim görevimiz değil ama biz bu sorunları ABB’ye ileteceğiz, sorunlarınızla ilgileneceğiz.. ama siz her şekilde ABB’nin işi biz bir şey yapamayız’a getirdiniz konuyu.. soruma gelecek olursam, tüm gün belediye binasında napıyorsunuz?”
dediğim an gülerek “herkese iyi akşamlar” dedi ve salonu terk etti.
Beypazarı halkı bu adama oy verirse, gerçekten denecek bir şey yoktur.. sorunlarınızı çözeyim derken çağırdığı iftar sofrasında bile AKP güzellemesi yapan bir insanı, hadi onu da yapsın….. ona da kabulüm. Ama oturup belediye binasında tüm gün çay kahve içmeyle o ilçe kalkınamaz.

Son düzenleme:
Geri