Erdal Özyağcılar: Bütün kadınlar birbirine benziyor, bütün erkekler de birbirine benziyor

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ahmet Mümtaz Taylan - Empati'nin üçüncü sezonun ilk konukları arasında dün akşam usta aktör Erdal Özyağcılar vardı. Erdal Özyağcılar, bambaşka hayatlara Empati kurarken, sanat yaşamından özel hayatına, çocukluğundan sanatına kada pek çok konuda muhteşem bir sohbet gerçekleştirdi.

Erdal Özyağcılar doktorların estetik dokunuşları sonrası bütün kadınlar ve erkeklerin birbirine benzediği saptamasını yaparak: "Böyle bir şey olamaz. Her erkeğin kaşı aynı, saçı aynı; çünkü gidilen doktorlar aynı. Saçlar aynı yerlerden ekiliyor, onunla da yetinmiyorlar yapıştırıcılarla saç koyuyorlar kafalarına. Hanımlarda daha belirgin durum, dudaklar kaşlar hepsi aynı" dedi.

HAMAMA ÇOK GİDERİM
Erdal Özyağcılar: "Hamama çok giderim, Beşiktaş Hamamı en çok gittiğim yer, şu an kapalı ama beni orada herkes tanır" dedi.

SAÇLARIMIN GÜRLÜĞÜ GENETİK, ANNEMDEN
Ahmet Mümtaz Taylan, Erdal Özyağcılar'ın yıllardır değişmeyen gür saçlarına vurgu yapınca, Özyağcılar saçlarının Annesine benzediğini söyledi. Usta aktör: "Annem kanserdi, kemoterapiye girdiğinde saçları dökülmedi, doktorlar şaşırıyordu. Ben de bakımımı yaptırırım, kremlerimi kullanırım, kuaförümü özel seçerim, saçlarıma bakım yaptırıyorum, saç çok önemli" dedi.

Kaynak

erdal-ozyagcilar-butun-kadinlar-birbirine-benziyor-butun-erkekler-de-birbirine-benziyor-EahnI.jpg
erdal-ozyagcilar-butun-kadinlar-birbirine-benziyor-butun-erkekler-de-birbirine-benziyor-pJDfH.png

Erdal Özyağcılar doktorların estetik dokunuşları sonrası bütün kadınlar ve erkeklerin birbirine benzediği saptamasını yaparak: "Böyle bir şey olamaz. Her erkeğin kaşı aynı, saçı aynı; çünkü gidilen doktorlar aynı. Saçlar aynı yerlerden ekiliyor, onunla da yetinmiyorlar yapıştırıcılarla saç koyuyorlar kafalarına. Hanımlarda daha belirgin durum, dudaklar kaşlar hepsi aynı" dedi.

Plastik cerrahlar da aslında bu durumdan şikayetçiler çünkü gelen kişiler, ısrarla ellerindeki fotoğrafa benzemek istiyorlarmış. Bu işi para için yapmayan cerrahlar, elbette kabul etmeyip uygun olanı anlatıyor ya da ameliyatı gerekli bulmadığını ifade ediyor ancak başka bir doktor bulup yine bir şekilde istediklerini yaptırıyorlar.

Benim parmak izim eşsiz ne anlatıyorsun hocam?

Geri