Erdal Beşikçioğlu, Walter White Oluyor!

• Kullanıcı atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
420993.jpg

Uzun zamandır kulislerde konuşulan Breaking Bad’in Türkiye uyarlamasında kimi başrolde izleyeceğimiz belli oldu. Behzat Ç. ile hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu, 46 ismini taşıyacak dizide Walter White’ı canlandıracak.

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Akar oturacak. Star TV’de yayınlanacak olan 46’da Beşikçioğlu’na Yasemin Allen eşlik edecek.

BEYAZPERDE

Pana Film'in Kurtlar Vadisi dışında tutan bir dizisi olmadı hiç. Ama Erdal Beşikçioğlu ve Serdar Akar'ın olması acaba dedirtiyor insana. Senarist de önemli tabi.

Breaking Bad değilmiş.

Erdal Beşikçioğlu, Pana Film'in yapımcılığnda tasarlanan özgün bir proje ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Serdar Akar'ın yöneteceği dizinin hikaye fikri Beşikçioğlu'na ait senaryosu ise Behzat Ç.'nin yaratıcılarından Ercan Mehmet Erdem'e ait. Hikayenin yola çıkış ve esin noktası ise bu gün medyada bahsedildiği gibi AMC dizisi Breaking Bad değil, ünlü yazar Robert Louis Stevenson'un defalarca beyazperdeye uyarlanan romanı Dr Jekyll and Mr Hyde.

ranini.tv

Breaking bad' in çakması mı yapılıyor.

hayır ya olamazz :(
yemin ediyorum bendeki bütün anısını bitiricekler bu dizinin

bu olası bir olay asıl bryan cranston (walter white) behzat ç olsun da görelim.

yok abi kesinlikle izlemem kimse de izletemez
pana film allah seni bildiği gibi yapsın :D

yok abi kesinlikle izlemem kimse de izletemez
pana film allah seni bildiği gibi yapsın :D

bana reklam gibi geldi. dizi daha ortada yok güzel bir pr çalışması olmuş bu haberin servis edilmesi. tr'de breaking bad yapmak mümkün değildir. 3 bölümde kapatırlar. Plesk'in paylaştığı olası. o olabilir.

bana reklam gibi geldi. dizi daha ortada yok güzel bir pr çalışması olmuş bu haberin servis edilmesi. tr'de breaking bad yapmak mümkün değildir. 3 bölümde kapatırlar. Plesk'in paylaştığı olası. o olabilir.

olmasın zaten hacı abi yemin ediyorum ilk okuduğum da yıkıldım inşallah asparagasdır :s:

Geri