Enver Ören kimdir?

Konu sahibi son olarak 2616 gün önce görüldü
Enver Ören kimdir?

Enver Ören
Hayatı

Enver Ören
hakkında

Enver Ören vefat etti. Peki kimdir Enver Ören? İşte hayatına dair kısa bilgi...

15017813_enver_oren.jpg

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören tedavi gördüğü Memorial Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Başbakan Erdoğan da 9 Şubat günü Ören'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti.

ENVER ÖREN KİMDİR?

Enver Ören, 10 Şubat 1939 tarihinde Denizli’nin Honaz nahiyesinde dünyaya geldi. Babası Nazif Efendi, annesi ise Melike Hanımdı. İlk ve orta tahsilini Denizli’de tamamlayarak Kuleli Askeri Lisesine, oradan da İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesine girdi. 1961 yılında lisans öğrenimini tamamladıktan sonra birbuçuk yıllığına mesleki çalışmalar yapmak üzere İtalya’ya gitti. Dönüşünde bir müddet İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalıştı.

1970 yılında üniversiteden ve akademik hayatından ayrılarak gazeteciliğe başladı. Çıkardığı gazete önce Hakikat Gazetesi sonra Türkiye Gazetesi adını aldı. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan olan Enver Ören Dilvin Ören ile evliydi.

Enver Ören kimdir

enver_oren_698662521.jpg

Enver Ören

Enver Ören 10 Şubat 1939 da denizlinin Honaz köyünde nahiyesinde dünyaya geldi.

Babasının ismi Nazif Efendi, annesinin ismi Melike Hanımdır. Dört yaşındayken ailesi denizliye yerleşti. ilk ve ortaokulu burada bitirdi. Ortaokuldan mezun olduğu 1953 senesinde ba basını kaybetti. Annesi Melike Hanım, tam bir Anadolu Hanımefendisiydi. Yetim kalan beş çocuğunun iyi yetişmeleri ve terbiyeleri için birçok sıkıntılara katlandı. Enver Ören, ortaokuldan sonra, ailesinin maddi yükünü biraz olsun hafifletebilmek için istanbuldaki Kuleli askeri Lisesine girdi. Ağırbaşlılığı, nezaketi, arkadaşları arasında iyi geçimiyle tanınarak hocaları tarafından çok sevilip takdir edildi. Her zaman, bu okulda tanıdığı kimya hocasının, annesinin ve babasının nasihatlerini düşünür ve iyi insan olmak idealiyle yanardı. Kuleli Askeri Lisesini 1956 yılında bitirdikten sonra sivil hayata geçti. Bir yıl sonra istanbul Üniversitesi Fen Fakültesine girerek 1961 yılında Zooloji- botanik Bölümünden mezun oldu ve askere gitti. Dönüşünde istanbul Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Yetişmesinde büyük emeği geçmiş olan Kuleli Askeri Lisesindeki kimya hocası ve zamanımızın büyük islam alimi Hüseyin Hilmi Işık beyin kerimeleri Dilvin Hanımefendi ile nişanlandı. NATO bursu ile mesleki araştırma için bir buçuk yıl müddetle Napoliye gitti, dönüşünde 12 eylül 1968 de evlendi

Enver Örenin italyadan istanbula döndüğü senelerde yıkıcı güçlerin sebeb olduğu işgaller, boykotlar, Türkiyeye de sıçramıştı. Bütün Türkiyede yaygınlaşan anarşik hareketlerle beraber, Fakülte kürsüleri de eylemci ve anarşist gençlerin izni ile açılıp kapanmaya başlamıştı. ilim adamına saygı, ilim öğrenmeye ve öğretmeye imkan kalmamıştı.

Bunları gören Enver Ören sevdikleri ile istişare ettikten sonra, 1970 yılında üniversiteden ayrıldı. Yıkıcılığa, bölücülüğe, komünizme, millet ve tarih düşmanlarına karşı yayın yoluyla hizmet vermek kararı ile gazeteciliğe başladı. Önce Hakikat sonra Türkiye ismiyle çıkarttığı gazetenin, başlattığı neşriyatını uzun yıllar sıkıntılar içinde devam ettirdi. 1970-80 arasında güçlü bir kadro ve eleman yetiştirmeye ağırlık verdi. basın sektöründe Türkiyede ilk ve yenilik olan elden, iş yerine ve evlere gazete dağıtımı modelini, 10 milyon tirajlı Japon Ashai Shimbum Gazetesinin yaptığı gibi, ülkemizde başarı ile tatbik etti. Halen bu dağıtım modeli devam etmektedir

ilk yıllar Babıalide dudak bükülerek karşılanan genç gazeteci, önüne çıkan bütün engelleri sabırla aşmasını bildi. Pek nadir insanda bulunan, çile çekmesini bilmek, tatlı dil, güler yüz, kızmamak, telaşlanmamak, nezaket, affetmek onun tabii haliydi. Kendisine inanmış gazeteciliğe hevesli gençler, hemen her sahada engin bir kültür, sağlam, yapıcı ve birleştirici fikirler sahibi bu nadir insanın etrafında toplandı. sevgi ve bağlılıklarının ifadesi olarak Ağabey dediler. Enver Bey de bu sevgi ve bağlılığa karşılık, dokuz arkadaşıyla birlikte ihlas Vakfını kurdu ve hizmetlerini halka maletti. Böylece o, bir gazete patronu değil, sevenlerinin ağabeyi olmuştu. Bitmeyen sıkıntıların, çilelerin birbirini takib etmesine rağmen, 10 sene içinde gazete kadrosunu kurdu. Türkiye Gazetesini güçlü ve etkili bir yayın topluluğu haline getirdi.

Kurduğu, bilim ve teknoloji Vakfının çalışmaları, Türk kültürüne hizmetleri, ilim ve teknolojinin gelişmesindeki gayret ve katkılarından dolayı Selçuk Üniversitesi Senatosu, 11.10.1989 tarih ve 89/57 sayılı kararıyla Enver Örene Fahri Bilim doktoru ünvanını verdi. Yeni ve ilk olan proje uygulamaları gazetecilikte gösterdiği üstün başarıları sebebiyle ankara Gazeteciler Cemiyeti tarafından son on yılın 1980-90 en başarılı gazete yöneticisi seçildi.

Kısa zamanda kurduğu şirketlerle Türkiye Yayın Topluluğunun Genel Müdürü olan Dr. Enver Ören, 1990 da ihlas Gazetecilik Holding A.Ş.yi kurdu. Günümüzde binlerce çalışanı, trilyonlara ulaşan cirosuyla Türkiyenin önde gelen kuruluşları arasında önemli bir yere sahib olan ihlas Gazetecilik Holding A.Ş. a Gazetecilik-Yayımcılık, b inşaat, c imalat, D Otomotiv, e Sağlık, f ticaret sektörlerinde faaliyet göstermektedir

500 büyük kuruluş sıralamasında ilk 150nin içine giren Holdingin yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Dr. Enver Ören, Türkiye Gazetesi radyo Televizyonunun TGRT ve 1993 yılında faaliyete geçecekolan Bakü YüksekTeknoloji Üniversitesinin de kurucusudur.

ihlas Gazetecilik Holding A.Ş.nin faaliyet sahaları şu şekildedir

Gazetecilik yayıncılık Türkiye gazetesi, Türkiye Çocuk Dergisi, Medikal gazete, Türkiye Duvar takvimi, Turkey Gazetesi, tekstil teknik Dergisi, insan ve Kainat Dergisi, ihlas Auto-Sport Dergisi, kitaplar, Ansiklopediler,sesli Kasetler yayınları arasındadır. Ayrıca, ihlas haber ajansı iHA ile habercilik yapmaktadır.

inşaat istanbulda 42.000 metrekarelik alanda 1000 adetlik mesken inşaatını başarıyla bitirmiş aynı mevkiide 63.500 metrekarelik kullanım alanına sahip Türkiye Gazetesi tesislerinin inşaatına devam edilmektedir. Avcılarda 4000 konutluk inşaat yapım ve Proje çalışmaları da sürdürülmektedir.

imalat Holding ses kaseti, kimyasal madde üretimi, Tozsuz altın Tebeşirleri, altın tutkal, altın matbaa mürekkepleri, Altın fotoğraf Malzemeleri, Altın Tek Komponetli Röntgen Filmi Yıkama Çözeltileri ve muhtelif reçineler üretmektedir.

Otomotiv ithalat yapmakta olup, temsilcisi olduğu Güney Kore Kia Motors ve Asia Motors firmalarının ürettiği kamyon, kamyonet ve otomobilleri pazarlamaktadır.

Sağlık Holding Şişli-Okmeydanında 60 yataklı şirin bir hastane olan Türkiye Gazetesi Hastanesini işletmektedir. Diğer taraftan, Fatih-Yavuz Selimde kurulu ihlas Polikliniğinin de sahibidir. Bu alanda hizmet veren internationale Hospitalin de ortağıdır.

Ticaret ithal ettiği, iç piyasadan temin ettiği, iştirak ettiği şirketlerin ürettiği çeşitli emtiayı, Türkiye genelinde ve yurt dışında açtığı 400den fazla büro ve çeşitli ticaret merkezlerinde pazarlamaktadır. ihlas Gazetecilik Holding A.Ş.nin iştirak ettiği şirketler ve faaliyet sahaları da şu şekildedir

ihlas elektronik Cihazlar imalat ve sanayi Ticaret Ltd. Şti. Elektrikli ve Elektronik cihazlar üretmektedir. Elektrikli şofben, su arıtma cihazı ve soba imal ettiği ürünlerden bazılarıdır. ihlas Motorlu Araçlar Organizasyon ve Ticaret A.Ş. Oto organizasyonları sistemiyle otomobil pazarlamaktadır

ihlas Kimya Sanayii Ltd. Şti. Kimyevi maddeler pazarlaması ihlas pazarlama A.Ş. Market işletmeciliği ve tüketim maddeleri pazarlaması ihlas reklam Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. Reklam filmleri yapımı ve reklam ajanslığı ihlas TarsanTartı aletleri San. ve Ticaret Ltd. Şti. Digital terazi üretimi ihlas Kamuoyu ve Piyasa Araştırmaları Danışmanlık Ltd.Şti Kamuoyu ve piyasa araştırmaları. Yay-Sat A.Ş. Gazete ve dergi dağıtımı

ihlas bilgi işlem ve Ticaret A.Ş. bilgisayar ve bilgisayar yedek parçası ithalat ve pazarlaması, bilgisayar programları.

Haifawi MedikalTurizm Tesisleri San ve Tic. A.Ş. Sağlık alanında faaliyet göstermekte olup, internationale Hospitale Hastanesini işletmektedir.

ihlas inşaat ve Emlak Organizasyon Ltd.Şti. inşaat ve emlak organizasyonları. ihlas Gazetecilik Holding A.Ş.nin bütün bu hizmetleri Enver Örenin, maharetli ve şefkatli idaresinde, hizmet edenlerin üstün gayret, fedakarlık ve iyi niyetli çalışmalarıyla devam etmektedir. Seçkin kişiliği ve gayretli çalışmaları sebebiyle müteaddit tarihlerde Gazeteciler Cemiyeti ve çeşitli kuruluşlar

tarafından yılın gazetecisi ve en başarılı iş adamı seçilen Dr. Enver Örenin üstün başarısı, yöneticilik anlayışı, prensipleri, hayata, olaylara bakış açısı şu sözlerinde açıkça görülmektedir Bizi büyüten, bugünlere getiren, sevgidir.

Sağlam karakter kazanmak ve meşru yollarla he defe ulaşmak, maziye yaslanarak mümkün olur. başta yüce Peygamberimiz olmak üzere tarihi şahsiyetlerimiz, tarih boyunca örnek alınmış rehber insanlar, fikirlerimi, benliğimi yoğurmuşlardır. Bütün hasletlerimi, işte bu yüksek alimlerin yazdıkları kitaplarda anlattıkları tavsiyelere uyarak kazandım. Milletimin sahib olduğu bu kültür zenginliği, hiç bitmeyen ilham kaynağımdır inanmak, inanç sahibi olmak bütün güzelliklerin ve iyiliklerin kaynağıdır. allaha inanan insan, hayatın bütün zorlukları ve tahammül edilmez gibi görünen güçlükleri karşısında daima dirençli, dayanıklı ve çok kuvvetli olur

Fertlerin rahat ve huzur içinde yaşaması, devletin güçlü olmasına bağlıdır. Bunun için, devlet otoritesinin ve kanunlarının kuvvetli olmasına hizmet etmeyi, birinci vazife biliyoruz. Bütün gazetecilik ve ticari faaliyetlerimizde bu önemli konuya daima öncelik veriyoruz.

Dr. Enver Ören, ingilizce ve Fransızca bilmektedir. Memleketimiz ondan, daha uzun yıllar hizmet beklemektedir. ihlas Holding Genel Müdürlüğünü başarı ile idare eden Ahmed Mücahid isminde edeb timsali bir oğlu vardır.

ENVER ÖREN KİMDİR?

Enver_OREN_Guluyor.jpg

Dr. Enver Ören, İhlas Holding A.Ş. ve bu gruba bağlı TGRT televizyonu, Türkiye gazetesi ve diğer birçok şirketin ortağı olmuştur.

Dr. Enver Ören, 10 Şubat 1939 tarihinde Denizli?nin Honaz nahiyesinde dünyaya geldi. Babası Nazif Efendi, annesi ise tam bir Anadolu hanımefendisi olan Melike Hanımdı. İlk ve orta tahsilini Denizli?de tamamlayarak, Kuleli Askeri Lisesine, oradan da İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesine girdi. 1961 yılında lisans öğrenimini başarıyla tamamladıktan sonra, birbuçuk yıllığına mesleki çalışmalar yapmak üzere İtalya?ya gitti. Dönüşünde bir müddet İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi?nde öğretim üyesi olarak çalıştı.

Anarşi ve terör olaylarının üniversitelere sıçraması ve bilim yapmanın adeta imkansız hale gelmesi üzerine, 1970 yılında üniversiteden ve akademik hayattan ayrılmak zorunda kaldı. Birkaç idealist arkadaşı ile birlikte, ülke şartlarının kendilerine yüklediği misyonun gereği olarak, gazeteciliğe başladı. Bu olayı ?İkinci Doğumum? diye niteleyen Dr. Enver Ören; hayatının bundan sonraki bölümünde, bütün yorgunluklara ve meşakkatli yıllara rağmen devletine, milletine ve din-millet farkı gözetmeksizin bütün insanlığa hizmet etmekten ibaret oloan ideallerini, birer birer gerçekleştirmeye muvaffak olduğunu söyler.

Dr. Enver Ören tarafından kurulan İhlas Vakfı, Bilim ve Teknoloji Vakfı ile Enver Ören Vakfı başarılı hizmetler sunmaktadır. Otuzdokuz öğrenci yurdunda ikibinbeşyüz civarında üniversite öğrencisi iaşe ve barınma imkanına kavuşuyor. İhlas Marmara ve İhlas Bahçelievler Kollejleri bünyesinde bulunan İlköğretim Okulu, Anadolu Lisesi, süper Lise, Endüstri Meslek Lisesi, Ticaret Lisesi, İletişim Lisesi ve Klasik Lisede yaklaşık üçbin öğrenci modern ve huzurlu mekanlarda eğitim yapma imkanına kavuşmuştur.

Dr. Enver Öğren, yeni ve başarılı uygulamaları sebebiyle, Ankara Gazeteciler Cemiyeti tarafından 1980-1990 arasındaki on yılın en başarılı gazete yöneticisi seçilmiştir. Ayrıca merkezi Dakar?da bulunan Milletlerarası İslam Bilimler Akademisi?nin tevcih ettiği ilk ?Şeref Üyesi? ünvanına da sahiptir. Uluslararası birçok seminer ve sempozyuma konuşmacı olarak davet edilen Dr. Ören, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Dr. Enver Ören?in üzerinde titrediği ve çok mukaddes saydığı kurumların başında aile müessesesi gelmektedir. Dr. Ören, eş iş tercihinin hayatına yön veren en müessir faktörler olduğunu her zaman sçyler. 1986 yılında Dilvin Hanımefendi ile hayatını birleştirmesinin ve mutlu bir evlilik yapmış olmasının, hayatının en önemli hadisesi olduğunu sıkça dile getirir. Eşi Dilvin Hanımefendi, gazetenin kurulduğu 1970?li yıllardan beri sadece Dr. Ören?e destek olmakla kalmamış, sürekli hazırladığı kadın-ev, magazin sayfaları ile de bilfiil gazetecilik yapmıştır. Bunu ?Ayşe Nur Abla? kösesiyle sürdürmüştür.

Bu örnek beraberliğin mutluluğu, biricik evlatları A. Mücahid Ören ile daha da artmıştır. Genç Ören, bugün ikinci kuşaktan başarılı bir işadamı olarak, İhlas Holding?in Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu başkan Vekilliği görevini yapmıştır..

Dr. Ören?in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğu İhlas Holding, Türkiye, Avrupa, Asya ve Amerika?daki yaklaşık 1200 hizmet ofisindeki 60.000 civarında personeli ile bir dünya şirketi olmayı başarmıştır.

Türkiye Gazetesi, İhlas Haber Ajansı (İHA), TV (TGRT), radyo yayıncılığı, baskı merkezleri, haftalık ve aylık ihtisas, bilim ve teknoloji gazete ve dergileri ile bugün Türkiye?nin en etkili medya gruplarından birinin sahibi olan İhlas Holding; eğitim, sağlık, bankacılık, sigortacılık, inşaat, elektronik, otomotiv, endüstri, dış ticaret, bilgisayar, eneji, turizm, pazarlama, mağazacılık gibi sektörlerde faaliyet gösteren elliye yakın şirket ile ülkemizin, teknoloji ve hizmette lider şirketi olma azim ve kararlılığını göstermiştir.

Enver ören 22 Şubat 2013 tarihinde vefat etmiştir.

Enver Ören Hayatını Kaybetti! Enver Ören Kimdir?

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören tedavi gördüğü Memorial Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

enver-oren-1361614724.jpg

HABER GAZETE-Ören bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Ören’in cenazesi daha sonra Türkiye Hastanesi’ne götürüldü. Vefat haberi üzerine çok sayıda kişi de Türkiye Hastanesi’ne geldi. Hastaneye gelenler arasında bulunan Şişli Belediye Başkanı "Çok değerli bir abimizdi. Çok hayırseverdi. Çok güzel dostluklarımız oldu. Gerçekten geçen haftada ziyaret ettim. Son görüşmemiz oldu. Allah gani gani rahmet eylesin. Türk dünyası ve Türk ulusu çok değerli çok hayırsever işadımını çok merhamet adamını çok önemli bir ismini kaybetti. Benim içinde çok farklı. Çok güzel dostluklarımız vardı. Kendisiyle çok önemli dostluklarımız oldu. İslam dünyası içinde Türk dünyası içinde örfümüz, töremiz ve geleneklerimiz içinde unutulmaz bir insandı. Allah’ım taksiratlarını affetsin. Bütün dualarımım Enver abi için. Enver abinin bıraktığı şefkat yolunda ulusal birlik yolunda büyüklere saygı küçüklere sevgi de örfümüzü töremizi korumada en güzel şekilde ilereyeceğiz. Enver Ören ismi inşallah ömür boyu yaşayacaktır. Ben de Enver abinin bir evladı olarak bir kardeşi olarak kendisinden çok şey öğrendim. Bu öğrendiklerimizi insanlık hayrı için uygulamaya devam edeceğim. Kolay kolay unutulmaz. Oğlu Mücahit Ören’in bu güzel ismi yaşatacağına inancım tamdır.Mekanı cennet olsun. Hepimizin başısağolsun" dedi.

Başbakan Erdoğan da 9 Şubat günü Ören’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti.

ENVER ÖREN KİMDİR?

Enver Ören, 10 Şubat 1939 tarihinde Denizli’nin Honaz nahiyesinde dünyaya geldi. Babası Nazif Efendi, annesi ise Melike Hanımdı. İlk ve orta tahsilini Denizli’de tamamlayarak Kuleli Askeri Lisesine, oradan da İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesine girdi. 1961 yılında lisans öğrenimini tamamladıktan sonra birbuçuk yıllığına mesleki çalışmalar yapmak üzere İtalya’ya gitti. Dönüşünde bir müddet İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalıştı.

1970 yılında üniversiteden ve akademik hayatından ayrılarak gazeteciliğe başladı. Çıkardığı gazete önce Hakikat Gazetesi sonra Türkiye Gazetesi adını aldı. İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan olan Enver Ören Dilvin Ören ile evliydi.

(DHA)

ENVER ÖREN KARARGAHTA AĞLADI

enver-oren-karargahta-agladi-27285h.jpg

Geçmişte Enver Ören'nin Ankara'daki eli ayağı, her işini takip eden isim olan Sebahattin Önkibar, sırları ifşa etmeye devam ediyor..

Bürokratından Başbakan'a İhlas Finans'taki hortumlamaya göz yumdu iddiası!

Bugün Gazetesinde önceki gün şöyle bir haber yayınlandı. -TMSF Başkanı Ahmet Ertürk yolsuzluğun kitabını yazıyor.
Haber devam ediyor:
-Kitapta İhlas Finans’la ilgili olarak Ahmet Ertürk’e ait şu satırlar var:
- “Maalesef İhlas Finans yüreğimin acıdığı, gerçekten düşünürken kendimi ağlamamak için zor tuttuğum bir yaradır. İhlas Finans diğer batık bankalardan farkı olmayan bir hortumlama operasyonudur. İhlas Finans mağdurları sahipsiz kalmıştır. Biz onlara sahip çıkmak için birkaç girişimde bulunduk ama başaramadık. Biz bu mes’eleyi, iddia ediyoruz çok kısa bir sürede çözerdik ama İhlas Finans görev alanımızda değil.”
Bunu söyleyen kim?
Ahmet Ertürk.
O kim?
Başbakanın kendi atadığı en güvendiği bürokratı.
Yukarıdaki satırları bir kez daha okuyun ve Ertürk’ün ne demek istediğini iyi anlayın.
Adam diyor ki; İhlas Finans’da açık, aleni bir hortumlama var ama bunun üzerine gidilmesine izin verilmedi!
İzin vermeyen kim?
Siz ya da ben değil, hükümet ya da onun başındaki herhalde.
Hatırlayın konu Meclis’e gelmiş, ancak TMSF denetiminin dışında kalması için AKP toplu olarak oy kullanmıştı.
Söyler misiniz nedir bunun adı?
Önüne geleni TMSF denetimine sokacaksın, iş İhlas Finans’a geldi mi orada ölçü, emsal ve değer tanımaksızın çark edeceksin!...
İşte size konu ile ilgili olarak bir başka enstantane:
Bir kaç gün önceydi.
AKP’nin 10 ay öncesindeki Sanayi Bakanı Ali Coşkun’la bürosunda sohbet ediyoruz.
İhlas Finans’ın kurucu genel müdürü olan ve oradaki hortumlamalara baştan beri isyan ettiği bilinen Ali Bey’e Tayyip Bey’in önceden zerre sevmediği İhlas’ı ve Enver Ören’i birden sahiplenmesinin perde arkasını sordum:

Aldığım cevabın özeti şudur:

“Tayyip Bey, Enver Bey’i yine sevmez ama belli ki hesapları var. İhlas Finans olayında başta bu işi temizleyelim, hazırlığı yap diye bana talimat veren Sayın Başbakandır. Hal böyle iken Sayın Erdoğan son anda hiç beklenmedik bir şekilde frene bastı. Belli ki o arada bir şeyler oldu.”

Evet görüldüğü gibi tıpkı Ahmet Ertürk gibi, Ali Coşkun da İhlas Finans’daki hortumlamanın üzerine gidilmesinde Tayyip Erdoğan’ın kalkan olduğunu söylüyor.
Peki ama neden? Ne oldu da Başbakan birden bire değişti?

Tablo bu iken bırakın Tayyip Erdoğan’a mideden bağımlı olan sözde muhafazakar gruplar, muhalefet partileri bile bu hadiseyi afişe edip gündeme getirmedi.
Tamam CHP oluşturduğu İhlas Finans dosyasını afişe için uygun bir zamanı bekliyor olabilir, ancak Deniz Bey, Enver Ören tarafından kendisine gece yarıları açılan ağlamaklı telefonlardan etkilenir diye de düşünmüyor değilim... Çünkü Enver Bey’in etkili feryatlı ağlamalarına 28 Şubat sürecinde Genelkurmay karargahında iki kez tanıklık ettim. CHP lideri eğer birilerinin ağlamasına kulak verecek ise bu Enver Ören değil, Allah(cc) ve din istismarları ile para kaptıran onbinlerce yetim ve gariplerin feryatları olmalıdır.
Tam bu noktada konu ile ilgili olarak çok önemli bir haber verelim.
İhlas Finans dosyası kapanmadı ve kapanmayacak.

Kesin bilgilerimle söylüyorum ki İhlas’la ilgili olarak önümüzdeki günlerde acayip gelişmeler olacak...

Geri