Entrykobi

Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
nie benim geliri ayda 50,000 tl olan dükkanları ve daireleri olan ölümcül hastalığa sahip kimsesiz bi akrabam yok mk

nerdeyse sabahın yedisi ortam hala karanlık kargalar kahvaltıya çağırdı ve benim hiç bişey yapasım var

ölüm tribindeyim bu aralar ya ölecem ya büyük bi miras gelecek ama benim ellerim hala hamsi kokuyo

hepinizin gözlerinin içine bakarak budur gerçekten helal olsun...demek isterdim kabul edin çok iyisiniz bu işte **Spam/Adversiting**lık prim yaptığı günden bu yana hayatın amkoymuşsunuz tebrikler..

11148342_832016370186508_7615835612311431282_n.jpg

Bir şeyin imkansiz olduğuna inanırsan akıl bunun neden imkansız olduğunu ispatlamak üzere çalışmaya başlar.Ama bir şeyi yapabileceğine inandığında gerçekten inandığında akıl onu yapmak üzere çözümü bulmaya yardım etmek için çalışmaya başlar akıl çok lüks bişi..

otoritesinin sorgulanmasını istemeyen ancak gerçekte hata yapmış olmaktan korkan yaptığı şeyin kutsallığının farkında olmayan ruh hastaları da var

Bok suya batmazmış kim bilir kime laf soktum yine bunu hep yapıyorum umarm ihtiyacı olan birine girmiştir.

beni anlamak için çaba sarfetmiyorsan benden kendimi sana annatmamı beklemeyeceksin elini daşın altına koyduğun kadar varsın yormayacaksın..mesai biter baba aleme gider asfdsdög

kafayı kendimmi yedim yoksa yedirttilermi bilmiyorum ama halim pek iç acıcı diil huni verin huni

ben mutlu olamadıkdan sonra palyançonun maskesinide polyananın iyimserliğininde **Spam/Adversiting**

Geri