Enteresan Bilgiler Ansiklopedisi

Konu sahibi son olarak 570 gün önce görüldü
Dünyaca ünlü Don Kişot'un yazarı Cervantes, Mimar Sinan'ın mimarı olduğu Kılıç Ali Paşa Camii'nde amele olarak çalışmıştır.

Miguel-de-Cervantes.jpeg

Japon erkekler, kız arkadaşlarından özür dilemek için bacaklarını traş eder.

japon-erkekl-125846G2.jpg

okul.jpg

Okul kelimesinin kökü Antik Yunan'a dayanmaktadır ve "Boş Zaman" demektir.​

0,,4484067_4,00.jpg

Dünya üzerindeki çölleri güneş panelleri ile kaplarsanız, dünyanın 1 yılda ihtiyacı olan enerjiyi 6 saatte üretebilir.​

Çekik gözlülük baskın gen olduğundan, bundan uzun yıllar sonra bütün dünyanın çekik gözlü olması muhtemeldir.

tumblr_n0n5onHazD1t7a7xao1_500.jpg

Olsun olsun, tum dunya cekik gozlu olsun :D Severim ben uzakdogululari.

Yalniz daha cok Koreli ya da Japonlara benzesinler, Cinlileri pek sevmiyorum :p

Hamamböcekleri toplantı yapıp ortak karar alabilirler.

hamam%20b%C3%B6cekleri.jpg

IŞİD militanları, eşcinsel oldukları gerekçesi ile 2 kişiyi yüksek bir binanın çatısından aşağı atarak öldürdü.

10926409_10153064743419640_8134937541279118517_n.jpg

Peki bizler ne kadar zikrede biliyoruz ?
Bizden daha üstünler..

Çok güzel konu emeğinize sağlık tümüne bakamadım fakat müsait bir zamanda bakınacam.

Futbol tarihinin en farklı skoru 149-0dır. Takımlardan biri, hakemin kararlarını protesto etmek amacıyla golleri kendi kalesine atmıştır.​

Galatasaray, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 5555 gündür yenemiyor.

iste_dev_derbinin_tarihi13678335310_h1022777.jpg

MustafaKemalAtaturk.jpg

İrlanda meclisi girişinde,Atatürke teşekkür yazısı vardır.Çünkü Atatürk,İrlanda-İngiltere savaşında yardım yollayan tek liderdir.​

A-480.jpg

Stresten kanser olma ihtimaliniz, sigaradan kanser olma ihtimalinize göre daha fazladir.​

fft64_mf1266974.Jpeg

Mutluluğun En Büyük düşmanı "Düşünmek"tir. Çok düşünen insanlar, daha az mutlu olur.​

images

Leonardo Da Vinci, Einstein ve Pascal gibi dehalar ömürlerinin neredeyse yarısını uyuyarak geçirmiştir.​

1 böbreğiniz, dalağınız, mideniz, karaciğerinizin %70'i ve bağırsaklarınızın %80'i olmadan da yaşayabilirsiniz.​

Geri