enstruman ile ilgilenen arkadaşlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
tebrik ederim darısı kemana.Keman çalanlara ve keman sesine ayrı bir hayranlığım var umarım başardığında dinleme sansı yakalayabiliriz.

tebrik ederim darısı kemana.Keman çalanlara ve keman sesine ayrı bir hayranlığım var umarım başardığında dinleme sansı yakalayabiliriz.

teşekkürler. Keman, piyano ve ney sesi benim için bambaşka bu yüzden başarmayı umuyorum. (:

adresini yaz pmden ben yollayayım sana keman. çok fazla kullanmadım, yeni başlayacaklar için ideal. 200 lirayla da düzgün bi ders alırsın. 1 yıldan fazla oldu ben başlayalı, sorun olursa sorabilirsin.

Evet uzun vakittir ertelediğim fakat hevesimin bir türlü geçmediği bir sıkıntım var. Keman.

Keman almayı düşünüyorum ama çok pahalı olmayacak ve uzun yıllar kullanabileceğim birşey olacak. Çok fazla bir bilgim yok. bütçem fazla değil maksimum 200 tl. varmıdır böyle şeylerle ilgilenen bilgisi olan. Birde 4/4 lük 4/3 lük kemanlar vs nedir boyut mudur?

biraz bilgi ve önerilerinizi bekliyorum.

Abi 4/4, 3/4 ,2/4 kemanın boyuyla ilgili senin elinin şekli yapısı , kolunun uzunluğuna göre kemanın ölçüleri değişir. Bir anlayana gösterip alsan iyi olur.

İlk öğrenmede iyi bir keman alma keman zor alettir sabır istediği için sıkılabilirsin. Müzik aleti satan yerlerde uygun hatta ikinci el kemanla bile başlayabilirsin.

İlerledikçe daha iyi keman alırsın.

200 civarında başlangıç kemanı bulunur.

Dediğim gibi keman gitara benzemez çok sabır ister. Umarım sıkılıp bırakmazsın.

İstanbul'da kıvılcım müzik mağazası var sitesine gir bak, İstanbul'da yaşıyorsan uğramanı tavsiye ederim.

Noah anladim. O zaman gidip buyuklugu en uygun olan bir keman secmek en sagliklisi olacak o vakit.

Sıkılmam sanirim, ugrasmayi seven biriyim cunku. (:

Tesekkurler bilgiler icin

kemanımız hayırlı uğurlu olsun :D 4-4 lük

+

ilk parçam yavaş yavaş çıkıyor genşler :D

bencede öğrenmek için şimdilik pahalı bişi alma öğrendikten sonra bütçene göre arttırabilirsin kaliteyi ve tebrikler güzel enstrümandır

İlerleme guzel suan icin bir parca caliyorum bak yesil yesil (:

Zor zanaat yalniz

Allah ailene, komsularina sabir versin. :(

Ben de ney almak istiyordum ya. Ciddi ciddi bi dusuneyim bunu

Keman sana yakışır bu arada minik aldığında göster bize de hemen.

Ben de ney almak istiyordum ya. Ciddi ciddi bi dusuneyim bunu

Keman sana yakışır bu arada minik aldığında göster bize de hemen.

Ney al gercekten cok baska o.

Azcik usengeclik yapma da bir onceki sayfaya bak aldim :T:

Geri