Enpara

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Havalelerde ücret almayan, yıllık kullanım bedeli olmayan istisna kart.

*Son günlerde Kıllanan Adam karikatürüyle reklamları dolaşan finansbank hizmeti.

Digital alışverişlerinizde 50'tlye kadar harcamalarınızın yarısını geri veren kart.

Kampanya kapsamında Steam, iTunes/App Store, Google Play, Facebook, Spotify, Windows Store/Xbox, Playstation ve Deezer üzerinden 31/12/2015’e kadar Encard'ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız tüm harcamalarınızın %50'si bir sonraki ayın en geç 5. iş gününe kadar Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza iade edilir.

Finansbank Altyapısında,
Bünyesinde Eleman Çalıştırmayan,
Sadece İnternet Ortamından Yürütülen Bir Bankacılık Sistemi Olduğu İçin,

Kredi Kartı Zorunluluğu Yok.
Diğer Bankalara Göre Kredi Faizleri Düşük.

Tercih Edilebilinir...
Tabii Güvenliliği de Tartışılır.

Çok kullanışlı tavsiye ederim benim gibi kart aidatlarından bunalanlar için birebir :).

Artık Enpara dışında Yapıkredi Nuvo vardır.
Kullanmak isteyenler için idealdir.

Steam mii çok severim. Ne diyon olum?

50 liraya kadar olan alışverişlerin yarısını iade ettiği platformlar şunlar;
Netflix
Steam
League of Legends
Spotify
iTunes
App Store
Google Play
Facebook
Windows Store
Xbox
Playstation
Deezer

garanti bankası kendi hesapları arasında bile havale ücreti almaya başlayınca kızıp enparaya başvurdum, 3 gün sonra bankadan bir temsilci kalktı ayağıma geldi 30 dakikaya yakın muhabbet ederek enparayı konuştuk. hayatımda ilk kez böyle bir bankacılık deneyimi yaşadım ayrıca kartın yanında gelen hediyeler de çok sevimli. havale ücreti yok, kart aidatı yok, hesap kullanım ücreti yok, ayda bir kere ücretsiz olarak diğer banka atmlerinden para çekme hakkınız bile var. daha ne olsun.

yeni kampanyada steami kaldırmışlar, bir de ayın enparalısı olma zorunluluğu getirilmiş. :D

E sömürdük, 3 tane kart kullandım ben, 300 TL'ye almadığım oyun yok, bir de cüzdanda 800 TL var hala. :D

hesaptan baska bir bankanin kredi karti odemesine bile ucret kesmeyen sistem. enteresan sekilde sozlerini tutuyolar ilginc.

günlük birikim hesabı açtım, her ay 10 lira yatırıcam 1 yılda ne kadar birikecek bakalım. :D

Hiç masraf kesmemesi onu alemin kralı yapıyor.
Paypaldan sonra ilaç gibi gelen kart.

Geri