Eniştem beni niye öptü

Konu sahibi son olarak 793 gün önce görüldü
Dogu türkistan, afganistan, kesmir, bati trakya, kıbrıs türk cumhuriyeti , çeçenistan suriye , ırak ,filistin ve gibi ülkelerde on yıllardır savaş katliam soykırım var. Bunların bitmesi için batılı ülkeler yardım etmiyorlar . Hatta daha çok savaş çıksın insanlar ölsün diye silah para yardımı yapıyorlar Afrikada insanlar açlıktan susuzluktan kırılıyor ya hiç yardım yapmıyorlar . Yada çok komik yardımlarda bulunuyorlar .aç susuz insanlara aşı ilaç gönderiyorlar. Batı dünyası gerçekten bizim sağlığımızi mi düşünüyor? Yoksa bilmediğimiz ilaçlarla daha çok ölelim hasta olalım hatta kısır olalım dünya onlara kalsın diye mi uğraşıyorlar. Fikirlerinizi alayim .gerçekten batı bizim sağlığımızi düşünüyor mu

pamuk abi eniştene niye kendini öptürüyorsun

Konuyla icerigin alakasi pek yok ama soyle soyliyim.

Bati ne zaman iyilik yapmista simdi yapicak.

Batı zaten iyilik yapmıyor. Çin aşınını kendi ülkelerinde onaylamayarak, kendi aşılarını bize diretiyorlar. Bedava da vermiyorlar. Soğutma tertibatı ile birlikte satıyorlar. Ve ucuz da değil. Avrupa'ya seyehat etmek isteyen veya mecbur olan, mutlaka Biontech yada bir başka Avrupa'da geçerli aşı olmak zorunda. Ben şimdi bu nedenle Avrupa'ya gidemiyorum. Çin aşısı olduğum için, bunun üzerine en az 16 doz Biontech olmadan beni ülkelerine almazlar.

pamuk abi önce love verip sonra haha yapman beni birazcık üzdü.

stock napıyon ya. yazıları yeni gördüm. çok iyi : )

Geri