Enis Destan'ın Annesi Gül Destan'ın Gelinine Yaptığı Yorum Gündem Oldu! Demet Akalın da Tarafını Belli Etti

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
2eQ4oeS.md.jpg

Trabzonsporlu futbolcu Enis Destan, Arzum Kuruçalı ile nişanlandı. Enis Destan'ın annesi Gül Destan'ın gelini hakkındaki paylaşımı sosyal medyayı sallarken, bir yorum da Demet Akalın'dan geldi.

Trabzonspor'un milli futbolcusu 22 yaşındaki Enis Destan, sevgilisi Arzum Kuruçalı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Dün nişanlanan çifte Enis Destan'ın annesi Gül Destan'ın yaptığı yorum sosyal medyada tepki çekti.

ENİS DESTAN VE ARZUM KURUÇALI NİŞANINA ANNEDEN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Trabzonsporlu futbolcu Enis Destan, Arzum Kuruçalı ile nişanlandı. Anne Gül Destan çıldırdı! Gelini istemediğine dair paylaşım yaptı: "Madem kendinden 10 yaş küçük birisiyle evlenmek istiyorsa sıradan bir fabrika ya da başka meslek dallarından kendine eş seçseydi, amaç belli. Benim oğlumun tercih ettiği gelin hanımın kıyafetine bakın. Hiçbir şekilde yakıştırmıyorum. Ne fizik olarak, ne yaşam tarzı olarak ne de yaş olarak bizim tercih etmediğimiz gelin adayı. Defalarca bu işin olmayacağını konuştuğumuz halde gelin hanım öyle bir oğlumun yakasına yapışmış ki ayak bağı gibi en sonunda. Şu kıyafetin yorumunu sizlere bırakıyorum." dedi.

2eQ444f.md.jpg

Demet Akalın' Enis Destan'ın annesinin yorumuna sessiz kalamadı. Demet Akalın çifte mutluklar dilerken, "Kaynana zorlaması! Kız da fıstık gibi çok yakışmışlar. Ama esas alkış çocuğa. Aferin aşkının arkasında durmuş" yorumunda bulundu. Demet Akalın'ın yorumu sonrası takipçileri de ikiye bölündü.

2eQ6M92.md.jpg

KAYNAK

Annenin tepkisi yaş farkına ve kendi örflerine uyulmaması galiba ancak yine de bu konuyu kendi aralarında çözmeleri gerekirdi.

Bu evlilik bozulur. Klasik Türk annesi. Büyü yapar, yine bozar bu işi...

Çocuğun annesi fena giydirmiş, kız sessiz kalsa da ailesi susmaz bu duruma bu iş bozulur gibi geldi.
Demet Akalın da her yerden çıkıyor arkadaş bi benim durumlara el atmadığı kaldı.

takipçilerin ikiye bölünmesi kötü olmuş
takipçilik zor işi ya

18-19 yaşlarımdayım
MSNden 25 yaşlarında biriyle konuşuyoz
fotoğrafları güzel kamera açınca daha da güzel fıstık gibi hatun
nasıl seviyom ölüyom bitiyom
bi gün fotoğrafını abime gösterdim
bunla evlencem dedim
şöyle bi baktı
sen bunun yaşına gelene kadar bu karı ölür dedi fldöflslflaşclsşxölsd
bunlar da şu an aynı
enis karının yaşına gelene kadar karı ölür

22 ile 32 yaş, 50 değil.:)

Elbette 22 yaş evlenmek için çok erken ve yaş farkı da ilerde sorun olabilir.
Yaw dur hele ya. Anne haklı . Sen ister misin çocuğun böyle evlilik yapsın alla alla ;d
Kızın paragöz olduğu belli. Anne güzel demiş fabrika işçisi ile evlenseydi ;d
Ki muhafazakar bir aile çocuğu oldu annenin açıklamalarından belli. En fazla 3 ay ;d

Bütün kaynanalar böyle. Kendilerini Hürrem Sultan sanıyorlar.

ovvvv annesi baya kizgin. cok kolay gelsin. kesin gelin hanim, kaynanasinin gencligini andiriyordur. hep var boyle tuhaf baglantilar :d

Geri