Eninde Sonunda Hangi Burçtan Biriyle Evleneceğini Söylüyoruz

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
ben boğayım, yeterli bi referans bence… erkekleri biraz çapkın olur gerçi ama inan sevince de çok güzel severler :/
bana ne çıkmış diye baktım koç çıkmış, bi daha deneyeyim dedim yine koç çıktı… kaoslu bi evlilik.
Ben kocum melom. Tesadufun boylesi... al anam sakin kacirma.. inadimiz var evet lakin durustuz harbiyiz incitmeyiz ask insaniyiz ya♡♡♡
Tamam boga kabulum.

Ihmm koç.... yipratici bir ilişki olur galiba. Aslan burcu flörtten hemen ayrılıyorum o zaman, vaktimi bosa harcayamam....

boğa burcuyla evlenebilecegini dusunen herkese çok üzülürüm.
boğalar sizinle evlenmez, hele ki öyle bir sene flört falan ediyorsanız asla evlenmez onun için o ilişki eğlenceye bir nevi alışkanlığa dönüşmüştür. bogalarla evlenmek için kaptı kaçtı yapacaksınız, düşünmeye fırsat vermeyeceksiniz, düşünürse sakat, evlenmez.
evlenmesi için çok aşık olması lazım bir nevi köpek gibi aşık olacak. boğalar aşık olunca dile getirnez ama hissetririr. o yüzden aşığım diyen boğa rol yapıyordur, evlenmez.

bu arada bana koc çıktı. hiç sevmem.
yildiizm barışmaz ancak kaç tane koç tanidiysam kısa süreçlerde hep iyi anlastik ama uzun süreli olmuyor

Koç burcuymuş
Ayrıca adını ilk iki harfi u memleketi ise orduymuş bunu da çözdüm tamam sıradaki

süper gücüm de zamanda yolculuk etmekmiş

Son düzenleme:
Umarım ben ya balık ya da yengeç olan biriyle evlenirim.. ince ruhumu bi tek onlar anlar çünkü..

Boğa Burcu!​

Boğa Burcu!

İyi vakit geçirmeyi, lezzetli yemekleri seven ancak aynı zamanda bir o kadar da materyalist olan bir boğa burcu ile evleceksin!
Şimanski harici Allah korusun fjfjjfjd

Oh uzun zamandır onedio testi çözmüyordum, çok iyi geldi….
Sonuç mu, KOÇ BURCU.. En sevdiğim burç büyükbaştı benim be…..

• Kahkaha
Tepkiler: ne

Yay Burcu!​

Yay Burcu!

Gezmeye meraklı, gürültücü ve ancak macerayı seven bir yay burcu ile evleneceksin.

yani yay burcunu severim. güneş, yükselen, ay etkilileri dahil.

Sabit, kararlı ve uzun ilişki insanı olan bir Kova burcu ile evleceksin.

Şimdi Akrep çıkarmış derken benim gt oluş..

burçlara inanan insanla bırak evlenmeyi arkadaşlık dahi etmem. bakın diğer gezegenleri geçtim, mars gezegeninin kütle çekim etkisinin yakınınızdaki bir masadan daha fazla olmadığı gerçeğini kabullenemeyen insana ben ne anlatabilirim, o ne anlar ? karl marx ile mahmut tuncer aynı günde doğmuş gelmiş bana kişisel burç analizi kasıyorsunzu bir gidin ya. uydurulmuş 12 kalıba kendini sokmaya çalışan zayıf insandır.

Geri