Rahmet dileyenler mesajlarını ya silerler yada lanet okuyabilirler irite olacaklar 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen de dahil 5 kişi yorum yazmışız, ağlak psikolojini bizim belleme kimse henüz başlığa bir şey yazmamış.Başlığından bile rahatsız olmuşlar halbuki Osmanlı kaynaklarında sıkça Kürdistan geçer korkmayın la bölünmez
umarım gözlerinin güzelliğinden de nasibini almaz, eğer sana bakacak olursa yum gözlerini : ddBu @Yabani kadar gereksiz bir insan yok amacı sırf insanları birbirine düşürmek..
Ölenin arkasından bile hemen siyaseti ortaya katıyorsun bence cidden sen insanlıktan nasibini almamışsın..
Sana göre insanlık nedir o önemli benim için içi boş bir anlam ifade ediyor birbine düşürmek için değil milletin bilinç altını kurcalıyorumBu @Yabani kadar gereksiz bir insan yok amacı sırf insanları birbirine düşürmek..
Ölenin arkasından bile hemen siyaseti ortaya katıyorsun bence cidden sen insanlıktan nasibini almamışsın..
Hayal değil gerçek oldu tatil için gidebilirsiniz Irak’ın bir bölgesi
sınırlar kapanmasa ben gidecektim, nasip değilmiş.
Komiksin olay çıkarmak dışından hiç bir düşünceye fikire sahip olduğunu zerre düşünmüyorum..Sana göre insanlık nedir o önemli benim için içi boş bir anlam ifade ediyor birbine düşürmek için değil milletin bilinç altını kurcalıyorum
Çok boş bir söylem PKK’nın çıkış sebebi Türkiye’deki otorite yönetim boşluğudur böyle başıboş bir devlette daha çok çete,mafyalar,terör grupları ve dinci haşereler türer çünkü toplumun hiç bir bireyine anayasadaki haklar tanınmıyor zulüm zulmü doğurur bu toplum böyle sorunların üzerine gidip çözmezse medenice uzar gider böyle asırlarca sen doğuda neler döndüğünü bilmezsin eğer bir ülkede insanlar şiddete,anarşiye,teröre başvuruyorsa bilki hak ihlali vardır.devlet sahipsiz başa gelen çalıp çırpıyor borca batağa batırıp kaçıyor,teröre karşı bir duruşunuz bile yok ABD İngiltere Almanya yardım ediyor PKK’ya ama onlarla hem siyasi hem ticari işlere giriyorsunuz ABD’nin üsslerini açıp yardım ediyorsunuz terörün desteği kaynağı bu ülkelerden geliyor,ABD gibi ülkelere yerleşmekten geri kalmıyorlar bu nasıl teröre karşı durmaktır anlam veremedim şimdi anladın mı kim İsrail ABD uşağıKürtlerin büyük çoğunluğu iyi kötü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğu için mutlu, ona göre devlet Kürtlere kötü davranıyor ya pkk lılarda köy basıp masum insanları öldürüyor daha neden o vatansız amerika israil uşaklarını desteklesinlerki.
Yaptığı bölücülükten, ayrımcılıktan, ırkçılıktan başka bişey değil. pkk/ypg ya da adı her ne boksa kaç senedir elinde silahla Türkiye ye saldırıyor ülkeyi bölemedi.
Boş hayaller peşinden koşmayı bırakın.
Napım üzerine tez yapıp kitap mı yazalım beğenmediğin Google dünyayı barındırıyorKomiksin olay çıkarmak dışından hiç bir düşünceye fikire sahip olduğunu zerre düşünmüyorum..
Google-insanları birbirine düşürme videosu-kopyala-forum yapıştır-enter..
Evladim Kürdistan bir coğrafyanin adidir. Ayni Laziztan gibi, Osmanlı arşivlerinde bu şekilde geçer.Başlığından bile rahatsız olmuşlar halbuki Osmanlı kaynaklarında sıkça Kürdistan geçer korkmayın la bölünmez
Bu serzeniş nedir neden açıklamaya ihtiyaç duydun tarihi okumama gerek yok ki kim nerden nasıl gelip yerleşmiş belli gerisine takılmam kiEvladim Kürdistan bir coğrafyanin adidir. Ayni Laziztan gibi, Osmanlı arşivlerinde bu şekilde geçer.
Tarih üzerinde Kürdistan ismiyle kurulmuş bir devlet yoktur. Kürt tarihini bu kadar merak ediyorsan Şerefhan Bitlisi’nin Şerefnamesini okuyabilirsin.
Şerefname -1. Cilt / Kürt Tarihi pdf oku, Online Oku, Bedava indir
Şerefname -1. Cilt / Kürt Tarihi16. yüzyılın sonlarında Bitlis Meliki Şerefhan tarafından yazılan ve 1597 yılında tamamlanan Şerefname, Kürdoloji çalışmalarında araştırmacıların vazgecemeyip sürekli yararlandıkları ve üzerinde pek çok çalışma yaptıkları başucu eserlerinden biridir. Kürt tarihi...bedavapdfkitap.com
Para vermeye kiyamiyorsan al pdf olarak indir oku. Sanmiyorum ama belki bir seyler ogrenirsin. Şuan Barzani ailesinin başında bulunduğu devlet Özerktir, Osmanli’da ki eyalet durumunun bir benzeri yani.
Hani burada bir devlet vardida Türkler geldi işgal etti gibi bir durum yok, hiç olmadi. Aksina Yavuz’a gayet kendi istekleriyle kürt beyleri biat etmislerdir, Osmanlinin sinirlarini yüzyillarca Iran’a karsi korudular. Osmanlida kürtleri tampon olarak kullandi karsilikli cikar ve menfaat iliskisi var yani.
Mustafa Kemal Kürtlere özerklik vaadetmistir, 1921 Anayasasinada kanun olarak koydurmustur. Adamlar yine bizzat kendi istekleriyle ayrilmayi istememisler, yani sen birine düşmanlik edeceksen varsa oralarda bir kökün dedelerine isyan edebilirsin neden ayrilmadilar diye.
İşin bagimsizliga gidecegini gorunce bundan geri adim atmis sert tedbirler uygulamistir. Merak edenler acsin istiklal mahkemeleri zabitlarini okusun.
Ama sen istismar ediyorsun derdin gercegi öğrenmek degil, bos konusmak ve manipulasyon sadece.