engin bilgilerinize muhtacım

Konu sahibi son olarak 1624 gün önce görüldü
eski gitarım ibanez mbm2 bk'yı bass gitarla değiştirmek istiyorum, elimdekinin eşdeğerinde bass gitar önerilerinizi nedeniyle birlikte yazarsanız çok sevincem.
hadi koçlarım coşturun burayı :D

o kadar paran var mı bak hiç de çaktırmaz köfte xd

ne köftesi ayol, iskender diyecektin heralde

bu arada dipnot: hardcore slaplerime karşı duruşunu bozmayacak usturuplu gitarlarla ilgileniyorum arkadaşlar :d

yeri burası mı bilmiyorum benimde manuel richmond klasiğim var satmak istiyorum ilgilenen pm. sdaf

Gitar mı görmüşler ya yanlış gelmişsin, harcanırsın şjafdj

moruk bas gitar malzemeleri pahalıdır ? bide yenimi başlıcan yoksa çalıomuydun , çünkü enstrüman kendini ilk başlarda çalmayı bırakmaya zorluyorda

lead fazlalığında bass sorumluluğunu üstleniyorum ama evime hiç basgitar sokmadım :d
malzeme sorun değil ya ben amatör bir p*çim sen gitar öner ama çok üstdüzey bişey olmasın uzun ömürlü olsun.

entel maganda nın bass gitar ile verdiği çok özel pozlar çok yakında sizlerle forumsal xd

yorumların çoğu sorunla ilgisiz o yüzden yadırganmayacağımı öngörüyorum ve nickinle ilgili yorum yapmak istiyorum :d yaşasın grup vitamin!!

entel maganda

behringer thunderbird ayarı bir amfi , varsa birşey diğemem ama marshall amfi öneririm , bide bu ablayı izlemeni tavsiye ederim , ayrıca bas gitar çok fazla fedakarlık etmeye zorlar insanı hem vakit olarak hemde parmak açısından bu arada ne tarz yapıosun bir ara beraber çalalım davul ve solo gitardayım bende

Hem pahalı olmayan hem de iyi bas gitar markaları hangileri? - UZMANTV

ben şu işi bi halledeyim her şeyi çalıcaz her şeyi :D
modelleri göndermesini bekliyorum adamın, biraz araştırma yapıcam

uodgosdhfgus sapık ya :D
ayrıca ne öyle yeni üye gibi hemen foto mu atılırmış

niye fake misin yoksa ajkgsdjkagdk
ayyy yoksa multi misin askjhdhsd
bu kelimeyi ilk kez cümle içinde kullandım, değişikmiş xd

he he multi he he he mu jhe he em he he ej he he shfd

senin kayıt tarihinde ben yeni üyeler için foruma adaptasyon seminerleri veriyodum heheyt noluyo

Geri