Engellilerle dalga geçen kıza soruşturma açılması

Konu sahibi son olarak 3042 gün önce görüldü
İki gün önce ekşi'de başlığı açılmıştı. Antalya'da engellilerle dalga geçen üniversite öğrencisi hakkında idari makamlar soruşturma başlatmış. Mevzudan haberi olmayan arkadaşlar için arkadaşın icraatleri şöyleydi:

24312384_1533347816702886_4907391693677694568_n.jpg

[YOUTUBE]POcVIjrXNDs[/YOUTUBE]

Şu da özür videosu:

[YOUTUBE]Xybtsb83vk8[/YOUTUBE]

Yazık ya, kıyamam. Onun da engelli arkadaşları varmış. Alkol almış, o yüzden öyle saygısız davranışlarda bulunmuş. Ben affettim, derhal vatandaşlıktan çıkarılsın.

Sanal alem, sosyal medya bunun gibi dikkat çekmeye, prim kasmaya çalışan özürlülerle dolu maalesef.
Ceza almayacaktır muhtemelen.

Gençlik işte yapmış bir hata ama sosyal lince fazlasıyla meraklı toplulumuzun da bir zihinsel engeli olduğu ortada ..
Kızın özrü gayet samimice .. Pişmanlık en iyi eğitmendir ..

Ne yaptığının farkında olmayan, salak salak hareketlerde bulunan, çocukluğunu tamamlayamamış bir ergendir. yeni nesilin geneli gibi.
linç edilmemesi gerekir. bu kadar duyarlılık fazla bence.

özüründe samimiyet falan değil yalan var. yargılayan hakim olsam 5 yıl süreyle hafta sonları şehiriçi otobüslerde engelli rampası görevlisi yapardım. :cici:

Boş muhabbetler.

Uyuma taklidi yapanlardan daha samimi en azından.

Allah islah etsin ne diyim

Yeterince dersini almis tepki gormus sorusturmaya filan gerek var miydi. Abartmiyor muyuz acabasi.

Bu özür şeklini bu millete öğreten, aşılayan, ezberleten güruh ünlüler güruhudur ve onların akıl hocalarıdır. Bu aslında hukuki bir savunma tarzı. Mahkeme olsa ifadeye girer bu sözler. Ünlüler yıllardır bu tip hassas değerlere hakaret ederler ve tepki gelince işte böyle oç gibi kıvırıp özür diler ve taktir beklerler. İnsanımız da 20 yıldır bunları göre göre hatadan sonra nasıl kıvırıp sıyrılması gerektiğini iyi öğrendi. Ne öğrendik arkadaşlar? Samimiyetsiz yaşamayı. Harika.

(kıza direk lafım yok, ondan sonra vay efendim üslup, ya sövmeyelim de napalım?)

Millet alkol alır etrafa laf atar karşı cinse sulanır sevdiğini arar ne bilim bir dolu abuk subuk davranış yapar ama bunun gibi şeyler yapmaz, yapamaz çünkü. Tamamen gelen tepkilerden kaynaklı "beni daha fazla rezil etmeyin" özürü olmuş.

Herkes engelli adayıdır, kimin ne olacağı belli olmaz yarın.
Bilinçsizce, şuursuzca yapılmış bir eylem
Umarım ömür boyu vicdanı altında ezilir.

Geri