Engelli kardeslerim icin düzenledigim organizyon.

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Sevgili arkadaslar Günlük yasaminizda engelli bireylerle muhakkak karşilaşmissinızdir Kimi zaman elindeki beyaz bastonuyla yürüyenleri, kimi zaman işaretlerle etrafindakilere derdini anlatmaya çalişanlari, tekerlekli sandalye ile kaldirımlari ve pek çok engelleri aşmak için zahmet çekenleri, garip tavirlarina bakarak güldüğünüz kişileri görmüşsünüzdür İşte bu kişilerin ne gibi dertleri, sıkıntıları var? Acaba eğitim görüyorlar mi, eğitim görmeleri için neler yapmak gerekir hiç düşündünüz mü? düşüncelerinize 5 dakika engelli kardeşlerimizi siğdirarak onlarin çekmiş oldugu meziyeti göz önüne getirin malesef toplumsal olarak yardim konusunda cok gerideyiz onlarin bizlere ihtiyaclari var sizden ricam egerki imkaniniz varsa onlar icin yardim organizasyonlari duzenleyin ve unutmayinki bir gün hepimiz onlarin durumuna düşebilirz.

eQJrlr.jpg

Çok duyarlısın. Helal olsun, örnek olunası bi davranış.

Bu konuda en büyük destekcilerden biriyim.
Bazı arkadaşlar biliyor.
11 yaşında engelli bir kız için yardım düzenledim. Hâlâ bir şeyler yapıyorum. Hatta bu konuda bilgi verecektik foruma ama çoğu kişi inanmaz diye açamadım.

Bazı arkadaşlar biliyor.
11 yaşında engelli bir kız için yardım düzenledim. Hâlâ bir şeyler yapıyorum. Hatta bu konuda bilgi verecektik foruma ama çoğu kişi inanmaz diye açamadım.

Canim kardesim ben sana cani yurekten inaniyorum ve bu hususta yardimim yada elimden gelecek her türlü destege hazirim.​

Bazı arkadaşlar biliyor.

Neden inanmayalım önemli olan bilgilendirmedir yardımdır kimin ne düşündüğünü çok fazla önemseme ben inanıyorsam gerisi boş =)

Tebrik ederim paşam,ellerine sağlık her zaman ki gibi harika.

Kaan tebrik ederim cidden çok güzel bir şey yapıyorsun keşke gezme şansımız olsa

11 yaşında elif. Bağırsakları dışarıda ve engelli. Omurilik ameliyatında doktor yanlış uygulama yapıp sırtında kocaman bir yara oluşmuş. İki ameliyat geçirmesi gerekiyor ve yürüme şansı var.
Biz elifle hastahanede karşılaştık. Gülüşü ile millete ders veriyordu.
Elifin babası yok.
Annesi kendi kanser olan babasına, hasta olan annesine bakıyor. Evlerine gittim ağlayarak döndüm.
Yardım edicem diyen kişilerden ses seda yok.
Sakarya gazetesinden muhabirle görüştüm tamam dedi sonra sustu.
Kocaali gazetesinde köşe yazarıyım. Yazı paylaştım kimseden ses seda yok.
İmkanım olmadığı halde imkanlar yarattım.

Duyarsız olmayalım nolur.

11 yaşında elif. Bağırsakları dışarıda ve engelli. Omurilik ameliyatında doktor yanlış uygulama yapıp sırtında kocaman bir yara oluşmuş. İki ameliyat geçirmesi gerekiyor ve yürüme şansı var.
Elifin babası yok.
Annesi kendi kanser olan babasına, hasta olan annesine bakıyor. Evlerine gittim ağlayarak döndüm.

Umursayan insan sayısı artık çok az hepsi kendi canını düşünüyor Canım artık günümüzde gazetelerde pek önemseyen yok.Bunu sosyal medya olarak uygulayacaksın ancak öyle yayılır.

İzin almam lazımmış.
Bu yardım duyulursa beni hapise atarlarmış.
Yasakmış.

Elifin babası yok.

Elif kardesimiz icin imkanlari zorlayalim Ailesi ile nasil contact kurabilirim? Bilgi verirseniz sevinirim.

Tamam bu konuyu özel konuşalım o zaman. Numara falan veririm.

sadece sözden başka seye gıtmıcek buda sözde kalıcak (:

Geri