-
-
-
-
-
billmiyorum yani bana engelli daha çok kaldırılabilirmiş gibi gelir .. Özürlü argoya kacıyor sankı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gözünüzün önündeki ENGELİ kaldırıp , ÖZRÜ görmemeyi deneseniz keşke.
Belki de bu tip polemiklerle uğraşmazsınız.
Her şeyin bir adı olduğu gibi herkesin de bir düşüncesi vardır .
Okumuş olduğun yorum şahsi düşüncemdir.
uğraşmazsınız derken bir insanı hedef alarak cümle kurmuş oluyorsun.. 'sınız' eki olaraktan kendi düşüncense uğraşmayız demen daha doğru olurdu canım![]()
Daha çok kaldırılabilir diye kullandığın tabirden dolayı yanlış anlaşılmalara mahal verir bu konu.Acınası sözler sarfetmek için açılmış bir konu havası veriyor ki hic hoş bir durum değil.
Sözüm sadece sana değildir, sözüm insanlardaki kusurları görüp onlara farklılarmış gibi davranan herkesedir.
ya abi komik misin peki ? neden o yönden bir konu açayım hoşuma gitmiyor engellilere özürlü denmesi onu burda dile getirmek istedim ne var bunda ?? hahah allahım insanlar lafı anlaşılmıcak yerlerınden anlayınca sinirlerim bozuluyor![]()
tamamdır ben yanlış anlamışım
Yanlış anlaşılma dedim farkındaysan dimi okuduğunu bir tart önce . daha çok kaldırılabilir gözüyle girersen konuya insanlar bir noluyor lan der kimsinde kime acıyorsun kendine bak oönce der. Dusunceni ifade ederken doğru kelimeler kullan. Cok yazık degil mi onlara demedigin kalmıs konuyu acarken gelmiş kim neresinden anlıyorsaya getirmissin konuyu tamam sekerim oramdan anladim haklısın sen .s
Ben her şeyin farkındayım zaten tatlım ama konuda dediğin gibi 'yanlış anlaşılcak' bir şey yok ben kendimede bakıyorum canım.. Onlara derken kimden bahsediyorsun ? Engellilerden mi ? Biraz umrundaysalar eğer gitte bağış yap mesela benim gibi anladın mı tatlım ?? Ben burda kimseye engellelire laf söyletmem bendede onlara laf söyleyecek cürret yoktur zaten merak etme haa benide haklı buldugun için ekstradan teşekkürler her zamana haklıyımdır çünkü![]()
En son ergenlik doneminde boyle laf sokmustum. Ajdjgks. Tamam bebisim sen yap bagışını .s
Hahaha bende en son ergenlik dönemimde cevap veremediğimde böyle şeyler söylerdim asdfadsdfafs :zuha:
Kendini duyarlı sanıp yaptıgı iyiliklerle prim yapan bir zavallıya çok bile değil mi?
özürlü demek dahamı bir kabaca yada ayıp ?
Veya kime göre kaba yada ayıp ?
Engelli meseala daha kaba bence
Aaaaa saçmaladın işte belki klavyeden engelliler hakkında actıgım konuya laf söylemek yerine gidipte bağış yaparsın diye söyledim ben onuda tabi şimdi zavallı mı oldu söyleyince ? Haaa sana göre bağış yapanlar zavallıysa aynen bende zavallıyımdır ve bununlada gurur duyarım bebeğim zaten iyiliklerle deme yaptığım iyilikleri saysam yuh be kıza bak dersin bir dahada yorum yapmak istemezsin zaten açıkcası zavallı olduğumu düşünmen sevindirdi beni ama artık konumu terk eder misin sıkıldım senden ?![]()