Engelli birisini sever miydiniz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sevdiklerim hep zihinsel engelli olduğundan çok da şaapmam ya severim herhalde :honk:

Aşk bu. Aşık olduysam severim..

Sevmesine severdim ama hersey zor olur hem onun adina hem benim adima aklinda deli sorular..

Sevebilirim,hatta aşık olabilirim.
Ama o sabır,şevkat var mı sevgime yetecek kadar kendimde önce onu ölçerim.

Çok sabırsız bir insanım.
Asabiyim. Tabikide sevmek gerek fakat ben kendimde o potansiyeli göremiyorum. Hani görüpte aşık olsam dahi yapamam sanırım.
Çünkü kendimden önce onu düşünürüm. O bana göre değil demem, ben ona göre değilim derim. Sabır gerektirir, yürek gerekir, ne kadar seviyorum desem de nihayetinde sabırsız bir insanın yapabilceği bişey değil. Yapabilenlerin ellerinden , gözlerinden öperim.
Keşke bende de öyle bir metanet olsa.

Aynen katılıyorum efenim.

874d481c6fa939dc501eb137f3bc5f99_1322873560.jpg

725566689-engelli-resimli-sozler-1.jpg

13528978_10154303826907188_2669970034710395966_n.jpg

Dürüst olmak gerekir. İnsan olarak herkesi severim, ama engelli biriyle birlikte olmazdım sanırım.
Eğer sevdiğim kişi sonrasında bir kaza sonucu engelli olursa ondan da vazgeçmem sevmeye devam ederim.

Soru ''engelli birini sever miydiniz'' engelli insanlari sevmeme gibi bi sebep olabilir mi ? kulagi duymuyor, gozu gormuyor, ayagi tutmuyor diye sevmeyelim mi ? Sevmekten kasit koynunuza alin, nikahiniza alin degil. Sevmek yahu sevmek ? ne manalar cikariyoruz bundan. Once kendinizi sevmekle baslayin kendini sevmeyen insan birak engelliyi kimseyi sevemez. Ya cocugunuz engelli dogsa sevmeyecek misiniz ?
Ama soru su olsaydi ; ''engelli birine asik olur musunuz '' bunun binlerce ornegi mevcut. Yeterki ask kapini calsin, o duygu kapini caldiginda hicbir seyi gozunuz gormez ve hicbir sey buna engel olmaz. Ayagi yoksa ayak olursunuz, gozu yoksa goz. Cunki asik oldugunuz kisi dunyanin en guzel insani olarak gorursunuz, ondaki hicbir kusur size kusur olarak gorunmez. Ne yani engelsiz biriyle evlendikten sonra kaza gecirip engelli oldu diye bosayalim mi ? bu mudur ?

Buyuk konusmiyim. Hayrlisi neyse o olsun

Beyin engelli olmadıktan sonra yüreğine aşık olduğum biriyle düşünebilirim.

Engel biziz, aynı durumda bizde olabilirdik..neden olmasın

Geri