Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
lol xdSabahları Süreyya yı kovalıyor Akşam klara işten gelince ona sarıyor. Hangisi olursa daha artık tarzında![]()
Sabahları Süreyya yı kovalıyor Akşam klara işten gelince ona sarıyor. Hangisi olursa daha artık tarzında![]()
Ya vera sen de onunnüzerinden bana mı çakıyorsun :ppDaha iyi işte ciddiye alinmaz öyle takılan :p
Yol senin rahat ol ,)
E ben de tüm sarışınları kovalıyorum o daha kötüDaha iyi işte ciddiye alinmaz öyle takılan :p
Yol senin rahat ol ,)
Aşkolsunnnn sen ne alakaa ama yaa :s ben hep onlara takılirim kurtta arifde bilirYa vera sen de onunnüzerinden bana mı çakıyorsun :pp
E ben de tüm sarışınları kovalıyorum o daha kötü![]()
Taamam o zaman .pp ben de dedm noluyor .pAşkolsunnnn sen ne alakaa ama yaa :s ben hep onlara takılirim kurtta arifde bilir
Taamam o zaman .pp ben de dedm noluyor .p
Hayır şimdi o bana ufaktan çakar gibi oldu, sen o çakma mesajını alıntılayıp çakınca bana da çakmış gibi oldun… yani ben öyle hissettim bir an xdBen sana neden çakayım bunu bi sorsaydin once kendine , sonra ziplasaydin veraya :S
Hayır şimdi o bana ufaktan çakar gibi oldu, sen o çakma mesajını alıntılayıp çakınca bana da çakmış gibi oldun… yani ben öyle hissettim bir an xd
Yalannnn beni kimse engelleyemiyor
Klausu anlarım da bizden ne istedin kardeşim. :d