Engelle fasilitesi

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Büyük nimet. Forumun yarısını engelledim. Çiçek gibi oldu forum. Comarsız hava sahası muhteşem bir şey. Mis gibi bahar havasını dolduruyorum cigerlerime. Neden daha önce yapmadım diye de kendime kızmıyor değilim. Gerçek hayatta uzun zamandır yapıyordum. Sictigim bok olamayacak adama niye laf anlatmaya çalışayım? Bu çok aptalca.

Sictigim bok olamayacak adama niye laf anlatmaya çalışayım?
Sıçmaya doyamadığım lağım çukurumdun
tazyikli vırriklerimin başrolü oldun
seni açtıracak tesisatçı bulmaktan yoruldum
sana ben gibi kim sıçar sanıyorsun?

-climax​

Bende diyorum kızlara ne oldu meğer Süreyya w hariç herkes engellemiş beni

Seni Allah engellemiş sen ne konuşuyosun ana çomar asfgdsa. Yapma böyle çocukça eylemler cili. Senin birini engellemen ve onun yazdıklarını görüp ona cevap verememen büyük nimet. Çünkü ağzı bozuk ve her kelimede birilerini kışkırtan sensin. Bak bu konuda bile çomar momar milleti kışkırtıp sonra da safa yatmak delikanlılığa sığmaz annadınmı :liv:

Bence sen onu engellediğinde, onun da senin iletilerini görmediği bir eklenti lazım. Etiketleyemediği, alıntılayamadığı.
Ya mesela adamı ya da kadını engellemişsin ama adam ya da kadın hala laf şeyapacam diye uğraşıyor. Eh sen engellemişsin görmüyorsun ki.
Gerçi görüp de cevap versen "sana dememiştim ki" der pıf çok saçma len. Yok mu reel hayatınızda sevmeyeceğiniz birileri, onlarla uğraşsanız ya.

Allah belamı vermiş nasılsa,ben engelleyebilirim alkollerin efendisini
Siz düşünün.

O değil de forumda zaten hepi topu 20 kişi var. Yarısını engllemiş olsam diğer yarısından da gına gelirim ve onları da engellerim.

Eskiden buralarda bi forum oyunları oynanirdi bin kişi.

Forumdan engelleniyor da reelden nasıl engelleyecen? Üstelik forumda engellediklerin yeni nick alıp yeniden geliyorlar.

Climax engellediğin Kişiler sana kufur ederse ben sana söylerim
Forumdaki gözün kulağın olurum :D

Hepinizi okumak, içime çekmek istiyorum.

Sanal veya reel farketmez engellemek de ciddiye almak onemsemek olmuyor mu nihayetinde? Ben engellemiyorum cunku; farkli fikirleri de okumak lazim karsindaki ne dusunuyor tartmak lazim dogru veya yanlis onemli degil tekduze bir ortamdansa degisik karakterlerin harmanlandigi bir ortam daha cok ceker dikkatimi.

4jPVZp.png

Önce "engellemek ciddiye almak olmaz mı" demiş bağyan. Sonra da "farkı görüşleri görmek isterim" demiş. İşte buna riya diyoruz. Farklı gorusteki adamı iplemeden okuyorum demek bu. Neden iplemiyorsun, bunlar çocuk adam mı?

climax iste tam da bundan bahsettim. Siz bir fikrinizi paylastiniz ben katilmadim ama okudum siz de katilmadiniz ama okudunuz cevap verdiniz ben de size cevap yaziyorum. Bu bir fikir ayriligidir ama konusabiliyoruz. Bu riya veya iplememek degildir. Benim isim kisilerle degil ki engelleyeyim... ve engellemek ciddiye almak olmuyor mu drrken sizin yazdiginiz ilk aciklamaya istinaden yazdigim bir cumleydi o sonrasi genel gorusumdu... Hoslanmadiginiz biri o an bir cumle yazar okursunuz ama begenmezsiniz baska bir gun guzel bir fikir beyan eder okur katilirsiniz. Kimden ne zaman ne sekilde bir seyler ogrenecegimizi bilemeyiz. Sizinle ayni dunya gorusunde ayni aliskanliklarda olmasa bile savasiniz kisilerle olmamali dusunceleri ve davranislari ile olmali bundan bahsediyorum. Cunku hepimiz temelde ayni egitimi aliyoruz, hepimize ayni seyleri ogretiyorlar. Insanlarin farkliliklari bir ulkenin zenginligidir.

Sırf sözlüğe yazıyorum ki cevap verip polemik çıkmasın diye, ona bile saygı göstermiyoruz. Senden öğrenecek bir şeyim olamaz benim küçük hanım.

Climax'ler her zaman haklıdır, bu başlıktan yola çıkarak vardığım kanıdır.
Çok haklısınız climax bey

Genel olarak aynı düşünceleri savunduğum halde tartışma yöntemine :mrslkm: yaptigim insanlar var. Illa farklı düşüncede de olmaya gerek yok.

Geri