En Yakışıklı Erkeklerin Bulunduğu Ülke: İtalya

Konu sahibi son olarak 3681 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABD başta olmak üzere Rusya Yunanistan ve Çin'in de aralarında bulunduğu 12 ülkede 10 bin kadın ve erkeğin katılımıyla yapılan araştırmada hangi ülke erkeklerini yakışıklı buldukları ya da iyi görünümü belirleyen etkenlerin ne olduğu gibi sorular soruldu. Araştırmadan "bir erkeği yakışıklı gösteren öncelikle hijyen" sonucu çıkarken ikinci sırayı özgüven alıyor. Kellik yakışıklılık üzerinde sınırlı etkiye sahip görünürkenkatılımcıların çoğu tıraşlı yüzün seksiliği artırdığında hem fikir. Öte yandan dünyanın en yakışıklı erkekleri İtalyanlar olarak görülürken onları Amerikalı Rus Brezilyalı erkekler izliyor..

Katiliyorum :p

Azcik Fransa ya yollasinlar :honk:

lkV4Zl.png

10 bin kadın ve erkek belirledi...

ABD başta olmak üzere Rusya
Yunanistan ve Çin'in de aralarında bulunduğu
12 ülkede 10 bin kadın ve erkeğin katılımıyla yapılan araştırmada
Hangi ülke erkeklerini yakışıklı buldukları ya da iyi görünümü belirleyen etkenlerin ne olduğu gibi sorular soruldu.
Araştırmadan "bir erkeği yakışıklı gösteren öncelikle hijyen"

Sonucu çıkarken ikinci sırayı özgüven alıyor.
Kellik yakışıklılık üzerinde sınırlı etkiye sahip görünürken
Katılımcıların çoğu tıraşlı yüzün aaaailiği artırdığında hem fikir.
Öte yandan dünyanın en yakışıklı erkekleri
İtalyanlar olarak görülürken onları

Amerikalı Rus Brezilyalı erkekler izliyor

Bizde bilirdik İtalya'da doğup kütüğü İstanbul'a aldırmayı amma çifte vatandaşlık olmasın diye yapmadık.. :D

Yakışıklı olsalar ne olacak kıvırarak yürüyüp daracık pantolon giyiyorlar ve o görüntü yu görünce otomatikman soguyorum :/

Genel'de İtalyan müşterilerimiz olduğu için pek sık görüyorum italyan erkeklerinden bazilarini hafta da rahat 3 kez:)

Yakışıklı olsalar ne olacak kıvırarak yürüyüp daracık pantolon giyiyorlar ve o görüntü yu görünce otomatikman soguyorum :/

Genel'de İtalyan müşterilerimiz olduğu için pek sık görüyorum italyan erkeklerinden bazilarini hafta da rahat 3 kez:)

Bu yorum hoşuma gitti. Avusturya'da doğdum Viyana'da büyüdüm ama Türk oğlu Türk üm ;)

italyan erkekleri gittikçe kadınlaşıyor, gelecekte dünyanın erkek ihtiyacı bizden karşılanacak beyler merak etmeyin.

yınede yerlı malı yurdun malı :dyg:

ahhh ahh der giderim........................

italyan erkekleri gittikçe kadınlaşıyor, gelecekte dünyanın erkek ihtiyacı bizden karşılanacak beyler merak etmeyin.

Bunu bende düşünüyorum avrupada ki erkekler bildiğin feminen rollere bürünmüş gibiler :/

Bize maskulen lazım :p

penis boyu bakımından da italyan erkekler öndeymiş :D

bide fotoğraf olarakta italyan erkeği koyaydın iyi olurdu :rolleyes:

İtalyan erkekleri'nin genelde saç traşı ve sakal şekilleri iyidir. Bu yüzden yakışıklıdırlar :p

Ömrümüz yeter inşallah o günleri görmeye .

Bolu'da bir de :/
Bizim buraya nerede tipitipler var onlar geliyor :D sfsgdgs

Niye olm? Koskoca eğitim ve araştırma hastanesi. :hih: Pazar günü götüreyim mi seni? Öldüm de cennete mi düştüm dersin. xd

Niye olm? Koskoca eğitim ve araştırma hastanesi. :hih: Pazar günü götüreyim mi seni? Öldüm de cennete mi düştüm dersin. xd

Seninle buluştuğumda ne yapayım öyle cenneti ben safsdfsfg
Onlar azıcık zaman geçince, saçları dökülmüş, göbekleri büyümüş, göz altları torbalanmış insanlar oluyorlar. Haaa geleceğe bakıp doğmamış çocuk hayali için yakışıklı erkek idealdir dsgdfgdsgf :D

Seninle buluştuğumda ne yapayım öyle cenneti ben safsdfsfg
Onlar azıcık zaman geçince, saçları dökülmüş, göbekleri büyümüş, göz altları torbalanmış insanlar oluyorlar. Haaa geleceğe bakıp doğmamış çocuk hayali için yakışıklı erkek idealdir dsgdfgdsgf :D

Geneli genç zaten, orta yaşlıları karizmatik. Yaşlı yok. Yarın kontrolüm var selamını söylerim. xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri