En Yakışıklı Erkekler Bu Şehirlerde

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tel-Aviv

Akdeniz'in kıyı şeridini şöyle bir değerlendirdiğinizde Tel-Aviv'deki erkekler hemen ön plana çıkıyor. Akdeniz akşamları Tel-Aviv'de bir başka oluyor diyebiliriz. Özellikle şarkıcı ve söz yazarı Idan Raichel, yakışıklı Tel-Aviv erkekleri için iyi bir örnek. Tüm dünyada beğenilen bir isim.

Milan

Milanlı erkekler de, en yakışıklı erkekler sıralamasında yer alıyor. Dökülmeyen saçlar ve düzgün yüz hatlarıyla iyi genlere sahip Milanlı erkekler. İtalya'nın eski başbakanı Berlusconi, kadınların Milanlı erkekleri çekici bulmasındaki en büyük etken.

Berlin

Zekâları ve hemcinslerinden daha orijinal bulunmalarından dolayı Alman erkekler çok beğeniliyor. Kadınların Alman erkekleri çekici bulmasında Michael Schumacher'in payı büyük.

Madrid

Sıradışı gece hayatı ve leziz yemekleriyle Madrid gidip de unutulmayan şehirlerden biri kadınlar için. Ve tabii ki erkekler! Eğer Javier Bardem'i siz de çekici buluyorsanız, Madrid'de her köşe başında ve her sokakta birden fazla Javier görmeniz mümkün.

Sydney

Güneş, nefes kesen plajlar ve akıl karıştıran gece hayatı sizin için cezbediciyse, Sydney'e mutlaka gitmelisiniz. Hem belki Hugh Jackman'la karşılaşırsınız, belli mi olur..

Buenos Aires
Şaşırtıcı bir sonuç da Buenos Aires'ten geliyor. Asla sonu gelmeyen gece hayatı ve hafızalarda güzel anılar bırakan mekanlarıyla olan Buenos Aires'in erkekleri de kadınlar için çekici durumda. Belki inanamayacaksınız ama Buenos Aires'e karşı oluşan sempatinin en büyük nedeni efsane futbolcu Maradona.

Lisbon

Metroseksüel şehirlerden biri olan Lisbon'un erkekleri de tarz, çağdaş ve geleneksel özelliklerini de canlı tutan karakterdeler. Bu yüzden Lisbonlu erkekler beğeniliyor. Christiano Ronaldo, Lisbon erkeklerine iyi bir örnek.

Amsterdam

Bisiklet sevenlerin ve kahve tutkusu olanların bayılacağı bir kültür şehri Amsterdam. Su kanallarında romantizmle beraber Amsterdamlı erkekler yakışıklı milletler topluluğunda yer alıyor.

New York

Tartışmasız en yakışıklı erkeklerin yaşadığı şehir New York! Her milletten erkeğe rastlayabileceğiniz bu şehirde, hayatınızın aşkı olacak erkeğe rastlamanız garanti. Ama uyaralım, New York'ta bekar kadın nüfusu, bekar erkeklerden fazla.

Stockholm

İskandinav ülkeleri, yakışıklı erkekler konusunda lider durumda. Fakat Stockholm, bütün şehirleri geride bırakıyor. Kuzey kasvetinin verdiği gizem ve bunalımlı hayat tarzının getirdiği muğlak tavırlar, erkekleri kadınlar için cazip hale getiriyor. True Blood'ın yıldızı Alexander Skarsgard, kadınların taptığı yakışıklı Stockholm erkeğine en güzel örnek.

Bir tane Türk şehri yok, enteresan!

Tel Aviv e gitmeyi düşündüm geçen ama bu sebepten değil...
Çok güzel bi yer.
Hem Akdenize uzanıyor araştırma.. Türk erkeğinin hakkın yedirtmeyelim. :D

Karmakarışık ama çirkin diyemeyiz:p

Bu arada Milan li erkekleri gördüm ortalamanın az üstünde abartilacak bi yani yok bence.

+++ Javier bardem adını şimdi gördüm adam çirkin ama karizmatik.

Orda ki şehirlerden birinde olsaydım o şehir bu listede olmazdı o derece dsdasfdasf

İyi Allah sevdiklerine bağışlasın madem.

bu araştırmacılar türkiyeye hiç gelmemişler ellam:hö: bizim erkeklerimiz gibisi var mı:T:
hadi sevin beni, şımartın beni ajsdgkjsd

4 şehri gördüm abartmasınlar.türk erkeklerinde karar kıldım :p Adana ya gelsinler

Kızlar yalnız çok tatlisiniz niye biliyo musunuz? Bu konu kadınlar üstünden açılmis olsaydı göbekli Türk Erkeği bizi asagilayacakti cunku.
Ama biz öyle değiliz...

Kızlar yalnız çok tatlisiniz niye biliyo musunuz? Bu konu kadınlar üstünden açılmis olsaydı göbekli Türk Erkeği bizi asagilayacakti cunku.
Ama biz öyle değiliz...

hadi ya nie hiç bi kız burak özçivit yada kıvancı savunmamış ? siz yabancıları bulamadınızdan yalnızca tamahkarlığınızı itiraf etmişssiniz sonra aslında çaresizlik :D yoksa donatello varda sizmi sevgili olmadınız dimi . siz türk erkeklerini
bu konuya rağbet göstererek nasıl bir ruh haline sokmuş oluosunuz ? eserinizle övünün :D her geçen saat kaç erkek bu konuyu görüp sinir oluyo ? ondan sonra bize kızıolar diosunuz kızarlar burnunuzun ucundakini görmeyin gidip JUDE LAW yada DAN BALZERİAN arayın :D hiç tatlı değilsiniz yalnızca , hepimiz birbirimize mahkumuz arkadaşlar kabul edin bunu öle olmasa ben MARİA CAREY yi alırdım çoktan

Berlin gorunce aklima Berlinebol geldi yine aciktim. La ne guzel bise o yaa

hadi ya nie hiç bi kız burak özçivit yada kıvancı savunmamış ? siz yabancıları bulamadınızdan yalnızca tamahkarlığınızı itiraf etmişssiniz sonra aslında çaresizlik :D yoksa donatello varda sizmi sevgili olmadınız dimi . siz türk erkeklerini bu konuya rağbet göstererek naapmış oluosunuz ? her geçen saat kaç erkek bu konuyu görüp sinir oluyo ? ondan sonra bize kızıolar diosunuz kızarlar burnunuzun ucundakini görmeyin gidip JUDE LAW yada DAN BALZERİAN arayın :D

Demek her hafta bi rusla berabersin? yabanci kızların Türk erkeğine merakının tek nedeni seks konusunda ki acliginiz olabilir ancak. Bunda da ovunulecek pek bi yan göremiyorum. Yoksa yaslaninca saçlari dökülüp göbek yapan ve Grip olduğunda adeta bir kanser gibi mizmizlanan çoğunluğun içinde olup aşağılamak ne haddimize dimi ama?

Plajda 4 dilim baklava sağlam adonis , ve boynunda dövmen varsa o zaman bir bayan gözünde zaten yakışıklısın be kardeşim

++++ ayrıca evet kızlar cok tatlisiniz cinsel organıniz ile ovunup kimseyi asagilmiyorsunuz : p

Aslında düşününce Tel Aviv'de şansımın daha yüksek olduğunu tahmin ediyorum. Kızlar farklılıklardan hoşlanırlar. Düşünsene Tel Aviv'de ki kızları. Yıllardır yakışıklı erkek görüyolar. O kadar yakışıklının arasında bi sen çirkinsin. Direkt ilgi sebebi. Kızlarda ki tepki ''aaa şu tipini öptüğüme baksana'' olmaz mı? 20 yıldır Türk kızı kovalıyorum bi bk olmadı. Birazda İsrail kızlarına salça olucam. Face'ten dürtmeye başladım bile.

INSAN OLSUN. yeterli. toprak nice guzel insanlari curutmustur... ben ic guzellige daha cok deger veriyorum.

bu konu el alemin birseyleri demesiyle oyle anlam tasimiuor benim icin. Turkiyede cok karizmatik vardir. yokmu sanki.

Demek her hafta bi rusla berabersin? yabanci kızların Türk erkeğine merakının tek nedeni seks konusunda ki acliginiz olabilir ancak. Bunda da ovunulecek pek bi yan göremiyorum. Yoksa yaslaninca saçlari dökülüp göbek yapan ve Grip olduğunda adeta bir kanser gibi mizmizlanan çoğunluğun içinde olup aşağılamak ne haddimize dimi ama?

1 tane soruma cevap vermemiş yalnızca haklı oldunu düşündün %97 lik doğruluk oranı olan şeyler yazmıssın :D

hanımefendi ben size konu içindeki arkadaşların burak özçivitt yada neden kıvançtan bahsetmedini sordum ayrıca parody amaçlı yazdığım bir yazıydı hiddetlenmene gerek yok tamam türk erkeği haksız tamam türk erkeği göbekli tamam türk erkeği bilmem ne hiç birimiz RUSLA yada İTALYAN la birlikte değiliz gene birbirimize muhtacız dedim hepmizin sevgilisi türk dedim 2 tarafta birşeylerin ağzına sıçıp sonrada mükemmeli istiyor zaten onda no problem

ayrıca forum kızları tatlı değil derken , bu konuyla alakalı yapılan yorumlara tatlı dediğin gerçeğinin tam olarak zıttını savundumdan tatlı değiller dedim , yoksa forum kızlarının suçu yok :D 2 dakkada çarmıha germe adamı yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri