En Yakın Kız Arkadaşının Seni Kıskanması

Konu sahibi son olarak 3359 gün önce görüldü
kıskanmak değilde gözünden sakınmak durumunu erkek kardeşim dediğim bi dostumda yaşıyorum giyimime kuşamıma vs bagırı cağırı sonrada deli sen üzülsen beni canım yanar der küçük kız kardeşi gibi görür birşey olsa ailesi ilk beni arar benim ailem onu :) kıskanmak olduğunu sanmıyorum bunun

gizliden gizliye içte bişeler varsa demek.

Sahsen benide kizlar kiskaniyor :nee: gercekten tercih etmicem asla hemcinslerimi korktum suan:s:

yakın bulduğum bi ablam bütün arkadaşlarım için bunu iddaa ediyo, haklı olabilir

abartma

arkadaşız hepsi bu

Kavgaya kadar gider.

Niye kiskansin ki. Kis - arkadasim

Benim bildiğim öyle kıskanılmadım; ama öyleleri var ki en yakın arkadaşının arkasından küfürle ananları. .d.d

en yakın arkadaşlarımı düşünüyorum da asla kötülüğümü istemez ve daha iyi olmam için ellerinden geleni yaparlar. böyle şeyler düşünüyorsanız dönüp seçimlerinizin ne kadar iyi olduğu konusunda kendinizi bi tartın bence.

Kadın kıskanç bir varlıktır
Doğasında vardır
Herkesi kıskanabilir
Kıskanmada sınır tanımaz
Kadın için normal bir durumdur

Ben şöyle düşünüyorum, kıskançlık hissi, insani duygulardan biri. Kardeş kardeşe de hissedebilir bunu. Bunu hissetmek doğal olabilir. Önemli olan bunun kontrolünü sağlamak. Yani önüne geçilmezse yıkıcı olan hislerden. Öfke gibi. Kimisinin böyle bir zaafı oluyor. İnsan olan, iyi bir insan olmak isteyen bunu törpülemeye çalışır. Eğer bir de sevgi ve yakınlık duyduğunuz biriyse, bunun önüne geçmek daha da kolay. Herkesin zaafı var. Kimininki kıskançlık. Kimisinin korku. Kimisinin öfke. Buna böyle bakmak gerekir. Ve bu farkındalığa vararak -gelişiminize ve inşanıza köstek olan hangi duygu ya da davranış biçimi ise- başkasına ve kendinize zarar vermeden bu yanınızı törpülemeniz/törpülememiz gerekir. Larien memur koltuğundan bildirdi. Tşk.

Edit o emoji yanlışlıkla oldu :aeg:

Geri