En Yakın Dostum

• Kullanıcı GHoST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 4435 gün önce görüldü
Öykü tadında yaşamaktı aşk, oysa biz seninle piyes olmayı bile beceremedik. Ne tuhaf değil mi ? Seni bile elime yüzüme bulaştırdım. Affet diyemiyorum, affedilmeyecek o kadar çok şey yaptım ki, benim bile kendimle barışmam çok uzun sürecek. Ancak kabul etmeliyim; bunca şeyden sonra, oğluna neden benim adımı verdin, bir türlü anlamayı beceremeyeceğim.

Kalabalığın içinde yapayalnız olmak nedir bilir misin ? Bence bilmesen daha iyi olur. Tanıyorum ben o duyguyu, uzun süredir çok haşır neşiriz. Bir de; çok şey söyleyip, aslında her şeyi kendime saklamak. Evet, böyle bir durum da keşfettim. Tuhaf biraz, karmaşık ama yine de güzel. Ne çok şey öğrenmişim!

Sahi bir şeyi çok merak ediyorum ; şu erkeklerle ilgili kalıplaşmış durumları kim çıkardı ? Erkek adam kahkaha atarak gülmez, erkek adam ağlamaz, erkek adam yaşının olgunluğuna göre davranır… Sırf bu yüzden hep içimdeki çocuğu öldürmeye çalıştın biliyorum. Ben sana Afrika’da çocuklar açlıktan ölüyor, Irak’ta , Suriye’de , Gazze’de çocuklar savaşta ölüyor onu anlatmaya çalışırken; sen benim içimdeki yaramazı öldürmeye çalışmakla meşguldün. Yüz yaşıma da gelsem; o çocukların ruhu benim bedenimde hayat bulsun diye hep böyle kalacağım.

Şu erkeklerle ilgili kafandaki kalıplardan bahsetmek istiyorum. Biz erkekler kahkaha atarız hem de delicesine , sen hiç bir erkeği; rakı masasında arkadaşlarıyla otururken ikinci dubleden sonra ; eski yıllarda ki çapkınlıklarını birbirine anlatırken dinledin mi ? Dinle bir an önce ! Seyret.

Biz erkekler ağlarız aslında, hem de hüngür hüngür. Siz göremezsiniz ama, gözyaşlarımız dışarıya doğru akmaz bizim. Ben içimizde bir kanal olduğunu düşünüyorum , gözümüzde başlayıp boşaltım sistemimizden sidik yoluyla göz yaşlarımızı akıtmamızı sağlayan bir kanal. Nasıl bir can yakmasıdır o öyle, bilemezsin. Hoş zaten bilmeni isteyen de yok.

Neyse ;
Yıllar sonra kalemi kağıdı olmasa da, bilgisayarı ve klavyeyi aldım elime. Benim en yakın dostum bundan sonra; Yeni Microsoft Word Belgesidir.
Hoşçakal.
Ghost
24.03.2014

Ne kadar kuvvetliymik kalemin, çokta beğendim. Hiç susmasın :)

Yüreğine sağlık..

Ne kadar kuvvetliymik kalemin, çokta beğendim. Hiç susmasın :)

Yüreğine sağlık..
Acemi işi bunlar.Çok daha güzellerini yazmak isterdim.
İnsan çok ara verince kelimelerin yerine bile karar veremiyor.
Yinede beğenmen güzel benim için artı.

Kalabalığın içinde yapayalnız olmak nedir bilir misin ? Bence bilmesen daha iyi olur. Tanıyorum ben o duyguyu, uzun süredir çok haşır neşiriz.

Soz soylenmez ustune.

Acemi işi bunlar.Çok daha güzellerini yazmak isterdim.
İnsan çok ara verince kelimelerin yerine bile karar veremiyor.
Yinede beğenmen güzel benim için artı.

Demekki daha neler var sende neler.
Bundan sonra ara vermemen dileğiyle..

Kalabalığın içinde yapayalnız olmak nedir bilir misin ? Bence bilmesen daha iyi olur. Tanıyorum ben o duyguyu, uzun süredir çok haşır neşiriz.

Soz soylenmez ustune.

Belkide söylemek lazım daha iyisini bulabilmek için.
Biz her zaman söylemeye çalışalım. : )

Kalabalığın içinde yapayalnız olmak nedir bilir misin ? Bence bilmesen daha iyi olur. Tanıyorum ben o duyguyu, uzun süredir çok haşır neşiriz. Bir de; çok şey söyleyip, aslında her şeyi kendime saklamak. Evet, böyle bir durum da keşfettim. Tuhaf biraz, karmaşık ama yine de güzel. Ne çok şey öğrenmişim!

Çok iyi ya (:
Haksızlık etme kendine,devamını bekliyoruz..
Yüreğine sağlık (:

Çok iyi ya (:
Haksızlık etme kendine,devamını bekliyoruz..
Yüreğine sağlık (:
Teşekkür ederim.
Haksızlık değilde ben kendimle kavga etmeyi seviyorum : )

Geri