En yakın arkadaşınıza aşık oldunuz mu ?

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sağlam bir ilişkinin temelleri sağlam bir arkadaşlıkla başlar.

Evet şimdiye kadarki tek ilişkim, başlangıçta çok yakın bir arkadaşımdı. Hatta arkadaş ötesiydi.

Ben aşık olma sorunluyum , en uzak arkadaşıma da olmadım ki

En yakın arkadaşıma değil ama yakın bi arkadaşıma olmuştum evet. Normal birine aşık olmaktan çok daha felaket bi durumdu :D

Hayır.
Arkadaşla Aşk konusunda ayrım yapabildim :)

Olmadım. Arkadasla biraz tuhaf olur sanirim ve bana gore olmamasi gereken bir sey.

Evet Oldum... olsa yine olurum çünkü ilk görüşte aşka inanmıyorum insan önce arkadaş olmali... insan sevgilisine kusurları asla göstermez ve asla tam manasıyla samimi olamaz. Ama arkadaşlık ta hersey ortadadır daha rahat tanıma imkanına kavursun o yüzden en Mantıklı si en yakın arkadaşına aşık olmaktır. Ve eğer olduysanız zamanı gelince bunu ona söyleyin yoksa kaçırır siniz benim gibi :) ;) :)

ilahimorluk buyrun cevap size ;) ;) :)

Evet Oldum... olsa yine olurum çünkü ilk görüşte aşka inanmıyorum insan önce arkadaş olmali... insan sevgilisine kusurları asla göstermez ve asla tam manasıyla samimi olamaz. Ama arkadaşlık ta hersey ortadadır daha rahat tanıma imkanına kavursun o yüzden en Mantıklı si en yakın arkadaşına aşık olmaktır. Ve eğer olduysanız zamanı gelince bunu ona söyleyin yoksa kaçırır siniz benim gibi :) ;) :)

ilahimorluk buyrun cevap size ;) ;) :)

Ne zaman aşkını itiraf ediceksin bana :D

Denedim olmadı ,
ama Aşkımla en yakın arkadaş oldum ;D

En Yakın Arkadaşına Aşık Olmak? Aslında Olabilir neden olmasın, Karşı taraf bu olaya Yaa sen nediyosun ne saçmalıyosun diye bakmamalı aslında, çünkü En yakın arkadaşının içini dışını çok iyi biliyorsun, o sırada düzgün şekilde Ters tepkiler vermemeye özen göstererek konuşup durumun olmayacağını söyleyeceksin, yada biraz zaman isteyip bütün iyiliklerini kötülüklerini göz önüne getirip kabul ediceksin, zaten cok iyi bir insan olduğu için ve sana saygıda kusur etmediği icin ve sana güvendiği için, En iyi ve En yakın arkadaşım diyorsun O Kişiye. Güzel bir ömür boyu evlilik olabilir neden olmasın?

Şahsen bana sorarsanız ben daha olmadım.

Geri