En yakın arkadaşına anlatamadığınız dertleriniz varmı

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Teknik olarak çözümünü bulmadığım hiç bir derdimi kimseye anlatmam.

derdimi genelde yakın arkadaşıma anlatmak gibi kötü huyum var :)))) elin yabancısına mı anlatak

Mezarlığa gidip anlatıyorum artık. En son birine bir şey anlatmıştım, gidip yalan yanlış sırrımı paylaşmıştı. O dur budur mezarlığa gidiyorum.

Her defasında çenemi tutacağım desemde genelde anlatırdım.
Ama artık en yakın diye kimse olmadığı için içimde patlatıyorum.

Yöntem harikaymış mezarlık falan.
Kşke anlatabilsem birine. Genelde anlatırım ama ne kadar anlayabileceği muallak. Zaten anlatamıyorum hep içimde kalıyor bnm sorunum bu istesemde anlatamıyorum :D
Pskologa gitmeyi düşünüyorum ama anlatamıcam dye gitmiyorum . neyse ben ölmüşüm ağlayanım yok.

Herhangi biri. Her gittiğim de farklı birine anlatıyorum. Güzel oluyor. En azından kimseye bir şey demeyeceğini iyi biliyorsun. :)

ölümü hatırlıyosun ama içini dökmeye gitmen deişik bi seçenek. sana bi önerim var. içinden geçen her şei bi kağıda yaz. nefret veren kişiyide sonra onu yak. yakarken içinden affet ve üstünden kötü enerjiyi at.

ölümü hatırlıyosun ama içini dökmeye gitmen deişik bi seçenek. sana bi önerim var. içinden geçen her şei bi kağıda yaz. nefret veren kişiyide sonra onu yak. yakarken içinden affet ve üstünden kötü enerjiyi at.

Sürekli yaptığım şeydir o benim. Zaten çıkaracağım kitapta bu yüzden fazla sorunlu olacak gibi geliyor. Fazlasıyla iç dökülmüş bir kitap. :)

Yöntem harikaymış mezarlık falan.
Kşke anlatabilsem birine. Genelde anlatırım ama ne kadar anlayabileceği muallak. Zaten anlatamıyorum hep içimde kalıyor bnm sorunum bu istesemde anlatamıyorum :D
Pskologa gitmeyi düşünüyorum ama anlatamıcam dye gitmiyorum . neyse ben ölmüşüm ağlayanım yok.

Psikologa gittim senin mizacın bu dedi :d işe yaramıyor pek. Ama iyi bir psikolog işini görür. Neredeyse ben terapi verdim adama iki saat asdfasf

Psikologa gittim senin mizacın bu dedi :d işe yaramıyor pek. Ama iyi bir psikolog işini görür. Neredeyse ben terapi verdim adama iki saat asdfasf

en son pskologa gittiğimde böyle gidersen hastaneye yatırcam dedi orayı basına yıktığımdan beri :D gitmeyi pek düşnmüyorum da patlıcak gbiyim içim çok dolu yardm almam lazım kesin biri varda işinde uzman oda uzakta onu getrtmem lazm yoksa ölmek istemesemde intihar etcem sanırım :dusun:

en son pskologa gittiğimde böyle gidersen hastaneye yatırcam dedi orayı basına yıktığımdan beri :D gitmeyi pek düşnmüyorum da patlıcak gbiyim içim çok dolu yardm almam lazım kesin biri varda işinde uzman oda uzakta onu getrtmem lazm yoksa ölmek istemesemde intihar etcem sanırım :dusun:

Ölme hissini iyi bilirim. Geldi mi kolay kolay gitmez.

tabiki hayır herşeyi anlatamassın

Geri