En yakın arkadaşın seni öperse tepkin ne olur?

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Kaypak arkadaşlarım yoktur diye düşünüyorum…

Konuya dudaktan öpüldüğünü varsayarak açıklama getiriyorum zira yanaktan bir problem görülmez arkadaşlar arasında, kız kızı, kız erkerği, hatta erkek erkeği bile kankam diye öper eğlencesine, mutlu anında vs.
freud der ki ; hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez.
bu söylemden yola çıkarak şöyle bir örnek verelim.
çok yakın bir arkadaş olan ayşe, kamil ile beraber güzel romantik film izliyorlar, kamil bir anlık gafletle ayşe'nin dudaklarına yapışır ve onu öpmeye başlar. ayşe'nin tepkinisi ne olurdu? hemen hepimiz aynı cevabı veririz öyle değil mi ? ayşe kamil'e öyle bir takat atardı ki, medyum ketoya döndürürdü onu.
pekiii, tarafları değiştirelim bir anlık gafletle öpen taraf ayşe olsaydı, soruyorum size kamil o tokatı nereye atardı ?

Ben zaten öpüşmeden yakın arkadaş olamam.

Tekrarı olmayacak bir şey değilse İki seçenek var ;

Ya Dünyanin en toksik ilişkisi ortaya çıkar. Ne sevgili olabilirsiniz, ne eskisi gibi arkadaş olabilirsiniz. Sürekli birbirinizi yıpratırsınız.

Ya dünyanin en mükemmel ilişkisi ortaya çıkar, birbirinizin zaten her şeyini bildiğiniz maske takmadan saf aşkı yaşarsınız.

Arası yok.

Ayşe... Abi herkes saf bir ben mi seytanim ya bak kendimi kesicem şimdi.. sjdjsj

Benim çevrem kötü.. :(
Gel ayşo kulağına soyleyecegim..

Yok yok söyleme, en azından Angie masum kalsın aramızda…

Geri