En yakın arkadaşa doğum günü hediyesi fikirleri

Konu sahibi son olarak 3035 gün önce görüldü
Merhaba Arkadaslarr bana acil yardim
bu gun dogum gunu arkadasimin diyim :)
ve ben ona dogum gunu hediyyesi olarak farkli degisik bir supriz yapmak istiyorum
aklimda video olarak ona supriz yapmak
yani istedigim guzel olmasi yani guzel cekim yapan dogum gunu temali bir video cekimi ola bilir
ve ya boyle bir uygulama vardi ama ben onu bulamiyorum resmini video oyuncunun yuzunu degistiriyordun kendi istedigin resimle aslinda onu istiyordum ama play store de bulamadim
aksama kadar vaktim var bana guzel onerilerde bulunun

Facejjang mis aradigimin ismi ama hepsi ucretli ucressiz bilen varmi ?

Eline bir kamera al, sokağa çık ve 10 kişi bulup "x, doğum günün kutlu olsun" şeklinde söylettir. Dijital ortamda videoyu biraz süsleyip başında ve sonunda da kendin eklemeler yaptın mı tamamdır. Bu işi ücretli olarak yapan, profesyonel kameralarla çeken insanlar var ancak hem vakit az hem de orijinal bir fikir olabilir diye öneriyorum. Sonuçta aceleye geldiğini söylersin, görüntü kalitesi ve çalışmanın profesyonelliği değil de niyet önemli olur ve mutluluk verir kanaatindeyim.

vaktim cok az ve deminden hic bir sey bulamadim
hic olmasa dogum gunu temali video bile bulamadim
:(

Merhaba,
"Facejjang Full Apk" şeklinde Google'da arama yaparsanız, ücretsiz bir şekilde programı bulup indirebilirsiniz.
:)

Biraz aftereffect biliyorsanız
elimde güzel temalar vardı doğumgünü şeysi için istediğiniz gibi editleyebilir harika bir süpriz yapabilirsiniz.

Video teması zaten fotoğraf olsun kendi videonuz olsun ekleyip render alıp bitirebilirsiniz ama malesef ben yardım edemem şuan spordayım :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

bana yardim edeydinde oyleee giderdiniz aksam aksam spormu olurr :)

Android programların bazı programcılar tarafından yapılmış modlu versiyonları, hileli ve tüm içerikleri açık olarak sunulur. Yani siz bahsettiğiniz programı kullanmak için Modlu yükleme dosyasını indirmeniz gerekir. Google'da buldum, gönderebilirim fakat indirme linkini burada paylaşmak yasak mı? Yada başka türlü size nasıl gönderebilirim, özel mesaj için de sınır var :)

Ayrıca program hakkında hiç bilgim yok, aradığınız için söylemiştim. :)
Belirtildiğine göre programda videolarınızı istediğiniz gibi düzeltebiliyor, araçların tümünü kullanabiliyorsunuz.

Android programların bazı programcılar tarafından yapılmış modlu versiyonları, hileli ve tüm içerikleri açık olarak sunulur. Yani siz bahsettiğiniz programı kullanmak için Modlu yükleme dosyasını indirmeniz gerekir. Google'da buldum, gönderebilirim fakat indirme linkini burada paylaşmak yasak mı? Yada başka türlü size nasıl gönderebilirim, özel mesaj için de sınır var :)

Ayrıca program hakkında hiç bilgim yok, aradığınız için söylemiştim. :)
Belirtildiğine göre programda videolarınızı istediğiniz gibi düzeltebiliyor, araçların tümünü kullanabiliyorsunuz.

ozel mesajdan gonderin rica etsem linki
belki sorun olur 1 saatim kaldi cunku hemen yapmam lazim

Geri