En Unutulmaz Film ve Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2628 gün önce görüldü
16366.jpg

Kerem’in yaşadığından şüphelenen Asya, onu bulmak için çiftlikten kaçar. Ancak kaçmasına yardım eden Yasemin, Beşir tarafında ağır bir şekilde cezalandırılır. Patlamadan sağ kurtulan Kerem ise Beşir’in kirli oyunlarını bozmak için Ekrem ile işbirliği yapsa da Beşir’in sürpriz hamleleri işleri beklenmedik bir yöne savurur. Beşir’i kendi tuzağına düşürmek için plan yapan Kerem, tehlikede olan Asya’yı kurtarıp ona kavuşmak için büyük bir mücadeleye başlar.

21 Ocak 2015 Çarşamba
Saat 20:50 Samanyolu Tv

KureTv

16268.jpg

Zeynep belirli sayıda evli ve mutlu çiftlerin yer alacağı bir belgesele başvurur. Bebeklerin geleceğiyle ilgili hayallerini paylaşırken çiftin ortak bir paydada buluşamadıkları görülür. Kendileri için geç, bebekler için erken demeden ailemiz pedagoga gider. Bebeklerle beraber masrafları da artan çiftimizin süpermarket alışverişi doğal ürün arama, indirim kovalama, kasa sırası kapma derken tam bir maratona dönüşür.

21 Ocak 2015 Çarşamba
Saat 22:00

FoxTv

15956.jpg

Cemal ve Gül herkesten gizli evlenmek için tarih almışlardır. Ancak Yusuf ve Hüsnü de Kamuran ve Cemal için nikah tarihi alma çabasına girer. Kamuran'ın hamile raporu nedeniyle nikah tarihinin öne alınması Gül ve Cemal'in bütün planlarını alt üst eder. Bu nikahı engellemek için Kamuran'ın hamile olmadığını kanıtlamaları gerekecektir. Cemal bunun için bir plan yapar ancak Kamuran'ın inadı yüzünden geç kalır.

Cemal ve Kamuran'ın nikah tarihi gelmiş çatmış ve Cemal'in nikah masasına gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Nikahtan bir gece önce yapılan bekarlığa veda partisi Cemal'in kurtuluşu için son şanstır.

21 Ocak 2015 Çarşamba
Saat 20:30

StarTv

16056.jpg

Kamuran ve Fatma arasındaki durum iyice gerginleşiyor.

Bayram Fatma’nın Nikahı Kıyılmadan Yetişecek mi? Yılanların Öcü 19.Bölümde. Çaresiz Fatma kaderine razı olmuşken nasıl kurtulacak? Nesrin’in Şerife ile olan gerçekleri öğrenmesi onun boşanmak istemesine neden olacak mı? Konaktan kovulan Remziye sığınacak başka bir yer arar.

Kamuran’la yaptığı anlaşma Fatma’ya çok ağır gelmeye başlar. Ancak kardeşi Ömer her şeyden önde gelir. Ömer kurtulacak mı? Hastane odasında kardeşine ümit vermeye çalışan Fatma aslında korkar. Fatma”herşey çok güzel olacak ablam” dese de yüreğinde ki korku dizi seyredenlere yansıdı. Ömer Yılanların Öcü 19.bölümde ölüyor mu? Elif Remziye’yi konaktan kovar. Bunu Hüsnü’ye haber veren Remziye ne yapacak?

Kamuran’la yaptığı anlaşma Fatma’ya çok ağır gelmeye başlar. Ancak kardeşi Ömer her şeyden önde gelir. Ömer kurtulacak mı? Hastane odasında kardeşine ümit vermeye çalışan Fatma aslında korkar. Fatma”herşey çok güzel olacak ablam” dese de yüreğinde ki korku dizi seyredenlere yansıdı. Ömer ölüyor mu? Elif Remziye’yi konaktan kovar. Bunu Hüsnü’ye haber veren Remziye ne yapacak? Fatma’nın kardeşini kurtarmak için Kamuran’a verdiği söz başına dert olur. Kamuran’la imam nikahı mı kıyacak?

21 Ocak 2015 Çarşamba
Saat 20:00

ShowTv

156982.jpg

Poyraz oğlunu alabilmek için Bahri’nin teklifini kabul etmiştir. Fakat bunu Ayşegül’den gizlemek zorundadır. Bir yandan Bahri ve adamlarıyla zorlu günler geçiren Poyraz, diğer taraftan da Ayşegül’le iyice yakınlaşır. Oğlunu Sadrettin’in öldürdüğünü düşünen Kulaksız ise intikam planları yapmaya başlamıştır. Hedefinde Bahri’nin canından çok sevdiği kızı Ayşegül vardır. Bu arada Sadreddin’e bir cd gelir. İçinde büyük bir sırrı taşımaktadır. Sadreddin de köşeye sıkışmıştır.

Daha fazla sabredemeyen Kulaksız, Ayşegül için harekete geçer. Hiç bir şeyden haberi olmayan genç kadın, büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Bahri ise kızına zamanında yetişebilmesi için Poyraz’ı görevlendirir.

Ayşegül'ün başı dertte! Bahri, kızını kurtarması için Poyraz'a talimat veriyor! Poyraz Karayel yeni bölümüyle

21 Ocak 2015 Çarşamba
Saat 20:00'de Kanal D'de!

KanalD

dirili%C5%9F-ertu%C4%9Frul-1.jpg

Ertuğrul bir ateş çemberinin yine tam ortasındadır. Üstelik Halime yaralıdır. Düştükleri ölüm tuzağından kurtulmak ve daha önemlisi canı kendisine emanet olanları oradan çıkarmak Ertuğrul'un yegane amacıdır.Kahramanımız için, savrulan kılıçlardan ve uçuşan oklardan daha yaralayıcı olan Halime'nin bedeninde kanayan yaradır. Herkes daha sonrasında Halep'te buluşmak üzere bir tarafa savrulur. Halep şehrinin kalbini sarmalayan keşmekeş, Titus'un kurduğu pusudan daha az tehlikeli değildir. İhanet ve ölüm Halep'in sokaklarında kol gezmektedir. Can pazarından zorlukla çıkan Ertuğrul da Halep'i kavuran bu cehennem rüzgârlarından nasibini alacaktır. Süleymanşah'ın yatağa düşmesiyle çalkalanmaya başlayan Kayı obasında da sular durulmamıştır. Amacına ulaşıp Süleymanşah'ı katledemeyen Kurdoğlu; hırsını ve öfkesini kusmaya devam etmektedir. Kayılar; beyleri Süleymanşah'ı uğurlamaya hazırlandıkları sırada, Kurdoğlu'nun hiç beklemediği fırsatlar belirecek ve onu yeniden harekete geçirecektir.

21 Ocak 2015 Çarşamba
Saat 19:55

TRT1

Başrollerinde Ufuk Bayraktar, Mustafa Uğurlu, İlhan Şeşen, Burcu Kara, Başak Sayan, Yasemin Öztürk ve Demir Karahan’ın rol alacağı “Milat” dizisi Trt 1’de Mart ayında yayınlanmaya başlayacak.

200120151349417132835_2.jpg

Diziyle ilgili gelen son bilgilere göre ise kadroya katılan yeni isimlerden ilki ”Düşler ve Umutlar” dizisiyle karşımıza çıkan Mustafa Uğurlu, yine son olarak ”Altındağlı” dizisiyle karşımıza çıkan Başak Sayan, ”Nizama Adanmış Ruhlar” dizisiyle izleyici karşısına çıkan Yasemin Öztürk, ”Cinayet” dizisiyle karşımıza çıkan Volkan Ünal ve ”Ben Onu Çok Sevdim” dizisiyle karşımıza çıkan Burç Kümbetlioğlu kadroya dahil olan isimler oldu.
Miray Yapım’ın çekeceği dizinin adı “MİlaT”… Dizinin adında bir yazım hatası olduğunu düşünmeyin. Dizi MİT’in (Milli İstihbarat Teşkilatı) elemanlarıyla yabancı istihbaratçıların savaşını TRT 1 ekranına taşıyacağı için adı özellikle böyle yazılacak. MilaT yakında Trt 1’de başlayacak.

Yaz aylarında Star TV’de yayınlanmaya başlayan ancak yeni sezonda Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 kanalına geçen “Kaçak Gelinler” dizisinin düşük reytingler nedeniyle ekrana veda edeceği söyleniyor.

050620141040291619884.jpg

Başrollerini Selin Şekerci, Deniz Baysal, Furkan Andıç, Fırat Altunmeşe ve Açelya Topaloğlu’nun paylaştığı dizinin reytinglerin aksine sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi var. “Kaçak Gelinler” dizisi geçen hafta 22.30′da yayınlanmıştı. Dizinin 22 Ocak Perşembe akşamı 20.45′de yayınlanacak olan bölümüyle ise final yapması bekleniyor.

“Muhteşem Yüzyıl”da Gülfem hatun rolüyle tanıdığımız son olarak ise “Benim Adım Gültepe” dizisinde rol alan Selen Öztürk ve daha önce “Şubat”, “Yalancı Bahar” gibi dizilerde, “Gişe Memuru”, “Gölge” gibi filmlerde yer alan Serkan Ercan “Serçe Sarayı”nın Kadrosuna dahil oldu.

190120151550226187616_2.jpg

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncu Serkan Ercan ve Selen Öztürk’ün hangi rolde olduğu ise henüz bilinmiyor. Başrollerini Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy ve İsmail Ege Şaşmaz’ın paylaştığı dizi, eşinin ölümünden sonra çocuklarıyla tek başına kalan Serçe isimli bir kadının öyküsünü konu alıyor. “Serçe Sarayı”, Şubat ayında Star TV’de başlıyor!

Star TV’de geçen sezon yayınlanmaya başlayan “Kardeş Payı” dizisi, diğer dizilerden daha geç sezon finali yapmıştı.Yeni sezonun ilk yarısı olan Eylül-Aralık döneminde yayına girmeyen “Kardeş Payı”, yeni bölümleriyle 29 Ocak 2015′de başlayacak.

190120151150375247294_2.jpg

Başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın paylaştığı, senaryosunu ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in üstlendiği “Kardeş Payı”nın yeni sezon çekimlerine Sivas’ta başlandı. Dizi 29 Ocak Perşembe akşamı saat 22:00’de yeni sezon ilk bölümüyle ekranda olacak.

Var mı izlenecek bişi söyle ben de izliyim? Tavuk gibi erkenden yatıyom dkjshfljks

kiraz mevsimi aksdjand cok seker

paramparca gzl :D

seref meselesi de fena degildi kaldiriliyor hic izleme :D ztn begenmiyorum artik akjsdbnakd

poyraz karayel gözell :D

gönül isleri cok hos :D daha sayayimmi askom :D :cat:

kiraz mevsimi aksdjand cok seker

paramparca gzl :D

seref meselesi de fena degildi kaldiriliyor hic izleme :D ztn begenmiyorum artik akjsdbnakd

poyraz karayel gözell :D

gönül isleri cok hos :D daha sayayimmi askom :D :cat:

Ahahahaha Gendal izliyom ben Cuma günleri bari erken yatmıyım diye kjsdfjds
Hiç birinde sevdiğim oyuncular yok yavrum ya. Dizi zevklerimiz hiç uymuyo bizim seninle. Neden böyle? :D

Ahahahaha Gendal izliyom ben Cuma günleri bari erken yatmıyım diye kjsdfjds
Hiç birinde sevdiğim oyuncular yok yavrum ya. Dizi zevklerimiz hiç uymuyo bizim seninle. Neden böyle? :D

gendal gavatini cok uzattilar ya bakmiyorum artik bilmiyorum ben dramatik dizi sevmiorum ya ruhum daralio aksjdbakd

gendal gavatini cok uzattilar ya bakmiyorum artik bilmiyorum ben dramatik dizi sevmiorum ya ruhum daralio aksjdbakd

Ahaha biliyom biliyom Leyla ile Mecnun u izle dediğim de 10 dk izleyemedim böyle bayık diziler izleyemiyorum dediydin :d

Geri