En Unutulmaz Film ve Dizi Replikleri

Konu sahibi son olarak 2628 gün önce görüldü
Dizinin en dikkat çeken repliklerinden biri Haçlılar'ın Kudüs seferini planlarken konuştukları oldu. Haçlılar arasında geçen diyalog şöyle:
"Avrupa'nın şımarık prensleri ile Kudüs seferi nasıl gerçekleşebilir?"
"Müslümanlar birbirine düşmüşken bu kez işimiz zor olmayacak."
"Ya Selçuklular efendim? Anadolu... Sultan Alaaddin'in hükümdarlığında en parlak günlerini yaşıyor."
"Türklerle Selahaddin Eyyubi'nin torunlarını (yani Kürtleri) birbirine düşürdüğümüz gün hedefimize ulaşacağız..."

"Bir nefesine bile hükmedemediğimiz bu dünya için boyun mu bükeceğiz?"

Benzemez Kimse Sana Seyfi Dursunoğlu ve Murat Dalkılıç'ın sunuculuğunu üstleneceği program çok yakında Star TV'de başlayacak.

Başlangıç tarihi tam net olmayan Benzemez Kimse Sana'nın ilk jüri üyesi Ümit Erdim oldu.

hqdefault.jpg

İncir Reçeli 2 filminde geçen bazı güzel konuşmalara ve sözlere yer vereceğiz. Akılda kalacak ve her zaman aklınızda olması gereken güzel aşk ve ayrılık sözleri sizlerle. Çok şaşıracağınız bir aşk hikayem var, senaryosunu yazarmısınız
Bul artık kendine şöyle güzel bir sevgili, bırak maziyi.
+Sen beni mi takip ediyorsun? -Öyle olsa yanına oturmam gerekirdi dimi?
En son ne zaman bir kadının gülüşünden uzanıp yüreğine dokundun.
Siz, en sevdiğiniz şarkıdan atladınız mı hiç ? Ben atladım.. Yere düşmesi bir ömür sürüyor..
+Neye içiyoruz? -Aramızdaki en kıdemli darbelere.
Sen güzel olan herşeyden kaçıyorsun. Kendini harcayarak yaşıyorsun. Sana bir sır vereyim mi adam. Ölüler aldatılmaz.
+Geçiyor mu içince? -Geçmiyor. Acıyı alıyor. Bir nevi anestezi.
+Sen Duygu’nun yerinde olsaydın ne isterdin? -Hayatını yaşamasını isterdim, o ne istiyor zannediyorsun.
Herkesin bir hikayesi vardır. Kimi kağıda yazar hikayesini; Kimi etine… Kağıt yanınca et gömülünce biter hikaye..
Ve hayat bazen özür dileyecek 5 saniyeyi çok görür sana…
+Peki sen kimsin? -Uzun zamandır kimse..

“Yolu uzun süre aşka düşmemiş bir adama denk gelirse yüreğiniz çalkalayın, zira dibine çökmüş olabilir seven yanları.”

Şunu iyi bilin ki; gösteriş budalası insanlardan, gösterişli laflardan, gösterişin kendisinden hiç hoşlanmam! Bu, bir… Kibirden, kendini beğenmişlikten, “Bütün bu dağları ben yarattım” havalarından, süslü kişiliklerden nefret ederim! Bu, iki… Yalakalardan, yalakalıktan, yalakaca edilmiş laflardan ve davranışlardan da nefret ederim! Bu, üç…

Dördüncüsü… Gerçeği, içtenliği ve samimiyeti çok severim. Ve Dostoyevski’nin dediği gibi; gerçeğin, her şeyin üstünde, zavallı egoların bile üstünde tutulmasını isterim. Arkadaşlığın, karşılıklı, açık sözlü ve yalansız olanı için canımı veririm! Evet buna bayılırım Sayın Generalim! Arkadaşlık, hassaslık ve incelik isteyen bir iştir; öyle kabalığa, özensizliğe, alaycılığa gelmez!

Yeraltı.

20 Ocak'ta Star TV'de başlayacak.
Jüri üyeleri ise şunlar oldu:"Seyfi Dursunoğlu, Ümit Erdim, Nükhet Duru."
Yarışmada magazin dünyasının ünlüleri ünlü sanatçıları, şarkıcıları taklit edip onların kılığına bürünecekler. En iyi kim benzerlik sağlarsa o birinci olacak.

ATV ekranlarında yeni bir dizi daha başlıyor:"Bedel"
Yapımcılığını NTC Medyanın üstleneceği dizi Şubat'ta başlayacak. Dizide hangi oyuncuların yer alacağı belli değildir. Cast çalışmaları devam etmektedir.

[youtube]ExDLdqpWLPY[/youtube]

Bedel Dizisi - Tanıtım - YouTube

Tanrım seninle biraz konuşmak istiyorum.

Yalnız Türkçe konuşabilir miyiz? Üzgünüm, ben Arapça bilmiyorum da. Kürşat dayım senin yalnızca Arapça bildiğini düşünüyor. Ama sen bizim Tanrımızsın ve bütün dilleri bilirsin. Tanrım, ben babamı yanına alışın konusunda konuşmak istiyorum. Kızmazsın umarım. Çünkü senin bu çeşit konuşmalardan hoşlanmadığını söylüyorlar. Ama bu işte biraz aceleci davranmadın mı? Babam biraz daha bizimle kalabilirdi bence. Ama onu yanına aldığına göre, bir bildiğin vardır mutlaka. Tanrı’nın neyi niçin yaptığına aklımız ermezmiş bizim, öyle diyorlar. Senin adına konuşan ne çok insan var Tanrım, hiç dikkatini çekti mi? Yani çekmiştir mutlaka da.. Tanrım ona iyi bak olur mu? Biliyorsun o ticaretten anlamaz. Kendisi mutlaka aksini iddia edecektir ama sen yine de onu ticari bi işte kullanma. İyi bir memurdur aslında. Masa başı bir iş verirsen mutlaka başarılı olacaktır. Özür dilerim Tanrım, işine karışıyor gibi oluyorum ama. Tanrım, o çok iyi bir insandı. Ve herhalde onu cennetine alacaksındır. Bu da benim onu bir daha göremeyeceğim anlamına geliyor. Çünkü ben deliyim ve cennete giremem herhalde. Çok uzattım biliyorum çok uzattım ama hemen bitiriyorum. Son olarak, kendimle ilgili bir şey sormak istiyorum. Belki kızacaksın ama sormak zorundayım.

Tanrım, ben şimdi ne yapacağım? "

Yeni sezonun ilk bölümlerini çekilmeye başlayan dizinin ilk bölümünün 15 Ocak perşembe ekrana geleceği tahmin ediliyor.

law-abiding-citizen-disloyal.jpg

Sistem kusurlu. Biz de onların kusurlu uygulayıcılarıyız.

Law Abiding Citizen

15561.jpg

Sinem ve Ali'nin başına gelen terslikler devam etmektedir. Sinem'in evine hırsız girince, yardıma Ali koşar fakat başı belaya girecektir.

Mehmetcan ve çete, okullar arası müzik yarışmasına katılırlar ve kendi besteleri olan farklı tarzları ile iddialılardır.

Ali ise reklam kampanyası almak için epey çabalamaktadır. Yine bir kampanya için bir şirket sahibine, Sinem ile mutlu giden evlilikleri var gibi görünmek zorunda kalırlar fakat evdeki durumlar epey karışacaktır. Burhan Dede ise herkesi şaşırtacaktır.

06 Ocak 2015 Salı
Saat 20:00

KanalD

Birol Güven'in yapımcılığında çok yakında Show TV'de başlayacak olan Rumuz Cavidan dizisinde;

Toprak Sağlam
Açelya Özcan
Gözde Kaya
Gamze Bayraktaroğlu
Gülin İyigün gibi isimler yer alacak.

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, başrollerini Oya Başar, Cezmi Baskın, Petek Dinçöz, Levent Ülgen ve Günay Karacaoğlu gibi isimlerin paylaştığı “Roman Havası”, ilk bölümüyle reytinglerde çok iyi bir başlangıç yapsada eleştirilerin de odağı olmuştu.

021220141537282552522.jpg

Daha sonra bir türlü istediği reytingleri alamayan dizi gün değiştirmiş ve Cumartesi akşamı saat 21.45′e kaydırırılmıştı. Son gelen reytinglerde kötü çıkıncı dizinın yayından kaldırıldığı iddia edildi.

Geri